Nar ekşili tavuk ızgara

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve EndlessBlue tarafından 12 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 6 üye.
  1. EndlessBlue
    Offline

    EndlessBlue Üye

    Katılım:
    31 Ağustos 2013
    Mesajlar:
    116
    Beğenileri:
    10
    Ödül Puanları:
    28
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Bolu/İzmir
    Standart bir tarif ancak alternatif olarak bunu deneyebilirsiniz benim çok hoşuma gitti gerçekten.

    Malzemeler

    1-Yeteri kadar Tavuk Göğsü
    2-Yeteri kadar pulbiber,kekik,kimyon,tuz,karabiber
    3-Yeteri kadar Nar ekşili sos

    Tavuğu bu alttaki ürünler ile marine ederek bir miktar yağlanmış tavada altlı üstlü olarak pişiriyoruz. 3-4dk altı üstü değiştirerek.
    Tat olarak ben gerçekten çok beğendim evdeki arkadaşlarımda ilk defa tattılar ve yorumları olumlu siz de deneyin :)
     
  2. cuneytemirhan
    Offline

    cuneytemirhan Üye

    Katılım:
    14 Şubat 2014
    Mesajlar:
    6
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cinsiyet:
    Bay
    Ben bunu sürekli yapıyorum nar ekşisi tavuğu karamelize ediyor ve mükemmel oluyor herkese tavsiye ederim.
     
  3. Rhea
    Offline

    Rhea Üye

    Katılım:
    14 Ocak 2011
    Mesajlar:
    46
    Beğenileri:
    9
    Ödül Puanları:
    18
    nar eksisi yerine soya sosu koyup yapiyorum aynisini gayet guzel
    tost makinasinda da kizartabilirsiz, az pisirip kurutmazsaniz oda cok iyi oluyor.
     
  4. CaySekeri
    Offline

    CaySekeri Üye

    Katılım:
    14 Şubat 2014
    Mesajlar:
    8
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Antalya
    Nar Ekşisini Pişirdikten Sonramı Yoksa Hepsiyle Birliktemi Karıştırıyoruz?
     
  5. cuneytemirhan
    Offline

    cuneytemirhan Üye

    Katılım:
    14 Şubat 2014
    Mesajlar:
    6
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cinsiyet:
    Bay
    Pismesine 5 dakika kala koyuluyor

    GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  6. CaySekeri
    Offline

    CaySekeri Üye

    Katılım:
    14 Şubat 2014
    Mesajlar:
    8
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Antalya
    Anladım Deneyeceğim :)
     
  7. cuneytemirhan
    Offline

    cuneytemirhan Üye

    Katılım:
    14 Şubat 2014
    Mesajlar:
    6
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cinsiyet:
    Bay
    Birde cok sıkma portakal suyuylada deneyebilirsin, son bir aydir oyle yapiyorum ben, kucuk bi potakalin yarisini sık, tavuk hafif pismeye basladigi zaman dok tavaya sonra tavuklari iyice pisir çok mukrmmel oluyor.

    GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  8. srvl
    Offline

    srvl Üye

    Katılım:
    11 Aralık 2013
    Mesajlar:
    34
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Mühendis
    Yer:
    İstanbul
    Bu nar ekşisine özel bir durum mu çünkü normalde baharatları soya sosunu falan koyup 1-2 saat buzdolabında dinlendirince daha lezzetli oluyor.
     
  9. cuneytemirhan
    Offline

    cuneytemirhan Üye

    Katılım:
    14 Şubat 2014
    Mesajlar:
    6
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cinsiyet:
    Bay
    Benimde mantigima yatmamisti sonradan koymak ama bi yemek programinda gordum, aslinda sizin denediginiz gibide denenebilir hatta bidahakine deneyecegim.

    GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  10. srvl
    Offline

    srvl Üye

    Katılım:
    11 Aralık 2013
    Mesajlar:
    34
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Mühendis
    Yer:
    İstanbul
    Eğer nar ekşisine özel bir durum yoksa rengini ya da tadını bozmak gibi bence memnun kalacaksınız:)
     

Sayfayı Paylaş