sevgili arkadaşlar konuyla ilgili tüm mesajları okuduktan sonra bende kişisel bilgimi paylaşmak ve bazı yanlış bilgilendirmeleri azaltmada yardımcı olmak istedim öncelikle şunu belirtiyim ben amator olarak spor yapan bir doktorum amator olarak yapsamda düzenli ve yaşıma göre iyi çalışan bir sporseverim
İlaçların vücutta etkileri kişiye ve duruma göre değişen ama mevcut sorunu çözmede yardımcı olacak şekilde planlanır ancak beslenme takviyelerinde durum biraz farklıdır örneğin NO konusunda pekçok bilgi paylaşılmış tıpta biz dil altı hapı olarak kullanırız ve acil durumlarda kana çok hızlı karışıp tansiyonu düzenleyerek pekçok insanın hayatını kurtarmıştır ANCAK takviye olarak kullanılan ürünler bunlardan biraz farklıdır ihtiyaç nedeniyle değil duran sistemi harekete geçirmek için kullanıldığından çok farklı etkiler gösterebilir ve olumlu her 1 etkinin yanında olumsuz birkaç etkiyi mutlaka gösterecektir önemli olan SİZİN ve vucudunuzun,beslenme alışkanlıklarınızın,genel sağlık durumunuzun,kombine etiğiniz ilaçların toplamının,bu olumsuz etkileri ne kadar tolere edebileceği.
Therion isimli arkadaşmız Halo+Vapor kullanarak yorgunluk ishal mide bulantısı yaşamış ve bunu Halo 'ya bağlamıştı oysa etkinin Vapor kaynaklı olduğunu uzun süre sonra anlamıştı Kullandığımız takviye nasıl çalışır ilgi göstermezsek başarısız oluruz Bakın Vapor vücut ısısını arttırarak kanın pompalanmasını sağlayan thermo mantıklı ilaçlarla eşdeğerlendirilir şöyle düşünün mide ve barsak dahil bütün vücut ısınıyor, antrenman öncesi ve sonrası dozları ayarlayamazsak ne olur ?
Aynı sıcakta buzdolabına konmamış yemek nasıl bozulursa mide ve barsakta benzer bir durum oluşur yani mide bulantısı ishal kusma vs görülebilir NE YAPMALI ?
1.vapor dozunu kendi bünyenize ve mevsime göre kendiniz bulmalısınız (Tavsiye edilen en düşük dozdan başlayarak)
2.vapor kullanmadan önce ne zaman yemek yediğinize dikkat etmelisiniz
Halo nasıl çalışır ?
halo cryo yani çok şiddetli dondurma teknolojisine sahiptir gerçekten bir demir yığınını vücudunuza gönderiyorsunuz ve evet çok işe yarar ama fazla dozu yine bulantı yapabilir (vapor kadar olmsada) anemi hastalarına kullandırılan ferrum ilacını kullanan pek çok sporcu gördüm Halo ondan çok daha yararlı ve güçlü bir çözümdür (tabiki hastalık değil vücut geliştirme amaçlı)
demir plakaların -300 lerde dondurulumasıyla elde edilen partiküllerin havayla temasından elde edilen parçacık etkisiyle çalışır kendimde yeni kullanmaya başladım PORTAKALLISI ENFES diğerleri gerçekten tad olarak berbattır.
Halo başlangıçta 1 ölçek, ağırlık antrenmanından HEMEN sonra alınmalıdır, kardıyo yapıyorsanız ağırlıktan sonra kardiyodan önce kullanılmalıdır adapte oldukca 3 ölçeğe kadar çıkabilirsiniz diyor ama 2 dozun üstündeki değerler 120 kg nin altındaki biri için emilimi nerdeyse imkansız değerlere ulaşır ki bu sadece halonun çabuk bitmesine yol açar firma ticari karlılık açısından bu detayı vermez BU ÜRÜNÜ FAZLA KULLANMAK hiçbir fazladan olumlu etki yapmaz ve tıpkı C vitamininin fazlası gibi demirin fazlasıda direk idrar yoluyla atılır.
Sözü geçmişken bir arkadaşımızında dediği gibi C vitaminiyle kullanalıım Bu şekilde hem emilim kolaylaşır hemde mide çeperi kısmen korunarak yan etkiler azalır Özellikle Halo+Vapor kullananlar için C vit çok önemlidir. Bu arada foruma yeni üye oldum herkese selamlar.