Arkadaslar bi sorum olucakti bu konu hakkindaki goruslerinizi bekliyorum simdiden tesekkur ederim. NİTRO-TECH ve BLİTZ beraber kullanilabilir mi ? İkisinin beraber kullaniminda bi sorun olur mu ?
Walla protein tozu ama damar sistemini degistirdigi soyleniyo daha cikali 2 sene olmus. Diger protein tozlarindan farkli yani.ben daha kullanmaya baslamadim.amerikadan ozel olarak canta icinde getiriliyor.turkiye de satilmiyor.ben de tam bir bilgim olmadigi icin sizlere bi soriyim dedim bilen olursa diye
ufuk,nitro-tech(muscletech) ve blitz(fizogen) in beraber kullanılmasının sakıncılı olduğunu daha önce bir yerde okumadım,nitrotech bildiğimiz whey izolatı,blitz ise geliştirlmiş bir nitricoxide artırıcı,içinde kreatinede belli bir miktar,blitzin özelliği damar genişlitici olduğundan antreman sırasında kaslara pompalanan kan miktarını artırır,kastettiğin sorun bu olsa gerek,ama bu olayda olumsuz bir yan etki olarak kabul edilmiyor,zaten ürünün amacıda bu,nitro-tech te normal wheylerden farklı olarak içinde farklı takviyelerde barındırıyor,buna nitricoxide booster lar da dahil,o yüzden nitro tech de blitzle kısmen de olsa aynı özellikleri taşıyor,aama dediğim gibi bu olay olumsuz bir yan etki değil..
İlgine tesekkur ederim bende bugun bi bilene sordum o da senin verdigin cevabi verdi.Hic bi soun olmayacagini soyledi