MuscleTech Anabolic Halo

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    116
Reçeteli ilaçlara sarılmadan kalp ve damar hastalıklarının nasıl önlenebileceği ve ortadan kaldırılacağı bilim adamlarının sürekli olarak araştırdıkları bir çalışmadır. Bu alandaki en son ve en önemli bulgulardan biri şüphesiz ki Nitrik Oksit (NO) keşfidir. Dr. Louis J.Ignarro, Nitrik Oksit (NO)'in kan akışını vücudun her tarafına yayan bir düzenleyici olduğunu keşfetmesiyle 1998 yılında Nobel Tıp Ödülü kazanmıştır.
Dr. Louis J.Ignarro, sağlık ve hastalık arasındaki farkın vücudun ürettiği Nitrik Oksit seviyesinin bir fonksiyonu olduğu kararına varmıştır. Bununla birlikte, bu son derece faydalı gazın damarlarda makul ölçülerde arttırılarak hastalıkların önlenebileceği ve hatta geriye döndürülebileceği üzerine araştırmalar günümüzde sürekli sürdürülmektedir. Peki bu Nitrik Oksit nedir, vücutta ne yapıyor?
Gelin bir kaç örnek verelim;
  • Nitrik Oksit (NO) vücudun doğal kardiyovasküler ilacıdır. Çünkü; doğru, dengeli ve sağlıklı beslenildiğinde vücut tarafından üretilir.
  • Nitrik Oksit (NO), yüksek kan basıncı (hipertansiyon) ve damar sertliği ile savaşır,
  • Kalp krizi ve felç riskini azaltır,
  • Damarların elastikiyetini korumaya yardımcı olur,
  • Nitrik Oksit (NO), vücudun her noktasında kan dolaşımının kontrolüne yardımcı olur,
  • Nitrik Oksit (NO), enfeksiyona neden olan bakterileri, virüsleri ve parazitleri uzaklaştırmada ve hatta bir takım kanser hücrelerinin çoğalmasını engellemek için bağışıklık sistemi tarafından kullanılır.
  • Anti iltihabi özelliği ile Nitrik Oksit eklem iltihaplarından kaynaklanan ağrı ve şişlikleri indirebilme özelliğine sahiptir.
  • Nitrik Oksit (NO), güçlü bir anti oksidandır.
  • Nitrik Oksit (NO), mide bağırsak sistemindeki normal kan dolaşımını da düzenleyerek midede ülser oluşmasına karşı da bir koruyucudur.
  • Nitrik Oksit (NO), sinerjik olarak lipit düşürücü lipitor ve mevacor gibi ilaçları da destekleyerek kolesterolün düşmesine yardımcı olmaktadır.
Nitrik Oksit'in vücuttaki seviyesi özellikle yaş ilerledikçe ve geceleyin en düşük seviyelere inmektedir. Bu da çeşitli hastalıklara yakalanma ve kalp krizi geçirme riskini arttırmaktadır. Bu sebeple, vücut tarafından üretimini arttırmak için çabalamak gerekir. Doğru oranlarda , dengeli olarak alınacak Nitrik Oksit dostu yiyecekler ile vücutta üretimi arttırılabilir. kaynak:http://www.iyibesleniyiyasa.com/kilo_almak_vermek_beslenmek.asp?page=nitrikoksit

nitrik oksit vücuda ve kalbe zararı yoktuk vücuttaki oranı azaldığında kalp krizi riski taşır .... hayır fikir sunuyorsan sun he bizim birikimimizi boş mantık teorileriyle bastırıyorsan orda dur.dur da ihtiyacı olanlar bilgi edinsin

shownodese peki bu no ürünlerinin dışardan alınmasının zararlı olmadıgına dair çalışmlar varmı ? bu ürünlerin yüzde yüz güvenilir olduguna dair çalışmalar varmı ? varsa yollayabilirmisin ..yanlış anlama bende no ürünleri kullandım ve bunun için soruyorum....birde madem bu kadar faydası var doktorlar tarafından başta kalp krizi gecirmesi yüksek olan kişilere önerilmezmiydi ben hiç bir doktorun no tavsiyesi ettigini görmedim

