nasıl bir dambul almam gerekir

arkadaşlar yen ibaşladım
bazıları bu konuda çok titiz olduğumu düşünebilr çünkü banada biraz saçma geliyor ama ben soruyum
bazı dambullar D bazıları vinly kaplama bazıları plastik vb... yani hangisi en iyidir mesela bir tane D ve vinly dambul var ve bir tane plastik normal x2 var ve fiyatları eşit vinly ve D olması neden bu kadar farkediyor iki karı kadar yani bana bu konuda yardım ederseniz sevinirim şimdiden yardım edeceklere teşekkürler

Hosgeldin forumumuza,
Önemli olan sana kilolari uygunmu. Kalite farki = Fiyat farki.

İstanbuldaysan sirkecide en ucuz diye biliyorum.Ben ordan almıştım.1 kilosu 2.700-800 gibi bişeydi tam hatırlamıyorum..

-Foruma hoşgeldin.
-Dambul alma...Dambell al :)
-Pvc alma...Dökme al
-Ayarlanabilir dambell al
-Kolay gelsin...

-Foruma hoşgeldin.
-Dambul alma...Dambell al :)
-Pvc alma...Dökme al
-Ayarlanabilir dambell al
-Kolay gelsin...

wrestler bence dambell 'da almasın dumbbell alsın..

aga bana kalırsa plastik al derim ucuz oluolar ben kırtasiyeden ayarlı 14 kg yi 14 tl ye almıştım 2 sene önce o zmn lar dökme 10 kg ler 30 tl felandı sonuçta plastikte güçlendirio benim aldığım 2 5 kg 2 2 kg den oluşuo 10 kg sini kullanıom bilek çalışırken biraz ağır oluo 14 kg zırt pırt değiştrimek yerine kol içinde 20 defa yapıom yetio son 2 zor oluo baya zaten biraz garip oldu anlatım ama ben hareketlerin orjinal adını bilmiom salona hiö gitmedim evde çalışıom amacım lisede bi arkadaş vardı onu bilek güreşinde yenmek

kesik lutfen forum kurallarini oku,kisilere nickleri ile hitap edelim.

Ankara dakiler için ülkealana dikkat diyorum.bar 13 ytl plakalar kilosu 3 ytl. en son 1 ay olmadı alalı.biraz kazık gibi geldi.neymiş krom kaplamaymış.bana dökme gibi geldi.sonuçta demir. altın tozundan yapılmıyo demi.
Forumu kirletmiyim:selex nasıl bir markadır ? ağırlıklarda bar da bu markada.

Despo kalite farkı=fiyat farkı demişsin şunu biraz açabilir misin?

Ankara dakiler için ülkealana dikkat diyorum.bar 13 ytl plakalar kilosu 3 ytl. en son 1 ay olmadı alalı.biraz kazık gibi geldi.neymiş krom kaplamaymış.bana dökme gibi geldi.sonuçta demir. altın tozundan yapılmıyo demi.
Forumu kirletmiyim:selex nasıl bir markadır ? ağırlıklarda bar da bu markada.

Despo kalite farkı=fiyat farkı demişsin şunu biraz açabilir misin?

kalite arttıkça fiyatta artar demek ;)

buarada genelde plakalar dökümdür..krom kaplama adı üstünde dış kaplamasıdır ve fiyatı 1 ytl artırması nomaldir..

Back
Yukarı