MuscleTech Anabolic Halo

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    116
Bence çok yüklenmiş olursun ' jarhead ' sonuç olumlu olur ama emin ol ;)

allahım benimde moralim bozulsa da paramda olsada bende böyle bi suplement kombinasyonu yapsam:). morali bozulan spora koşuyo :D

• Like
Reactions: uzk
allahım benimde moralim bozulsa da paramda olsada bende böyle bi suplement kombinasyonu yapsam:). morali bozulan spora koşuyo :D

bu yazdıım ürünlerin parayla alakası yok yanlış anlaşılmasın 0 ı gördüm bu ara zaten hepsi supplement ve küre gitti para 0 cepte işde almış bulunduk glutamine creatine felan önceden vardı allahdan. zaten sıkıntıya sokanda para oluyor çoğunlukla yine.

:) aynen bende 0 çektim sayılır bu ürünü almayı planlıyorum ama uygun fiyata bir bulamadım daha. buldum ama daha uygununu yani daha ucuzunu arıyorum olmadı artık alacağım mecbur birinden :(

vapor ve halo kullanan arkadaşlar acaba yanında hiç asprin denedinizmi ?sonuçda kanı sulandıran asprinide bu kombineye eklesek bence genişleyen damardan kan daha tanzikli geçer:D buda antrenman performansımızı daha üst düzey bir noktaya çeker. pump u o zaman daha iyi bir şekilde hissederiz gibime geliyor.

bide yanına efedrin koysak daha güzel olur heralde:D:D

Son düzenleme:
Efedrin kullanmayı rus ruletine benzetiyorum:D. Efedrin kalp problemliyse affetmez. Bence sen az daha sorlarsan vücutta hırsını senden çıkarcakhyper_

ben riski severim bakalım bide şu anabolik halo ve vapor için tadı iğrenç diyorlar. benim boğazımdan herşey geçer tadı pek önemli değilde cidden bu kadar kötümü ya kendimi şartlandırmaya çalışıyorum içerim diye.

jarhead neden bahsediyosun onca şey zaten kana hitab ediyo ak yuvarlar çoğalıcak kan çoğalıp hızlanacak hala sulandırmaya çalışmamalısın daha ne olsun çok üstüne gitme

jarhead neden bahsediyosun onca şey zaten kana hitab ediyo ak yuvarlar çoğalıcak kan çoğalıp hızlanacak hala sulandırmaya çalışmamalısın daha ne olsun çok üstüne gitme

yok bilmiodum öle bi özelliğinin olduğunu. aklıma geldi birden asprin. en iyi kullanımı nasıl olmalı bu ikilinin?

sabah 1 halo idamandan yarım sa önce 2 ölçek vapor idmandan sonra 1 halo bana göre en iyisi olur -- sen yüksek doz seversin söylüyorum muscle teche göre halo en fazla 3 vapor 5 ölçek günlük max dozaj :)

ideal kullanım şekli bumudur şimdi vapor ile halo kombinesinin?

sabah 1 halo idamandan yarım sa önce 2 ölçek vapor idmandan sonra 1 halo bana göre en iyisi olur -- sen yüksek doz seversin söylüyorum muscle teche göre halo en fazla 3 vapor 5 ölçek günlük max dozaj :)

günlük 5 ölçek vapor içersen uçarsınhyper_ bence 1.5 antrenmandan 15dk. önce bir de antrenmandan hemen sonra 1.5 ölçek yeterli.

tadına glince tadı bağdem acısı gibi vapor da fruit punch tadı kısacası kötü ama içelemiyecek gibi değil.

selam bende halo ve vapor siparisinde bulundum yarin geliyor ve spora basliyorum 2bucuk aydan sonra tekrar.. merak ettigim nokta halo ve vaporu kullansam yeterlimidir yoksa protein ve ammino da kullansam bunlarin yaninda bir sorun olurmu ?(cunku evde 2kutu nitrotech hardcore ve 1kutu acilmamis twinlab liquid ammino var.)spor durumum ise 2-3 ay gittim,2.5aydir gidemiyorum tekrar baslamamk icin urunleri bekliyorumki o gazla aksatmadan gideyim..tavsiyede bulunursaniz sevinirim.

bu ürünlerden biri performans arttırıcı biride iyileştirme yenilenmeyi sağlamak için kullanılır. sen whey tabiki kullanman lazım wheyin yeri ayrı.

