Neden vucudum istedigim şekli almiyor ...?

Slm arkadaşlar öncelikle soruda anlaşılacagı gibi vucut olcülerimin istedigim seviyeye gelmememsinden şikayetçiyim . ben bu sporla yaklaşık 1.5 sendir tanışıyorum düzenli olarak 6 aydır gidiyorum ondan öncesinde 1 2 aylık aralıklarla gidiyordum şimdi biraz düzene koydum. son 6 aydır düzenli gidiyorm
Bunun son 2 ayında takviyeler almaya başladım takviye olarak WHEY PROTEIN TOZU 1 OLÇEK SPORDAN ÖNCE 1 OLÇEKTE SPORDAN SONRA ALIYORUM ONUN YANINDA buna ilave olarakta son 1 aydır AMINO MAX 8000 kullanıyorum onuda spordan 1 saat önce 3 tablet spordan hemen sonrada 3 tablet alıyorum.
VUCUT OLÇULERIM İSE....
OMUZ:115 cm GÖGÜS :105 cm BEL:88 cm KOL SAG:37.5 SOL:37 cm BOY:1.72
KİLO:72 YAŞ:24

ÇALIŞTIGIM PROGRAM İSE DEVAMI AŞAGIDAKARAKTER SINIRLI)

çaliştigim program ise :
1:gün gögüs
1:üst gögüs pres
2:üst gögüs dambull pres çevir
3:benc pres
4:cebel kros
1:ön kol:,
1:barbil crul düz bar
2:arnelt crul
3:chins crul barfiks

2 günmuz arka kol
1:enseye pres
2:dambil pres
3:frant reis tel
4:dambil dünya ayakta, (4 set 10 tekrar)HER HAREKET
2 araka kol...
1us down ip
2:telde fransiz
3kik beg

3gün kanat bacak
1:barfiks
2:lat sirta çekiş
3:telde mideye çekiş
4dmbil rown 1
3 :bacak
1ön bacak
2:arka bacak
3:45 skuat
4:caf

Arkadaşlar sizce nerde hata yapiyorum

yardım etmek istiyorum ama çoğu hareketi çözemedim.

çaliştigim program ise :
1:gün gögüs
1:üst gögüs pres
2:üst gögüs dambull pres çevir
3:benc pres
4:cebel kros
1:ön kol:,
1:barbil crul düz bar
2:arnelt crul)???)
3:chins crul barfiks

2 günmuz arka kol
1:enseye pres
2:dambil pres
3:frant reis tel(front raise dumbbell mı bu ?)
4:dambil dünya ayakta, (4 set 10 tekrar)HER HAREKET
2 araka kol...
1us down ip(iple pushdown sanırım?)
2:telde fransiz(???)
3kik beg

3gün kanat bacak
1:barfiks
2:lat sirta çekiş
3:telde mideye çekiş(cable row mu bu?)
4dmbil rown 1(dumbbell rowing sanırım?)
3 :bacak
1ön bacak
2:arka bacak
3:45 skuat(45 squat nedir?)
4:caf

Arkadaşlar sizce nerde hata yapiyorum

Vücudunun şekil alması için ne yapıyorsun? Ona ne veriyorsun? Wheylemi başaracaksın bunu? Yukarıda yazdığından tek bir anlam çıkar oda supplementle idmanla işi yaptığın ama yürümediği supplementleri bu konuda çöpe at.Beslenme bu sporun %70 ıdır bazısı %50 der benim tecrübem %70 beslenme geri kalanı idman ve uyku. Sen kendini bir taksici olarak hayal et şu durumda , taksicilik yaparak çok şık bir araba almak istiyorsun, müşteri potansiyelinde var ama arabada benzin yok yolcun bindiği gibi iniyor anlamı yok (ilerleyemiyorsun).Herşey senin elinde nasıl beslenirsen öyle gelişirsin.Kaliteli beslenirsen ona göre kaliteli gelişirsin şunuda unutma supplement tabiiki olabilir fakat sen beslenmeni oturtursun herşeyin eksiksiz olur idman (sonrası ve sabah kalkar kalkmaz) Whey alabilirsin ..

vucüt tipin ektomorf mu?

---------- Post added at 23:45 ---------- Previous post was at 23:38 ----------

vücut tipin ektomorf mu?

72 kiloda 88 belin çıkıyorsa genetiğin ciddi kötüdür yalnız tahmini olarak söylüyorum. Ölçü konusu da değişik biraz herşey olabilir. Programını ne kadar sıkı değiştiriyorsun? Ne kadar protein alıyorsun günde? Nasıl dinleniyorsun, çalıştığın ağırlıklar nasıl, genetik faktörü yine büyük ek olarak. Bi sürü etken var yani. Hocanla konuştun mu bunları sen? Bi de uzun ve zahmetli bir iş bu zaten bildiğin gibi bi kaç ayda olmuyor:)

Belki de kasların , beyninin istediği vücut şeklinin ne olduğunu bilmiyordur ?

Back
Yukarı