Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kaslardaki o yanmayı,o ağrıyı hiçbir şeye değişmem.
özellikle izole hareketlerde resmen alev fışkırıyor,tendonlar yırtılma raddesine geliyor ve bu acıya aşığım.
3. sebep hariç hepsi aslında ve daha fazlası.
1-Güç: Lisedeyken çok zayıf, basketbolda 3 lük bile zor atan biriydim. Şimdi basketboldan futbola, voleyboldan yüzmeye çoğu sporu rahatlıkla zevk alarak yapabiliyorum. Kondisyonum ve gücüm gözle görülür derecede arttı.
2-Kızlar: Spora başlayalı 5-6 ay olmasına rağmen, çok olumlu yorumlar alıyorum vücudumla ilgili. Bu durum aynı zamanda öz güvenimi de geliştirdi. Artık arkadaş çevremde daha rahat iletişim kuran ve daha popüler biriyim.
3-Sağlık: Eskiden sigara ve alkolik denecek derecede alkol tüketen biriydim. Spora başladıktan sigarayı ve alkolü bıraktım. Artık daha düzenli uyuyorum, daha düzenli yemek yiyorum. Uzun süredir hasta olmamam sağlıklı olduğumun en büyük kanıtı.
4-Yaşam tarzı: Eskiden alışverişten nefret ederdim, çünkü zayıf olduğum için bedenime göre çok zor kıyafet bulurdum yada aldıklarım yakışmazdı. Artık zevkle alış veriş yapıyorum, fit bir vücudum var ve ne giysem yakışıyor. Hayatım daha planlı oldu, spordaki hedeflerim hayatımdaki diğer unsurları da etkiledi. Artık yaptığım her işte bir hedefim var.
Yukarıda saydıklarım aslında hepsi birbiriyle bağlantılı şeyler, hedeflediğim vücut ölçülerini yakalasam bile sporu bırakmam ağırlıkları sabitleyip devam ederim. Çünkü bu spor hayatımı pozitif yönde etkileyen en büyük unsur.
1 senedir zar zor gidiyorum ama artık bu spora aşık oldum , sayesinde alışkanlık haline gelen bu spor sayesinde sigarayı alkolu bıraktım , nişantaşından sesleniyorum buralarda beraber kafa kafaya verip profesyonel çalışmak isteyenler buluşalım
yüzde 97siz kızlar için yapıyor bende aslında kızlar için yapıyorm .ama bi gerçek var türk kızı kastan anlamıyor yani 20 kıza sordum nasıl vücut diye tek dedikleri omuzların geniş abi biride kolların iyi parçalanmış demiyor
hayat bu yarın ne olacağı belli olmaz herkes bırakır gider ama sen kalırsan vücudunda kalır ben bu yüzden yapıyorum her alanda sağlam olmak lazım ne olur ne olmaz.
Çok zayıf olduğum için başladım.Kilo aldıktan sonra gerçekten çok hoşuma gitmeye başladı. Sporu ömrüm yettiğince sakatlık vs olmazsa yapabildiğim kadar yapıcam bu sporu..