haklısın ben de ürünün içeriğini ve üretim mantığını araştırdığımda sabah kullanmanın ekstra bir yarar getirmeyeceğine kanaat getirmiştim, ama sonuçta benden daha tecrübeli arkadaşlar bu şekilde kullanınca merak ettim, neticede bir supplementi kullanıyorsak insan max faydayı sağlamak istiyor.
Bugün uyandığımda vucutta bir ağırlık vardı, uyku sersemliği gittikten 20 dk sonra bicepslerde çekme olduğunu farkettim, ayrıca göğüslerde normale göre daha biraz daha sert sanki, fakat tam anlamıyla değil, bu hafta hep 1 ölçek gidicem 2.hafta 2 ölçeğe çıkmayı düşünüyorum, fakat şunu söyliyebilirim ki bu ürün nitrotechle birlikte recover mucizeleri yaratıyor, dünkü idman son derece sert geçmişti, adeta göğüslerim yerinden fırlayacak patlayacak gibiydi, akşama doğru seyirmeler vardı, fakat şu an göğsümde sadece çok hafif ağrımalar var, açıkçası bu beni çok mutlu etti, çünkü dün göğüs ağrılarından muhtemelen sıkıntılar yaşayacağımı düşünmüştüm.
Bir de arkadaşlar bir sorunum var bunu deneme yanılma yöntemi ile öğrenmek istemiyorum sonu çok acı olabilir, şimdi belki bazı yazılarımda görmüşsünüzdür, benim futbol hayatım kronik calf yırtıkları sebebiyle bitmişti, bugün bacak günü, 5 hareketlik ağır bir bacak programım var ben şimdi düşündüm bugün ki idmandan sonra alsam haloyu yarın uyandığımda ya calflarım bugün ki bicepslerim gibi çekerse ve kramp girerse, yani arkadaşlar benim calflarım çok hassas ve sürekli kramp girebiliyor, sizin görüşleriniz benim için çok önemli.
saygılar