selam bende halo ve vapor siparisinde bulundum yarin geliyor ve spora basliyorum 2bucuk aydan sonra tekrar.. merak ettigim nokta halo ve vaporu kullansam yeterlimidir yoksa protein ve ammino da kullansam bunlarin yaninda bir sorun olurmu ?(cunku evde 2kutu nitrotech hardcore ve 1kutu acilmamis twinlab liquid ammino var.)spor durumum ise 2-3 ay gittim,2.5aydir gidemiyorum tekrar baslamamk icin urunleri bekliyorumki o gazla aksatmadan gideyim..tavsiyede bulunursaniz sevinirim.

Daha önce ne kadar vg yaptınız? 2-3 ay gittim demişsiniz daha evvel ne kadar yaptınız?

ghost tr hepsini kullanırsan 10 numara olur ama kullanıma özen göstermen lazım zamanı iyi değerlendirip karıştırmaman lazım bi çok kişi farklı şekillerde tavsiye verebilir ben olsam şu şekilde kullanırdım

sabah 1 ölçek halo , idmandan 1 sa önce 2 ölçek vapor , idmana girerken 1 ölçek liquit amino , idmandan hemen sonra nitrotech , 1 sa sonra halo , yatarken 1 ölçek nitrotech

elinde 1 aylık hazine var yatırımını iyi yap

Daha önce ne kadar vg yaptınız? 2-3 ay gittim demişsiniz daha evvel ne kadar yaptınız?

daha once 1 sene kadar gyme gittim ama cok ciddiye almiyordum(haftada2-3 civari ve supplementsiz ve yemek/uyku duzenime fazla ozen vermeden) faydasini gormedim degil ama ara verince birkac ay ilk halime dondum dolayisiyla bu supplementlara baslamadan 1-2 hafta sirf nitrotech hardcore ile antreman yapip isinicam.

ghost tr hepsini kullanırsan 10 numara olur ama kullanıma özen göstermen lazım zamanı iyi değerlendirip karıştırmaman lazım bi çok kişi farklı şekillerde tavsiye verebilir ben olsam şu şekilde kullanırdım

sabah 1 ölçek halo , idmandan 1 sa önce 2 ölçek vapor , idmana girerken 1 ölçek liquit amino , idmandan hemen sonra nitrotech , 1 sa sonra halo , yatarken 1 ölçek nitrotech

elinde 1 aylık hazine var yatırımını iyi yap

shownodese elimde 2 tane anabolic halo 2tane nano vapor 2 tane nitrotech 1tane liquid ammino var, dedigin gibi kullanmaya karar verdim ama dedigin gibi bunlar ancak 1 ay kadar idare eder adam gibi kullanildiginda ki bunlari almak bana 750tl gibi bir fiyata mal oldu..her ay boyle bir parayi supplementa yatirmak da ayri bir mesele (siparis et,bekle al fln bunlarda var tabi)

herneyse hepsini kullanip 1 ayin sonucundaki gelismeye gore karar vericem devam edip etmemeye, ki baya olumlu sonuclar alicagima inaniyorum bunlarin ustune. sonuclari sizlerle paylasacagim.

bugün ilk defa kullandım antrenman öncesi 1.5 ölçek vapor ve antrenman sonrası 1 ölçek halo. şunu söyliyim öncelikle vaporun tadı denildiği kadar kötü değil rahatça içdim. fakat idman sırasında çok fena mide bulandırıyor. vapor oralete benziyo biraz suyun içine koyunca acenin pembe deterjanları gibi bir görünüm alıyor. dediğim gibi tadında sorun yok ama idmanda fena yapıyor. zor bitirdim idmanı. halo ise tam felaket idmandan sonra o bulantıyla bide haloyu fondip yapdım resmen işkence çıkarıyodum az kalsın içdim ama şu an bu yazıyı yazarken bile midem çok fena bulanıyo ve göz kapaklarım kapanıyo. alkol alırsında etkisi gelince gözler kafayı cevırdıkden sonra gelirya benimde o hesap oldu şaşırdım doğrusu göz kapaklarım kapanıyor ben yatıyorum. bakalım sabah kalkınca yine içices:S

abi adamların ağzının tadı bozuk portakallısı fln da war ama frunt mudur nedir bu aromayı seviyolar

Back
Yukarı