aldığnız ürünlerin hepsinin üzerinde yazar 2000 kcl
yani günlük 2000 kcl üzerinde beslenmelisinizki tam etki oluştursun
+vücüttaki no düzeyini arttırmak için vitaminler özelliklede c vitamini büyük rol oynar

bazı arkadaşlara gerçekten şaşırıyorum düzenli beslenmeye başlamadan suplementlere başlamışlar hatta aynı tarz ürünle ri kombine yapıyorlar bu gerçekten anlamsız ve masraflı

no tıpta sıklıkla kullanılan bir ilaç arkadaşlar ne şekilde kullanıldığını bilmiyorum ama yeni doğumlarda solunum yetmezliğinde, ards de , pulmonel hiper tansyonda,konjenital kalp hastalıklarında akciğer transplantasyonunda kullanılıyo, bizim kullanmamızda normal düzeyden fazla olması çok normal çünkü her türlü besin ve takviye de olduğu gibi no ya ihtiyacımız fazlalaşıyor .... zaten önce beslenicez sonra supplement(besin takviyesi) alıcaz _
Nitrik Oksit Seviyesi Vücutta Nasıl Artırılır?

• Doymuş yağ tüketimi azaltılarak
  • Düzenli olarak spor yapılarak
  • Sağlıklı beslenilerek. Bunun için kırmızı et tüketimini azaltmak, bol sebze ve meyve yemek, protein gereksinimini özellikle soya fasulyesi ve haftada bir balık yiyerek karşılamak oldukça önemlidir.
  • Nitrik oksit üretimi için ayrıca antioksidan alınarak. Özellikle C ve E vitamini alınmalıdır. Çünkü antioksidanlar vücuttaki nitrik oksiti korumaktadır. kaynak : http://www.harunyahya.net/V2/Lang/tr/Pg/WorkDetail/Number/4867
  • konuyu da bu başlıkta fazla uzatmak istemiyorum ama isterseniz başka başlık açalım arkadaşlar

no tıpta sıklıkla kullanılan bir ilaç arkadaşlar ne şekilde kullanıldığını bilmiyorum ama yeni doğumlarda solunum yetmezliğinde, ards de , pulmonel hiper tansyonda,konjenital kalp hastalıklarında akciğer transplantasyonunda kullanılıyo, bizim kullanmamızda normal düzeyden fazla olması çok normal çünkü her türlü besin ve takviye de olduğu gibi no ya ihtiyacımız fazlalaşıyor .

Shownodese, ihtiyacın fazlalaşma olayı biraz göreceli.

Sürekli kullanımına ise kesinlikle karşıyım.

Zaten spor yaptığın süre boyunca, kan pompalanmasından dolayı damarlar zamanla biraz daha genişleyecektir. Genişleme oranı kanın ne derece pompalandığına bağlı olarak değişir.

Fakat dışarıdan sürekli bir NO takviyesi ihtiyaç olandan daha fazla bir genişleme yaratır. Hiçbir kaynak yok ama deformasyon her organ, her malzemede olan bir olay. Bunun için bir kaynağa ihtiyaç yok.
Sonuç olarak kalp zorlanır. Damar çapı arttıkça kanın aynı hızda vücuda dağılması için kan basıncını artırmak gerekir. Dolayısıyla kalp büyümeye başlar.

Olası sonuçlardan birisi bu. Eğer kullanılacaksa 1 ayı geçmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Aslında hepinizin bildiği gibi, gelişim her zaman vakit alır. Basamaklar arttıkça tırmanmak zorlaşır.
Dışarıdan kısa sürede bu kadar bariz fark yaratan bir ürün almak bana hiç mantıklı gelmiyor.

