ben olsam çamlik bi arazide yagmurun altinda toprak ve çam kokularinin arasinda siril siklam islanirken ederdim
şöyle fazla büyük olmayan ulaşabileceğin bi sinama salonuyla anlaş bi kaç yüz lira sıkştır cebine mekanı kapat yengeyi sianamaya götürüyomuş gibi götür içeri girince slayt başlasın sizin slaytınız ... daha etkileyi olamaz he şölede olabilir eşine dostunada haber wer içersi biraz kalabalık olsun siz 5 dk gc girin kmseyi tanımasın sora ışıklar açılsın falan ...... ben sana daha ne diyim dostum
şöyle fazla büyük olmayan ulaşabileceğin bi sinama salonuyla anlaş bi kaç yüz lira sıkştır cebine mekanı kapat yengeyi sianamaya götürüyomuş gibi götür içeri girince slayt başlasın sizin slaytınız ... daha etkileyi olamaz he şölede olabilir eşine dostunada haber wer içersi biraz kalabalık olsun siz 5 dk gc girin kmseyi tanımasın sora ışıklar açılsın falan ...... ben sana daha ne diyim dostum
Senin de gözün dönmüş yeşilzeytinErkek tarafı olarak böyle bir sürpriz karşılaşma ihtimalimiz yok. Bayanlar bu konuda ne kadar avantajlı ya. Hep sürprizleri biz yapacağız. Evlenirken bile açılışı sürprizle yapacağız...
bende benim icadım sanıyodumBu yöntem klişe oldu artıkHaberlerde falan da çıktı çok kez ama güzel yöntem tabi...