MuscleTech Anabolic Halo

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    116
teşekkürler Overlord ,doğrudur tam olarak -320 fahreneit,cryo kelimesi tıpta kullanılan bir tedavi olana dondurma işlemini tarif eder zaten,örneğin ağız içinde bir tümöral kitlenin varlığında özel''cryo'' cihazıyla dokuyu dondurup öyle çıkarırız ki cevre dokulardan daha kolay ayrılsın diye,burdaki işlemde demir plakalar bu şekilde donrurulup ayrıştılıyor sonra oksijenle temas ediyor tabiki elde edilen toz armoaladırılıp normal ısıda bize Halo olarak sunuluyor ama elde edilmesi cryo yöntemiyle

teşekkürler abc1907.Peki benim yaşadığım sorun acaba halodan mı neden oldu bu konuda bir fikrin varmı.O günki hissettiklerim müthiş bitkinlik (antrenman sonrası) göğüs ağrısı ve sanıyorum ya kalbim durdu yada düzensiz bir ritme girdi.O gün ayrıca antrenmana başlamadan vapor aldım.Sonrasında HALO ,creatine 5 mg, bcaa optimum whey.

8 hafta halo vapor kullandım yanında amino ve whey etkisi iyiyidi güzel hacim kazandırıyor kuvvet artışı cinsel aktivite artışı kötü tarafı ishal yapıyor yemek yemek istemiyorsunuz iştahsızlık haloyu aldıktan sonra aşırı bezinlik yorgunluk dünya yansa umrunda olmaz hayattan bezdiriyor etkisi güzel ama birdaha kullanmam kullanım şekli kutularda yazıyor bunları kullanırken kafeinli içecekleri kısıtlayın titretiyor :) herkese iyi çalışmalar.

no tıpta sıklıkla kullanılan bir ilaç arkadaşlar ne şekilde kullanıldığını bilmiyorum ama yeni doğumlarda solunum yetmezliğinde, ards de , pulmonel hiper tansyonda,konjenital kalp hastalıklarında akciğer transplantasyonunda kullanılıyo, bizim kullanmamızda normal düzeyden fazla olması çok normal çünkü her türlü besin ve takviye de olduğu gibi no ya ihtiyacımız fazlalaşıyor .... zaten önce beslenicez sonra supplement(besin takviyesi) alıcaz _
Nitrik Oksit Seviyesi Vücutta Nasıl Artırılır?

• Doymuş yağ tüketimi azaltılarak
  • Düzenli olarak spor yapılarak
  • Sağlıklı beslenilerek. Bunun için kırmızı et tüketimini azaltmak, bol sebze ve meyve yemek, protein gereksinimini özellikle soya fasulyesi ve haftada bir balık yiyerek karşılamak oldukça önemlidir.
  • Nitrik oksit üretimi için ayrıca antioksidan alınarak. Özellikle C ve E vitamini alınmalıdır. Çünkü antioksidanlar vücuttaki nitrik oksiti korumaktadır. kaynak : http://www.harunyahya.net/V2/Lang/tr/Pg/WorkDetail/Number/4867
  • konuyu da bu başlıkta fazla uzatmak istemiyorum ama isterseniz başka başlık açalım arkadaşlar

sizce en etkili NO supplement i hangisidir ??? bildiğim kadarıyla super pump ve shock theraphy etkili no supplementleri..

dumbelllls

arkadaşlar nana vapor ile haloyu birlikte kullanmaya başladım,
terleyince vucutta koku yapmaya başladı bende sanki,
böle bişeyle karşılaşan varmı

slm

Merhaba arkadaşlar...Siteye yeni üye oldum...ve yazılan yorumları sonuna kadar takıp etmeye calıstım...ve 1-2 kişi dısında olumlu etkiler alındıgını gördüm...ve bu urunu yurt dısından getirtebılıyoruz sanırım vapor ve halo ıkısı sanıyorum karga dahıl 145 dolar....ramazandan sonra başlıycam...sabırsızlanıyorum...

baslıgı Okuduktan Sonra anımal Pak + Nıtro + Halo sipariş ettim bakalım neler olucak dogru seçimmi sizce? :)

vallaha sipariş ettim beklıyoRum suan. ama kullanım seklı nasıl olucak onu bılmıyorum. bide arasına Optimum whey ekLeyebılıRım ..

idmandan 45 dk once Anımal Pak idman sonrasını çözemıyorum işte.. varsa böyle bi kombın yapan paylaşırsa. ;)

çıkışta nitroyu al yarım sa 45 dk sora halo whey alırsan da öğun aralarında kullanırsın artık

sizce en etkili NO supplement i hangisidir ??? bildiğim kadarıyla super pump ve shock theraphy etkili no supplementleri..

dumbelllls[/QUOTE]

noxplode iyidir

anabolic halo bugun elime ulaştı partakallısı ama içinde Skup falan yok nasıl kullanıcam bi önerisi olan varmı? kaşıklamı ıcıcıcez napcıaz =)

bende ocakda animal pak-nitrix-anabolik halo-vapor-optimum whey deniycem 2 ay bakalım sonuçları ne olacak. çok övüyorlar şu vapor ve halo ikilisini, pak zaten favori supplementim, whey olmazsa olmaz, nitrix de hep kullanmak istediğim bi üründür.

bende ocakda animal pak-nitrix-anabolik halo-vapor-optimum whey deniycem 2 ay bakalım sonuçları ne olacak. çok övüyorlar şu vapor ve halo ikilisini, pak zaten favori supplementim, whey olmazsa olmaz, nitrix de hep kullanmak istediğim bi üründür.

Vapor kullanan biri olarak nitrix e gerek duymayabilirsin. Ayrıca proteini Nitro-Tech veya MyoFusion kullanmanı öneririm.thums:

Sımdı söyle yapıcam.. Anımal pak Spordan 45 dk once anımal Nıtro ıdmandan hemen sonra yarım saat sonrada anabolic haloyu alıcam.. pekı haloyu gunde 1 sefermi alıyoruz..sabahları falan içiyormuyuz..

yok bazı kullanan arkadaşlar yazmıSta, idmandan sonra 3 veya 2 falan fıLandır.. tam çözemedım kUllanma olayını =))

muscletech in ürünlerinin kullanım klavuzunda bi bizim giler için kullanım birde prof sporcular için var

vapor ve halo sipariş ettim kürdeyim zaten sonuçları buraya yazıcam.

kombinem: nano vapor - anabolik halo - creatine - optimum whey - glutamine - vitaminler b c multi - dianabol - deca durabolin - testesteron enenthate - boldenone

bakalım sonuçlar nasıl olucak. bu arada kürdeyken whey, amino ve glutamine hariç ürün kullanılmasına karşıydım ama bu ara iyice moralim bozuldu vücudumdan çıkarıcam hırsımı:@ hadi bakalım hayırlısı.

Back
Yukarı