MuscleTech Anabolic Halo

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    116
herkese merhaba.. konuyu hortlatmış gibi olucam ama,

elimde optimum whey, weider amino2200 ve weider pure creatine var. ( şimdilik sadece whey kullanıyorm, creatine hiç başlamadım, aminoyu 3 hafta kullandım sonra kişisel sebeplerden ötürü-sağlık değil- bıraktım ) halo da almak istiyorum ve mart başında güzel bir küre başlamak istiyorum. acaba bunlarla nasıl bir kür yapmalıyım? haloyu ve wheyi kesin kullanıcam ama amino ile creatine de kararsızım.

şöyle birşey geldi aklıma,

sabah yarım ölçek whey, ant önce 4 tne amino, ant hemen sonra 1 ölçek halo ( başlangıç olarak daha sonra 2 ye çıkarım ama 3 e çıkmayı pek istemiyorum) 30dk sonra da 1,5ölçek whey. ama bunların arasına creatine yi bir türlü yerleştiremedim ki kafamda daha yükleme dönemi ile ilgili soru işaretleri de var. bu kadar şeyin arasında bide creatine yüklemesi yapmalıyım? diyelim yüklemeyi yaptım, yüklemeden sonraki sürede creatineyi bu kürün neresine koymalıyım?

bunlardan herhangi birini birilerini çıkarayımmı yada böyle kalsınmı? zamanlamalar sizce nasıl? biraz yağ sorunumda var özellikle göbek bölgesinde.. 5 aydır da haftalık en az 5 gün ve günlük en az 2 saat(eğer vaktim olursa en az 3 saat, malum üniv. öğrencisiyim dersler, sınavlar vs..) olucak şekilde düzenli bb ve kardiyo yapıyorum...

edit: şu an bb.com da bu ürün var ama yakın zamanda olan gümrük olayları nedeniyle gümrükte takılıp takılmayacağından pek emin olamıyorum. sipariş verirsem sadece halo yu vericem onu da 1 kutu tek order olarak. sizin görüşünüz nedir?

saygılar...

Son düzenleme:
Tekrardan merhaba, ben Anabolic Halo ve Vaporu birlikte kullanmis birisi olarak, tecrubemden bahsedicem... Oncelikle tamamiyle taliatlara gore kullandim, ilk hafta 1 erden baslayarak sonradan 2 ve 3 olarak arttirdim... 3 e geldigim donemlerde migde bozuklugu ve circir problemi yasadim, ve insanin icinde boyle gereksiz bi isteksizlik olusturuyor, ayrica davranislari degisiyor cevreye yonelik... Arkasindan, bir gun saat 8 antremanindan sonra kullandigim Halo yuzunden butun gece kalbim yerinden cikacak gibi oldu, cok korktum, oldugumu dusunmeye baslamistim, ve insanda agresiflik yaratiyor kalici olarak, olmasi gerektiginden fazla hemde...Ve gidip ikisini de tuvalete doktum, kesinlikle kullanmayin, bunu denemis birisi olarak, sagliginizi on planda tutmanizi tavsiye ederim...

bende farklı bir soru sorucam

şimdi bu ürünü tüm herşeyiyle kullandım diyelim

hatta vapor ilede kombine ettim

konuştuğumuz etkileri gördüm

ürün bitti

bundan sonra ne olacak yani normal idmanlara devam ederek ve normal supplementlerle vgye devam ettiğimde bu kullandığım ürünlerin gelecekte bana etkisi olacakmı yoksa sadece bitene kadarmı etkisi asıl merak ettiğim şey bu arkadaşlar.

herkese meraba öncelikle bodyforumtr yeni üye oldum bende 2 gün önce vapor + halo aldım ve kullanmaya basladım ilk vapor içiyorum inanılmaz enerji patlaması yasıyorum yorulmak bilmiyorum acıkcası :D .. idman sonrasıda halo kullanıyorum ama öyle dendigi gibi kütük falan olayı olmadı bende..

[herkese merhaba ben yeni üye oldum ve bu spora yeni basliyorum boyum 183 kilom 73 yasım 23 hacim kazanmak için (biraz sabırsızım hızlı olmasını dilerim) yazdıklarınızdan anladıgım kadarıyla halo +vapor kullanmak en iyisi bunların uzerine amino asit kullansam sorun olur mu ve bu maddelerın tam olarak isimlerini yazmanızı rica ederim benı bu konuda aydınlatırsanız cok sevinirim

New guy yeni başlıyorsan bu urunler senin için gereksiz olur param bol diyorsan al ama bunların yerine sana cyto spordan monster milk protein tozu ve kreatin kullanmanı öneririm vapor ve haloyu almayıp bu ikisini alıp bide beta alanın alırsan çok daha iyi fayda gorursun hem bu 3 ürünün fiyatı da daha uygun olur ama yimese sen bilirsin benim ana oluk halo için dusunclerimi sorarsan haloya yen başladım ama bu Sporu 8 senedir yapıyorum...

anabolic haloya başlayacağım ama merak ettim bir konu var. Bu ürünü sadece antreman günleri mi kullanmak gerekiyor yoksa antreman olmadığı günler de mi kullanalım?

yani ben hafatada 3 gün antreman yapıyorum bu sebeple haftada 3 gün mü kullanmalıyım. bu topic i okudum ama nasıl kullanılcağına dair birşeye rastlamadım belki gözümden kaçmıştır.

