Ne ile ugrasiyorsunuz ?

bnm yaptgm sporda(engel atlama) aksine kalıplı olmak gerekio çnkü atı kontrol etmek çok önemli engeline göre ya hızlı girersn ya çok yavaş baya bi kas kuvveti gerekio 400 kilolk hayvanı tutmak için bu arada yazda geldi ata binmek isteyen arkadaşları ömerli/sırapınara beklerm hem bi faydamz dokunur hemde şehrin stresinden uzaklaşmak için yapılabilecek en güzel aktivite

Herkes memleketini yazmış, en çok Sivaslı var gibi görünüyor forumda, ama belkide forumun sahibi Despo cok reklamini yaptigi icindir memleketinin.
Bende her ne kadar gidip görmesemde, Erzincan, Eğin'liyim övünmek gibi olmasın.
Belki böyle yazinca benimde hemsehrilerim cikar meydana!
karasan zeki, metin ,kemal sunal ve halit akçatepe nin birlikte oynadıkları bi filmde zeki alasya bi repliğinde 'burda eğinlileri sevmiyorlar galiba' demişti. herhalde sizin oradan bahsediyordu. ben de ne diyo bu adam demiştim. demek eğinli bi ilçe imiş....azbuçuk hemşehri sayılırız. sonuçta erzincan yakın.....
aslen muş luyum (varto). maraş ta büyüdüm. ben de 112 de , acil sağlık hizmetleri, çalışıyorum. sağlık teknisyeniyim. 11 yıldır izmirde yaşıyorum.....

karasan zeki, metin ,kemal sunal ve halit akçatepe nin birlikte oynadıkları bi filmde zeki alasya bi repliğinde 'burda eğinlileri sevmiyorlar galiba' demişti. herhalde sizin oradan bahsediyordu. ben de ne diyo bu adam demiştim. demek eğinli bi ilçe imiş....azbuçuk hemşehri sayılırız. sonuçta erzincan yakın.....
aslen muş luyum (varto). maraş ta büyüdüm. ben de 112 de , acil sağlık hizmetleri, çalışıyorum. sağlık teknisyeniyim. 11 yıldır izmirde yaşıyorum.....

Zor bir meslek Allah kolaylik versin.
Bir sey sorucam bu 112 de ambulansta bulunan gorevlimisin yoksa 112 santraldemisin.

Birde bildigim kadariyla acil serviste calisan personel 1 gun calisip(24 saat) 1-2 gun tatil veriyorlar.Bizim salonda bir abimiz ambulans doktoru ordan biliyorum.Yanlissam soylermisin :)

OKulum Şubat 1 de bitti.
Resmi olarak Makine Mühendisiyim ancak devlet şansımı denemek için şuanda Kpssye hazırlanıyorum ayrıca Dil eğitimi de alıyorum.

Askerliğe de büyük ihtimal Aralık döneminde gideceğim...

Herkes memleketini yazmış, en çok Sivaslı var gibi görünüyor forumda, ama belkide forumun sahibi Despo cok reklamini yaptigi icindir memleketinin.
Bende her ne kadar gidip görmesemde, Erzincan, Eğin'liyim övünmek gibi olmasın.
Belki böyle yazinca benimde hemsehrilerim cikar meydana!

çıktı Karasan seni yanlız bırakmıyorum... bende Erzincan lıyım refahiye den.
ama esas soyum benim Kerkükten geliyor Türkmenim yani.bizimkiler soy olarak 1600 lerde göçmüşler erzincama ama hala gözlerimiz genetik olarak badem gibidir :D

ben 22 yasındayım özel bi şirkette personel müdür yardımcısıyım.açık öğretimdem işletme okuyorum.

yasim 29 vucut gelistirmeyle urasiyorum ayrica vucut gelistirmeyle ilgili dukanim var ve hafta sonlari 10 yilla yakin diskolarda bodyguard olarak calisiyorum

siyaset bilimi ve kamu yönetimi 2. sınıf ögrencisiyim siyasete atıldıgımda badici kardeslerimden tam destek bekliorum :D

denizliliyim
pamukkalede matematik okuyorum
okulda uzatmaları oynuyorum
ama baya uzatacaz gibi :D

Bende Anknara da Üniversite Öğrencisiyim. Siyaset Bilimi 3.Sınıf.
Kısmetse Basbakan olucam:D Bodyci Basbakan:p

4 gün önce dumlupınar üniversitesi ithalat-ihracat bölümünden mezun oldum şuanda aöf işletme 3. sınıf öğrencisiyim ve işsizim :D. Aslen balıkesirliyim ancak 3 kuşaktır yani 1930 dan beri istanbuldayız.

bende pamukkale ünvstesindeyim matematik bölümnde yim ..uztmalı öğrenciyim ..ammun la ynı takılıyoz :)) ayrıca van da doğdum..manisada büyüdüm...denizlide yaşıyorum..

Bende Anknara da Üniversite Öğrencisiyim. Siyaset Bilimi 3.Sınıf.
Kısmetse Basbakan olucam:D Bodyci Basbakan:p
-Betreyal; Arnold californiya'ya vali oldu.Sen de bizim başbakanımız olursun inşallah..Ancak adil,cukka da gözü olmayan,vatanını milletini seven bir başbakan... Yoksa bodyforumtr yi karşında bulursun ki;bu toplulukla başbakanlık korumaları bile başedemez :)
-Ben;
*öğrenciyim(Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi,4 bitti 4'e geçtim :) )
*memurum(güvenlik görevlisi)
*ev erkeğiyim(bekar evi olunca yemeği-bulaşığı-temizliği-çamaşırı mecburen yıkamak lazım geliyor.)
*sporcuyum
-Yarışmaya Ankara'dan katılıyorum ancak Tokat'lıyım.Ailem hala orada ikamet ediyor.Okul bitince döneceğiz inşallah..

-Betreyal; Arnold californiya'ya vali oldu.Sen de bizim başbakanımız olursun inşallah..Ancak adil,cukka da gözü olmayan,vatanını milletini seven bir başbakan... Yoksa bodyforumtr yi karşında bulursun ki;bu toplulukla başbakanlık korumaları bile başedemez :)

Dogru soze ne gerek...:D Ama aklımda basbakan olmasam bıle herhangı bir devlet kurumunda goreve gelıym su supplemetlerdekı vergı ve gumruk olayına bıl el atıcam.. Icıme dert oldu valla...

Yaş 21, bir kitap firmasında bilgi-işlem'deyim
Annem,babam Kastamonu-cide'li ben doğma büyüme istanbuldayım. 3 sene önce gittim en son memlekete boş bi vakit bulsamda gitsem yine keşke

Back
Yukarı