hernan77
Üye
arkadaşlar bugün ki antrenmanım kötü geçti, neden diye soracak olursanız anlatayım. salonda burak diye bi arkadaş var. kendisi milli buz hokey oyuncusu.ankarada da polis akademisi klübünde halen oynuyo. 1.78 boy 93 kilo falan. gerçi onun amacı kilo verip fit olmak. neyse antrenmanın başında konu açıldı kür olayından bahsettik. kendisinin de kür yaptığını ve takımdaki çoğu oyuncunun kür yaptığını ağır antrenmanları kaldırmanın tek çaresinin bu olduğunu, amerikadaki tüm spor müsabakalarındaki oyuncularında kür yaptığını hatta amerikan futbolu oyuncularının hafta da 5000 mg testo aldığından falan bahsetti. neyse kendi küründen sonra göğüste 120 kg bulduğunu ve apey kilo aldığını söyledi testesteron ve winstrol kullanmış, ve kürün 3 ncü haftasından sonra etkiyi bayağı hissettiğini, kiloların arttığını antrenmanın daha verimli geçtiğini söyledi. o anlattıkça benim normal günlerde girdiğim ağırlıklar üzerimde kalmaya başladı. omuz kol çalışacaktım omuza girdim ama kol da setleri tamamlamadan salondan ayrıldım ve düşündüm o vucutlarına hayran hayran baktığım ve baktığımız adamların çoğu aynı şeyi yapıyor. kür ile kas yapılıyor. aslında bu foruma üye olmadan ve birçok şey öğrenmeden evvel inanmassınız ama kürden falan haberim yoktu. hatta bi ara foto koydum arkadaşın bi tanesi kür yap falan diye yazmış ben onu suplement kullanma olarak algılamıştım. neyse çalışırken salonda düşündüm benim işim ne buralarda, ne için varım bu salonda o adam yine bi amaç için kür yapıyo ben yapsam amacım ne olabilir, yapmadan gelsem yıllar boyu aynı ağırlıklar ve vucut ağırlığı aynı. kafam çok karışık...psikolojik sürantrane oldum. belki geçici bi şey ara vermem mi gerek bilmiyorum. halbuki bugün kolda süperset girecektim ama her bölgeyi ayrı ayrı ve tek set girip çıktım....bilmiyorum.......