Allah'ın emanetine en güzel şekilde bakmak için.
Aynen öyle.
Allah'ın emanetine en güzel şekilde bakmak için.
İmrenilecek bir vücuda sahip olmak hayatın her alanında sizi başarılı kılıyor.Yazınız beni çok motive etti gerçekten büyük bir motivasyon örneği olmuş bu yazı.Bi kız arkadaşım vardı. Sürekli kollarımı omuzlarımı tutardı yüzünü buruştururdu. Ben anlardım kas tutmak istiyor sıkardım ama hiç bi etki olmazdı bozulurdum bişey diyemezdim. Bir gün köyde çöp atmaya gidiyordum ablam arkadan bağırdı omuzların içe doğru çok incesin ben yine üzülmüştüm. Bunlar hep bi etken oldu. Ve spora başladım. Başlarda aynaya pek bakmadım şuram gelişmedi falan hiç demedim yılmadım acılar çektim bacak antrenmanlarından sonra eve yürüyemedim topallayarak yürüdüm azmettim. Göğüs antrenmanı sonrasında ertesi gün göğüslerim sanki kesilecek gibi bir ağrı. Yılmadım ve bu sonuca geldim. Şimdi etrafımda kızlar toplanmaya başladı ben hiç bir şey yapmıyorum onlar geliyor erkek arkadaşlarım hiç samimi olmadıklarım bana yazıyorlar sorular soruyorlar çok fazla çevrem oldu bu spor sayesinde.
Hayatıma disiplini kattığı için bu sporu seviyorum.
İmrenilecek bir vücuda sahip olmak hayatın her alanında sizi başarılı kılıyor.Yazınız beni çok motive etti gerçekten büyük bir motivasyon örneği olmuş bu yazı.
Zyzz'den sonra ilk defa biri beni bu şekilde motive etti.bench_O