MuscleTech Anabolic Halo

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    116
tamamen piskolojik. ve tahmin ediyorum ki bu ürün animal pak kadar iyi bişey de deyildir.

tamamen piskolojik. ve tahmin ediyorum ki bu ürün animal pak kadar iyi bişey de deyildir.

birincisi: karşılaştırdığınız ürünler aynı katogoride bile değiller ve zaten animal pak'ın konuyla ne alakası var.
ikinci olaraktan; umarım bu ürünü kullandınız da böyle bir yorum yapabiliyorsunuz, yok eğer kullanmadıysanız, bu forumu okuyup kullanmak isteyenlere yön verebilecek bir bilgi mi bu şimdi.

arkadaşlar ürünü sipariş ettim, tavsiyeler üzerine orange aromalı, cumartesi elime geçecek, ben de tecrübelerimi bu başlıktan sizlerle paylaşacağım...

saygılar

arkadaşlar tüm yabancı sitelerde ürünlerin fiyat ve etki konusunda değerlendirmesi yapılıyor.
bu konuda çok cimriler kesinlikle süper ürün olduğu konusunda bizle hem fikir değiller.. ve emin olun bu ürün balon............

arkadaşlar tüm yabancı sitelerde ürünlerin fiyat ve etki konusunda değerlendirmesi yapılıyor.
bu konuda çok cimriler kesinlikle süper ürün olduğu konusunda bizle hem fikir değiller.. ve emin olun bu ürün balon............

o kadar da hard yaklaşma olaya.. balon değil baya bi etki ediyor. düzenli kullanımda semsert yapıyor kasları.

Yabancı forumlarda bir ton sadece 1 serving sample ile deneme yapan insan mevcut. Tadı kötü diye proteine, ona buna kötü diyen insanlarla dolu o forumlar.

Bir ürünü 1-2 kutu bitirmeden o ürünün üzerinizdeki etkisini anliyamassınız zaten.

Mesela Super Pump 250 kullanmaya başladım arkadaşım önerisiyle öncesinde No-xplode kullanıyordum daha 1 hafta olucak başliyalı ama No-xplode kullanırken ki enerji ve motivasyon daha iyi gibiydi. Her ürün herkeste aynı etkiyi yapmaz.

ve ürünü kullanmadan ( kullanıp kullanmadığını bilmiyorum genel bir yorum yapıyorum ) etmeden bir ürüne balon demek komik biraz.

ek olarakta Muscle Tech belki daha kötü bir ürünü, başka markanın çok daha iyi ürününe göre daha pahalıya satıyor ama sonuçta başkasının parasını konuşmak da bize düşmez.

anabolic halo hardcore proseries; bugün elime geçti ilk kullanımımı yaptım, bugün menüde göğüs-biceps vardı, haloyu alalı yaklaşık 8 saat oluyor, herhangi bir yan etki olmadı( ishal,bulantı vs).Halodan yarım saat sonra nitrotech aldım, bakalım yarın sabah uyandığımda şu meşhur sertleşme etkisini yaşayacakmıyım, yanlız arkadaşlar sabah uyanınca kullanma ile ilgili bir bilgi yok kutuda sadece post-workout yazıyor, açıkçası sabah uyanınca kullanmayı düşünmüyorum ben, şimdilik idman sonrası 1 ölçekle devam edicem.

saygılar

o şekilde yapmayı düşünüyorum ''çokopirens'' fakat benim anlamadığım nokta; diğer kullanan arkadaşlar neden sabah uyanınca içmişler yani mantıklı bir sebebi varsa faydası olduysa ben de bu şekilde yapmak isterim, lakin üründe böyle bir bilgi yok sabah kullanın diye birşey söylenmemiş , sadece idman sonra alın yazıyor kutuda, 1 ile başlayın duruma göre 3 e kadar çıkın, 3 ü geçmeyin deniliyor.

Son düzenleme:
yanlış yapmışlar, bu ürün antreman sonrası vücutta başlayan bölünme ve iyileşme durumlarında faydalı. üzerinde yazıyor zaten... aksam çalıştıysan gece yatmadan alırsın, sabaha kadar arka planda çalışır
bide 3 ü geçmeyin diyo ya, sen 3 ölçeği geçme.. karaciğeri böbreği fazla yormaya lüzum yok

haklısın ben de ürünün içeriğini ve üretim mantığını araştırdığımda sabah kullanmanın ekstra bir yarar getirmeyeceğine kanaat getirmiştim, ama sonuçta benden daha tecrübeli arkadaşlar bu şekilde kullanınca merak ettim, neticede bir supplementi kullanıyorsak insan max faydayı sağlamak istiyor.

