MuscleTech Nitro Isolate 65 Pro Series

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    21

zigbog

Üye
MuscleTech Presents:
Nitro Isolate 65 Pro Series

Ultra-Fast-Absorbing Whey Protein Isolate!
Build Lean Muscle & Support Muscle Recovery!*
nitro_isolate_65_pro_series_450_white.jpeg

Nitro Isolate 65 Pro Series is 100% Whey Protein Isolate with 65g of protein, 11g of anabolic leucine, 20g of BCAA's, and 12g of glutamine per serving. This protein is designed to be super-fast acting to be taken when you need it most, post-training. This protein is fast absorbed enabling you to minimize damage and maximize your growth potential.*
  • Ultra-Premium 100% Whey Protein Isolate
  • Added Anabolic Leucine*
  • Support High-Quality Lean Muscle*
  • Inhibits Catabolism*
  • Supports Muscle Recovery*
  • Ultra-Fast-Absorbing
  • Exceptionally Pure
  • Elite-Level Protein

zigbog , sanırım bu ürünü kullandın, ben de senin gibi nitrotech'ten vazgeçmeyen birisiyim, nitrotech ve bu ürünü kıyaslama fırsatın oldu mu?
şimdiden teşekkürker.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:18 ----------

20 gram bcaa ve 12 gram glutamin beni çok cezbetti açıkçası,emilim olayı da cabası bir de bir ölçekte mi 65 gram protein var?

ürünü kullanmadım, zatan çok pahalı gainer gibi bir şey olmuş. nitro-tech'den vaz geçmeyen biriydim ama artık syntha-6 ile birlikte 1.'lik tahdındalar :) bu ürün bence nitrodan etkilidir içeriği baya sağlam çünkü. Ama şu da var nitroyuda günde 4-5 ölçek alsak pek bir şey fark etmez. Zaten ben bu ürünün asıl amacını anlamış değilim. :D

Ürünü kullandım; kullanma sebebimde beleşe gelmesidir :):) antrenman sonrası için yani post workout supplement grubuna giriyo..Muscle tech ten vazgeçmeyen biri olarak bu urunun çokta gerekli oldugunu düşünmüyorum profesyonel olmayanlar için tabi :) Antrenman sonrası kas yıkımını engellıyor,sindirimi çok hızlı ve kolay,kas gelişimini hızlandırıyor vsvs bu ürün yerine herhangi bi protein tozu alıp kullanmak çok daha akıl karı

bende kullandm etkisi hakkında bişey diyemem zatn kutu 908 gr falandı içerigi sizi fazla cezbetmesin o degerler 81 gr için bi ölçek 40 gr bi seferde 2 ölçek kullanın demiş :S
ben yarım ölçek şeklnde kullandm fena degildi ama maliyet bakımından hiç uygun değil açıkcası :S

Konuyu hortlatıyorum. Yeni kullanan arkadaşlar var mı ? Sipariş verip vermeme konusunda kararsız kaldım

Bugun itibariyle siparis verdim, cunku son kullanma tarihine 1 ay kalmis ve fiyatini cok indirmislerdi (Ingiltere'den bahsediyorum tabi, yanlislik olmasin).
Yoksa urun icerigi, bahsedildigi gibi cok profesyonel duruyor, ayrica pahalida.

Ben onerilenin yarisi kadar yani 32.5gr protein icin kullanicam. Daha once Gaspari Myofusion, Dymatize Elite 7 ve Iso100, Optimum HydroBuilder ve Platinuim serilerini kullanmistim. Eger kullandigim sure icerisinde bunlardan baska bir fark gorursem, buraya yazarim.

Back
Yukarı