uzun süredir BB yapıyorum ama amatörce.Şu ana kadar protein tozu veya suplement kullanmadım.Çok zayıfım (1.75 cm,55kg) kilo almak istiyorum.kafama göre ilaç kullanmak istemedim, sizden ilaç önermenizi bekliyorum.(hızlı kas yapmak, kilo almak için)Ayrıca geçen sene karın bölgesini çalıştırırken belimi incittim uzun süre geçmedi şimdi de sürekli ağrı yapıyor, sizce devam etmelimiyim.... cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. ,uper
beliniz için ters mekik denen (hyperextension) hareketini deneyebilirsiniz...yararlı olmazsa bir dr.a görünün...kas yapmaya gelince...kası yapan esas olarak beslenmenizdir...beslenme bölümüne bakın...
Selamlar...Oncelıkle ılac yazmıssın.bahsettıgın proteın ve amıno asıt vs olanlar ılac degıl sporcu gıdasıdır ve tamamen natureldırler!!! Body yapmanın en temel noktalrı ıse;beslenme,ıdman,dınlenme,genetık ve sporcu gıdalarıdır kı bunlar ıcınde en gereklı sey bılgıdır.Bu forumdan ve bırcok ınsandada gereklı bılgıler alabılecegın gıbı kendınde gayet sonuc veren arastırmalar yapabılırsın!