Son bir soru daha sorayım. bu ürünü su ile mi yoksa yağsız light süt ile mi içeyim

Voltaj ürünü su ile karistir süt uygun olmaz kesinlikle vede antrenman günlerinde antrenmanın bittiği gıbi hemen al bir ölçek antreman yapmadığın günlerde ise sabah kalkınca al bı ölçek kullanmış başladıktan. Bı hafta sonra ölçek sayısını ikiye çıkar yani aktrisleri sonra 2 ölçek al bı haafta sonra da 3e çıkar antremandan sonra böyle iyi gelişim göreceğine inanıyorum.

Voltaj ürünü su ile karistir süt uygun olmaz kesinlikle vede antrenman günlerinde antrenmanın bittiği gıbi hemen al bir ölçek antreman yapmadığın günlerde ise sabah kalkınca al bı ölçek kullanmış başladıktan. Bı hafta sonra ölçek sayısını ikiye çıkar yani aktrisleri sonra 2 ölçek al bı haafta sonra da 3e çıkar antremandan sonra böyle iyi gelişim göreceğine inanıyorum.

eyw tşk ederim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:33 ----------

önceden kullandığımda dediğin gibi kullanmıştım biraz farklılık olsun diye yağsız sütle kullansam nasıl olur diye düşünüyordum ki sen cevap vermişssin ardında nette araştırırken çoğu kişi sütle kullandığım zaman midem bozuldu bulantı yaptı o bu şu yazmışlar.

Farkettiniz mi bilmiyorum ama bu ürünü kendi sitesinde inceledim ve bir ölçek içinde kaç gr Creatine, L-carnitine, L-Arginin vb olduğu yazmıyor. Yani birşey içiyoruz ama ondan kaç gr içerdiğini bilmiyoruz. Bu bana per de güvenilir gelmedi, günlük almamız gereken miktarları çokça aşıp bu güzel etkleri verirken içten içe, böbrekler, karaciğer ve damarları cortlat masın sonra?

muscletech'in hiçbir ürünününde içerik açıkça yazılmaz.bahsettiğiniz zararlara gelirsek 23 sayfalık bir üründen bahsediyoruz.geri dönüp okursanız gereken bilgilere ulaşabilirsiniz.

23 sayfayı okumadığımdan değil, kim ne derse desin sonuçta bu ürünü bire bir üretenler biz değiliz. İçeriğini tam olarak bilmediğim bir ürünün bana sağladığı faydayı nasıl sağladığını merak ederim açıkçası.

MEsela günlük ve uzun periyotta 5 gr ın üstünde alınan glutamin in karaciğer üstünde toksit etki yaratma riski var. Atıyorum bu ürünün içinde 15gr varsa ne olacak?

Benim kendi görüşüm içeriğini bilmediğim bu tür ağıır supplementleri kullanmamak şeklinde

x))) muscletech professional bir supplement firması kardeş. Öyle bir amatörlük yapıp senin karaciğerinde sorun oluşturup imajını zedeler mi?

glutaminin öyle ciddi seviyede toksit etkileri olduğunu düşünmüyorum.ben 2 ay boyunca günde ~20 gram glutamin almıştım ve halen yaşıyorum görüldüğü gibi :) zaten ölçek 23 gram ve içeriğinde nerden baksan 50 adet madde var.yani her maddeden tabiri caizse tadımlık konulmuş.korkmana gerek yok bence..

kullanmaya başlayalı bugünle beraber 3.gün

hiçbir supplementle kombine etmedim tek kullanıyorum

off günlerde sabah kalkar kalkmaz 1 ölçek
antreman günlerinde antremandan hemen sonra 1 ölçek alıyorum. ilk hafta böyle olucak

daha sonra ki haftalardaki kullanım şeklimde şu şekilde olucak

off günler sabah 3 ölçek
antreman günlerinde antremandan sonra 3 ölçek. bakalım bendeki etkisini görücez

2 günlük kullanımdaki tek etkisi sabahları yataktan kalkarken zorlanıyorum.

fruit punch bendeki de tadı ve ferahlığı çok güzel şimdilik bukadar ilerleyen zamanda deneyimlerini paylaşıcam

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün 4. gün off günlerde sabah içiyorum.

4. gün olmasına rağmen çok bir etki yok kaslarda kasılma sertleşme gibi birşey yok ama sabahları yataktan kalkarken zorlanıyorum biraz okadar. ölçü almadım 7 antreman kaldı bu ayın tamamlanmasına tamamlanınca ölçüde alıp bakıcam fark warmı die

Back
Yukarı