Bugün uyandığımda vucutta bir ağırlık vardı, uyku sersemliği gittikten 20 dk sonra bicepslerde çekme olduğunu farkettim, ayrıca göğüslerde normale göre daha biraz daha sert sanki, fakat tam anlamıyla değil, bu hafta hep 1 ölçek gidicem 2.hafta 2 ölçeğe çıkmayı düşünüyorum, fakat şunu söyliyebilirim ki bu ürün nitrotechle birlikte recover mucizeleri yaratıyor, dünkü idman son derece sert geçmişti, adeta göğüslerim yerinden fırlayacak patlayacak gibiydi, akşama doğru seyirmeler vardı, fakat şu an göğsümde sadece çok hafif ağrımalar var, açıkçası bu beni çok mutlu etti, çünkü dün göğüs ağrılarından muhtemelen sıkıntılar yaşayacağımı düşünmüştüm.

Bir de arkadaşlar bir sorunum var bunu deneme yanılma yöntemi ile öğrenmek istemiyorum sonu çok acı olabilir, şimdi belki bazı yazılarımda görmüşsünüzdür, benim futbol hayatım kronik calf yırtıkları sebebiyle bitmişti, bugün bacak günü, 5 hareketlik ağır bir bacak programım var ben şimdi düşündüm bugün ki idmandan sonra alsam haloyu yarın uyandığımda ya calflarım bugün ki bicepslerim gibi çekerse ve kramp girerse, yani arkadaşlar benim calflarım çok hassas ve sürekli kramp girebiliyor, sizin görüşleriniz benim için çok önemli.

saygılar

dün aldım haloyu bacak idmanından sonra, bugün biraz çekme var çok şükür onun haricinde bir sıkıntı yok...

nitrotech+halo=recovery diyorum, olay budur :)

aynen aynen acayip uyku yapıyo 2 gündür bende de, normalde zor uyuyan bir adam olmama rağmen bu halo beni bebekler gibi uyutuyor :)

Halo ile 1 haftam bitti , bu bir hafta boyunca halo bana recovery konusunda çok yardımcı oldu, ayrıca uykusuzluk sorunuma çare oldu, böyle anlatılmaz yaşanır diye bir laf varya halo aynen öyle bir etki yapıyor vucutta(en azından benim vucudumda).
Bu hafta 2 ölçeğe çıkıcam , vucuttaki değişimler hakkında 2 kutu bitmeden birşey söylemek anlamsız olur, ama açıkçası ben bu üründen çok umutluyum, içerde birşeyler kıpırdanıyor, uzun vadede kaliteli bir getirisi olacaktır diye düşünmekteyim.

saygılar.

arkadaşlar halonun yeni formülü eskisinden daha kötü görünüyor içerik bakımından haloda acaba bir geriye gidiş mi var?eski formül ve yeni formülü kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim forumda yapılan yorumlar hep eski halo üzerinden galiba pro series kullananlar etkiler nasıl?aşağıda eski ve yeni formül var tamamen farklı bir ürün olmuş halo

Serving Size1Scoop(23g)
Servings Per Container40
Amount Per Serving% Daily Value
Calories80
Total Carbohydrates17g6%*Sugars4gThiamin (As Thiamin Mononitrate)0.5mg33%Riboflavin0.56mg33%Vitamin B6 (As Pyridoxine Hydrochloride)0.68mg34%Vitamin B12 (As Cyanocobalamin)20mcg333%Calcium (As Dicalcium Phosphate Dihydrate, Calcium Silicate)40mg4%Iron0.2mg2%Sodium125mg5%
Anabolic Halo™ Hardcore Pro Series Proprietary Blend (Featuring Micro-Diffuse™ Technology)3,922mg
CreaSAT
Creatine Monohydrate
Inosine Anhydrous
L-Ornithine HCL

ARCTIC-21
L-Carnitine Fumarate
Phytosterol Complex
Supplying 90% Phytosterols (40% Beta-Sitosterol, 20% Campesterol, 14% Stigmasterol)
Bark Of Ptychopetalum Olacoides (Muira Puama)
L-Carnitine Tartrate
Di-Calcium Phosphate Dihydrate
Di-Sodium Phosphate Dihydrate
Di-Potassium Phosphate Anhydrous
Malic Acid
L-Carnosine
Gamma Oryzanol

AMINO+
BCAA-FX
L-Leucine
L-Valine
L-Isoleucine

Amino Amp
L-Aspartic Acid
L-Alanine
L-Glutamic Acid
Glycine
L-Serine

Myovol XT
Taurine
L-Glutamine
L-Tyrosine
L-Histidine
L-Proline

EAA-Pro
L-Lysine HCL
L-Threonine
L-Phenylalanine
L-Methionine

InsuloKIC
L-Arginine
Alpha-Ketoglutarate
Fruit Of Malpighia Glabra Concentrate (Acerola)
Choline Bitartrate
Inositol
L-Arginine Pyroglutamate
L-Ornithine Alpha Ketoglutarate
Alpha Lipoic Acid

attachment.php

Back
Yukarı