Nesfit tam tahıllı mısır gevreği değerler.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Welder
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Welder

Üye
09032011271.jpg

adamlar resmi yalancı yaw.100 gr da 8.3 gr protein var ,30 gr da 6.9 bide altına bilmem ne kadar süt ile yazmışlar.adam gibi 30 gr da ne kadar var sölesene.işleri güçleri yalancılık.kapitalizmin köpekleri

kardeş dikkat et 125 ml yağsız süt ile birlikte o kadar protein var iyi bak:)

Diyet dönemimde tercih edilebilir mi onu söyleyin bırakın yahudi ermeni cart curt meselelerini.

içindeki şeker diyet için fazla degilmi sizce _?

bunların yerıne yulaf ezmesı tercıh edın dıyet yapanlar ozellıkle bunlarda seker var pek bı faydası yok seker ve tuzlulardır dıyetı etkıler bıde form dıye yalan uydururlar neymıs 1 kase yıyın formda kalın 1 kase ıle kahvaltımı olur?

nerde yumurtan sutun peynırın yulaf tercıh edın tokluk hıssıde verır dıyet yapanlar ozellıkle kanmayın bu reklamlara ben sahsen ınandım ıyıkı hoıcalarıma danıstım ve bana analttılar hemen bırakıp yulafa gectım

bunların yerıne yulaf ezmesı tercıh edın dıyet yapanlar ozellıkle bunlarda seker var pek bı faydası yok seker ve tuzlulardır dıyetı etkıler bıde form dıye yalan uydururlar neymıs 1 kase yıyın formda kalın 1 kase ıle kahvaltımı olur?

nerde yumurtan sutun peynırın yulaf tercıh edın tokluk hıssıde verır dıyet yapanlar ozellıkle kanmayın bu reklamlara ben sahsen ınandım ıyıkı hoıcalarıma danıstım ve bana analttılar hemen bırakıp yulafa gectım

Dostum 1 kase kahvaltı bizim gibi vücut çalışanlar için değil.
icon7.gif

Yani 1 kasesi yeterince doyuruyor denedim.

Dostum 1 kase kahvaltı bizim gibi vücut çalışanlar için değil.
icon7.gif

Yani 1 kasesi yeterince doyuruyor denedim.

MERHABA,

Öncelikle bu konuyu açan ve fikirlerini paylaşanlara teşekkür ederim.

Ben de bir kız arkadaşımla nesfit 14 programına başladım.

Sanırım, burada bir yanılgı var. Bu program 1 2 kilo fazlası olan ve bikini giymek isteyen hanımlar için hazırlanmıştır :) e ozaman sen napıyorsun dediğinizi duyar gibiyim. Ben hem hangi mısır gevreğini seçeceğimde kararsız kaldığım hem de bir arkadaşla daha motive yapılır diye tercih ettim.

3 gündür yapıyoruz ve kilo vermeye başladık ikimizde. Ben her akşam 45dk bisiklet ve sitenin bahçesindeki 4 5 aletle spor yapıyorum. Dün idrarımda çok yogun beyaz köpük gözledim ve araştırdığımda lenflerden atılan protein olabileceği bilgisine ulaştım. Açıkçası bu beni korkuttu çünkü programda kahvaltı ve bir başka ögünde 1 kase yağsız sütle nesfit yenemesi yanında bir meyve veya sebze öneriliyor. 3cü öğün ise serbest : örneğin tavuk, et ızgara veya yine etli sebzeli bir yemek yogurt gibi..

Vücud geliştirmeciler için yapılmış bir program veya ürün değil fakat kararsız kalan veya hafif bir başlangıç yapmak isteyenler için güzel bir olay diye düşünüyorum.Programda kahvaltıda mutlaka nesfit yenmesi belirtitldiği için , ben serbest öğünü öğle yemeğine ayırdım.

Fakat dünkü idrar meselesinden sonra bu sabahtan itibaren nesfit in yanında 1 yumurta, kibrit kutusu kadar lor ve tulum peynir, 3 siyah zeytin ve bir dilim tereyağlı kepek ekmeği yiyiyorum :)

GNC !den de mega man aldım. Onunla da takviye edeceğim.

akşam ise spordan önce 2 tablet L-Carnitine 500mg alıyorum.

İlerleyen süreçte gözlemlerimi paylaşacağım.

herkese saygılar,

Eski diyetisyenimin önerdiği tamamen zararsız ve Cutting evresinde 10 numara giden bir kahvaltıdır. Ama meyvelisini tercih edin, çilekli/çikolatalı falan yanaşmayın.

Back
Yukarı