allahım benimde moralim bozulsa da paramda olsada bende böyle bi suplement kombinasyonu yapsam. morali bozulan spora koşuyo
![]()
bide yanına efedrin koysak daha güzel olur heralde![]()
Efedrin kullanmayı rus ruletine benzetiyorum. Efedrin kalp problemliyse affetmez. Bence sen az daha sorlarsan vücutta hırsını senden çıkarcakhyper_
jarhead neden bahsediyosun onca şey zaten kana hitab ediyo ak yuvarlar çoğalıcak kan çoğalıp hızlanacak hala sulandırmaya çalışmamalısın daha ne olsun çok üstüne gitme
sabah 1 halo idamandan yarım sa önce 2 ölçek vapor idmandan sonra 1 halo bana göre en iyisi olur -- sen yüksek doz seversin söylüyorum muscle teche göre halo en fazla 3 vapor 5 ölçek günlük max dozaj![]()
sabah 1 halo idamandan yarım sa önce 2 ölçek vapor idmandan sonra 1 halo bana göre en iyisi olur -- sen yüksek doz seversin söylüyorum muscle teche göre halo en fazla 3 vapor 5 ölçek günlük max dozaj![]()
selam bende halo ve vapor siparisinde bulundum yarin geliyor ve spora basliyorum 2bucuk aydan sonra tekrar.. merak ettigim nokta halo ve vaporu kullansam yeterlimidir yoksa protein ve ammino da kullansam bunlarin yaninda bir sorun olurmu ?(cunku evde 2kutu nitrotech hardcore ve 1kutu acilmamis twinlab liquid ammino var.)spor durumum ise 2-3 ay gittim,2.5aydir gidemiyorum tekrar baslamamk icin urunleri bekliyorumki o gazla aksatmadan gideyim..tavsiyede bulunursaniz sevinirim.
Daha önce ne kadar vg yaptınız? 2-3 ay gittim demişsiniz daha evvel ne kadar yaptınız?
ghost tr hepsini kullanırsan 10 numara olur ama kullanıma özen göstermen lazım zamanı iyi değerlendirip karıştırmaman lazım bi çok kişi farklı şekillerde tavsiye verebilir ben olsam şu şekilde kullanırdım
sabah 1 ölçek halo , idmandan 1 sa önce 2 ölçek vapor , idmana girerken 1 ölçek liquit amino , idmandan hemen sonra nitrotech , 1 sa sonra halo , yatarken 1 ölçek nitrotech
elinde 1 aylık hazine var yatırımını iyi yap