Ne ile ugrasiyorsunuz ?

Nassim

Üye
Selam arkadaslar, ne ile ugrasiyorsunuz ? Kendim danimarkada Yeni spor marketinde calisiyorum - seneye üniversiteye giriyorum.

bizim fast food dükkanlarımız var onları işletiyorum

Şu anda lise3 teyim ve öss ye hazırlanıyorum.Bu yüzden haftalık antremanlarımı 1-2 güne düşürmek zorunda kaldım.Çok üzülüyorum ama benim geelceğim için gerekli.
Sizce böyle olması beni çok etkiler mi?

ramses herşeyden önce egitim hazirana kadar dişini sık sonra istersen hergün gidersin body e

üniversite ogrencisiyim 2.sınıf

Daffy Resimdeki senmi ? :D kung fu´cu kediye benziyor hehe..

Ramses Full body calish birsey olmaz.. Cogunuz demek okuyorsunuz - Tr´de Cok önemli duyduguma sevindim devam edin ;)

ısletme fakultesını gecen yıl bıtırdım.bos zamanlarımda sporcu gıdaları satısı ve guvenlık ıslerıyle ugrasıyorum.

Ticaret lisesini bitirdim burasi 2 sene dah fazla sürüyor yanliz, 1 sene ara verdim, su an Satici olarak calisiyorum, Satis tlf araciligiyla ayni zamanda bir sorunlu cocuga bakiyorum, sinemaya falan gidiyoruz bu da is :D Bu arada aslen sivasliyim, yanliz burada dogup büyüdüm ve neredeyse her yaz Tr´ye giderim..

despo benim annede sivaslı senle hemşeriymişiz bende bu siteyi neden bu kadar sevdim diyordum megerse kan çekmiş kardeşim :lol: :lol: :lol:

saydam dedi:
despo benim annede sivaslı senle hemşeriymişiz bende bu siteyi neden bu kadar sevdim diyordum megerse kan çekmiş kardeşim :lol: :lol: :lol:

Allah allah :D Hemseriymisizde bilmiyoruz hehe, neresinden ?

hehe ok biliyorum yerini, sarkisla :)

Ben de üniversite 1.İstanbulda yaşıyorum ama aslen sivaslıyım.Bu arada formda bu kadar sivaslı olacağını tahmin etmezdim :)

Ben Almanyada yasiyorum Sivasliyim aslen.Türkiyede Turizm ve otelcilik,AÖF Isletme bölümlerini bitirdim.Almanyada fotografcilik isiyle ugrasiyorum aslinda ama su aralar agabeyimin firmasinda kalite kontrol elemani olarak calisiyorum.

Back
Yukarı