MuscleTech Anabolic Halo

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    116
bende bahsettiğiniz tarzda bir etki olmadi ama ölçek konusunda cimri davrandım:)
her gün 1 ölçek 40 gün gitti böylece.
herhangi bir yanetkisini görmedim

serhats senden başka bu sorunu yaşayan birini duymadın çok etkilendiğin kesin ki çok sert yaklaşıosun sertleşme sorununun %90 herzaman pisikolojik yada isteksizlik olmuştur

Sertleşme diye okuyunca siparişden vazgeçtim. Eğer böyle sorun yaşayan başka kişiler varsa yazarlarsa iyi olur arkadaşlar

Anabolic Halo Hardcore Pro Series

Anabolic Halo Hardcore Pro Series çıktı. İçinde artı olarak 7 farklı madde eklenmiş. Yeni görünümü ise şöyle:

1956_smallpic.jpg

Anabolic Halo Hardcore Pro Series

Anabolic Halo Hardcore Pro Series'in, 8 önemli anabolik unsuru etkilediği söyleniyor:

1. Testosteron Reseptörlerini büyütür
2. İnsülin'in en doğru biçimde işlenmesi
3. Kas Fiber Alanını arttırır
4. Vücut geliştirme gücünü arttırır
5. Aktif İnsan Miyojenik Düzenleme Faktörleri
6. Myocellular Genişletme
7. Kas Hücresi iyileştirmesi
8. Micro-Diffuse Teknolojisi

ben ahududulusunu aldım pro nun... tadı fena değil, ferahlandırıcı bi etkisi var.

etkisi nasıl derseniz, böyle daha bi sertleşiyor kaslar sanki, nasıl tarif etsem... mesela gerindiğinizde kasları daha iyi hissediyorsunuz... daha iyi kelimelere dökemiyorum kusura bakmayın :)

• Like
Reactions: uzk
Selam Arkadaşlar Teminat İçin Yurtdışından Nereye Başvurmalı BB.com da malaesf yok bu ürün

artık var arkadaşım, http://www.bodybuilding.com/store/mt/anabolichalo.html

bu ürünü en kısa zamanda ben de sipariş vereceğim.
optimum gold, glutamine, animal pak ve ventolin kullanıyorum, yanına bunu ekleyince karaciğeri yorar mıyım acaba, fazla gelirse eğer animal pak'ı aradan çıkarabilirim, bu konuda bilgilendirebilecek arkadaş var mı?

değerli arkadaşlarım ;

halo'nun whey ile kombinesinde bir kaç farklı yöntem gördüm konuyu okurken

örnekler; idmandan hemen sonra halo, 30 dk sonra whey-kimin yazdığını hatırlayamadım
idmandan hemen sonra whey ,1 saat sonra whey-shadownese
idmandan hemen sonra shaker içine whey+halo-jarhead

şimdi ben ürünü nitrotech ile kombine edicem yaklaşık 1 ay sonra başlıycam , fakat kombine kafamda netleşmedi malesef birden fazla yöntem önerilmiş,
benim mantığıma göre whey i kana çabuk karıştığı için idmandan hemen sonra alsak, 30 dk sonra haloyu yollasak nasıl olur, ya da jarhead gibi ikisini bir götürsek ?

şimdiden teşekkürler,saygılar

İdmandan sonra ilk başlarda 1 ölçek daha sonra yavaş yavaş toleransa göre 3 ölçeğe kadar çıkarılır. Ne var bunda bu kadar kafa karışacak anlamıyorum tek yaptığım ürünün internet sitesindeki kullanma talimatını okumak beraber almışsın ayrı almışsın ne fark edecek bu kadar komplike düşünmeyin 5 bilinmeyenli denklem çözülmüyor burada

2shae sanırım sorduğum soruyu okumadan cevap vermişsiniz.Ben anabolic halo isimli ürünün nasıl kullanılacağını kaç ölçek kullanılması gerektiğini sormadım.
Hani oluyor ya her supplement kürünün nasıl doğru ve en uygun kombine edilmiş hali, ben de birden fazla kullanım şeklinden hangisi en uygun olur diye düşündüm 5 bilinmeyenli denklem değil supplement kombinasyonu, siz çok tecrübeli birisi olduğunuz için sizin için alım zamanı önemli olmayabilir ama sizin kadar tecrübeli olmayan benim için en uygununu bulmak önemli.

saygılar

speedtouch idmandan sonra whey 1 sa sonra whey yazdığımı söylemişsin sanırım yanlış yazdın
söyle halo idmandan hemen sonra alınması gereken bi ürün + her marka whey inde kullanımında idmandan 30 dk veya 45 dk sonra kullanın yazar zaten dolayısıyla kafaya takılcak fazla bişey yok

ghost tr hepsini kullanırsan 10 numara olur ama kullanıma özen göstermen lazım zamanı iyi değerlendirip karıştırmaman lazım bi çok kişi farklı şekillerde tavsiye verebilir ben olsam şu şekilde kullanırdım

sabah 1 ölçek halo , idmandan 1 sa önce 2 ölçek vapor , idmana girerken 1 ölçek liquit amino , idmandan hemen sonra nitrotech , 1 sa sonra halo , yatarken 1 ölçek nitrotech

elinde 1 aylık hazine var yatırımını iyi yap

sayın shadownese;

haklısınız yanlış yazmışım :D

halo idmandan hemen sonra alınması gereken bir ürün diyoruz fakat siz nitrotech ile kombinesinde idmandan hemen sonra whey ,1 saat sonra halo demişsiniz, aslında kafamı karıştıran bu oldu.Benim kafamda idman biter bitmez halo , 30 dk sonra nitrotech vardı.

saygılarımı sunarım

şimdi geriye dönüp bakamıcam ama senin için doğru olan önce halo sonra whey

Back
Yukarı