Kullandıktan sonra en az 1 aylık bir ara verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

İyi sporlar.bench_O

çok iyi bir ürün oldugunu duymustum burda da bu yazıları okuduktan sonra emin oldum ileride belki kullanırız :)

o nasıl bir durumdur arkadaşlar, öbür tarafa gittim geldim demek. bu ürünlerin yan etkisi bu kadar vahim mi, bu ürün bende de var. kullanacaktım, şimdi korktum resmen.

arkadaşlar şunu söylemeliyimki bu ürün harika bir ürün.Fakat kullanma şeklini bilmediğiniz zaman tehlikeli oluyo tıpkı silah gibi.Kesinlikle kullanmadan önce bir doktora gitmenizi öneririm ve hatta mümkünse doktor kontrolünde olun.Ürünün açıklamasında zaten bunlar belirtilmiş herhangi bir komplikasyon olması dururmunda kullanmayı blrakın ve hemen bir doktora gidin diyor.Şu an bende çeyrek kutu var ama kullanamıyorum çünkü kalp ritmimi bozdu.Ben sadece deneyimimi paylaşmak istedim gerisi size kalmış.Mesela bu ürün ve uyguladığım çalışma programı sayesinde benim sağ biceps 16 günde 1.5santimetre genişledi.Ben hergün almamanızı tavsiye ederim.Ama en sağlıklısı bir doktora gidin ve muayene olun.

Öbür tarafa gitmek gelmek deyimine gelince onu yaşaman lazım.Ürünün kalp ritmini bozabileceği zaten açıklamalarında mevcut.Meyva suyu içer gibi içilecek bir ürün değil.Kimseye bir zarar gelmesinii istemem.Sorusu olan varsa cevaplayabilirim

ürünü kullanan arkadaslar üründen memnun kaldiniz mi faydalari ne oldu
1 kutu nekadar gidiyo ayda kac kutu bitirmek lazim
bide herhangi bir yan etkisisi olur mu ilerde, anabolic old. için.????????*

arkadaslar her urun herkeste aynı etkıyı gostermıyor buda aklınızda olsun. ben gecen sene halo kullanmıstım hemde vapor ve whey ıle kombıne edıp. sonuc: bagırsaklar bozuldu ıstah kayboldu ve en ufak olumlu etkısını gormedım. o yuzden hemen gaza gelmemek lazım.....

saygılar..........

012012

arkadaşlar şunu söylemeliyimki bu ürün harika bir ürün.Fakat kullanma şeklini bilmediğiniz zaman tehlikeli oluyo tıpkı silah gibi.Kesinlikle kullanmadan önce bir doktora gitmenizi öneririm ve hatta mümkünse doktor kontrolünde olun.Ürünün açıklamasında zaten bunlar belirtilmiş herhangi bir komplikasyon olması dururmunda kullanmayı blrakın ve hemen bir doktora gidin diyor.Şu an bende çeyrek kutu var ama kullanamıyorum çünkü kalp ritmimi bozdu.Ben sadece deneyimimi paylaşmak istedim gerisi size kalmış.Mesela bu ürün ve uyguladığım çalışma programı sayesinde benim sağ biceps 16 günde 1.5santimetre genişledi.Ben hergün almamanızı tavsiye ederim.Ama en sağlıklısı bir doktora gidin ve muayene olun.

Öbür tarafa gitmek gelmek deyimine gelince onu yaşaman lazım.Ürünün kalp ritmini bozabileceği zaten açıklamalarında mevcut.Meyva suyu içer gibi içilecek bir ürün değil.Kimseye bir zarar gelmesinii istemem.Sorusu olan varsa cevaplayabilirim
semdeg sen ürünü ne sıklıkta kullandında böyle bir problem oldu 1 ölçeğin üzeride mi kullandin hep..

ürünü kullanan arkadaslar üründen memnun kaldiniz mi faydalari ne oldu
1 kutu nekadar gidiyo ayda kac kutu bitirmek lazim
bide herhangi bir yan etkisisi olur mu ilerde, anabolic old. için.????????*
1 kutu su en güzel yerde bitiyo daha önce dediğim gibi 2 kutu tavsiye ederim

arkadaşlar nox etkisi yapmıyo değilmi geçici değil yani,kimileri çok güzel gelişme kaydetmiş 3 cm den bahsediliyor bu demektir ki deca-susta küründen daha avantajlıdır...bu ürünü kullanmak isitoyrum kullanan arkdaşlar kullandıktan sonra aradan zaman geçince bir değişiklik oldumu yazarlarsa sevinirim ....

ben hiç etkısını görmemıstım. hemde vapor ıle kombıne edıp. suplement bıraz kumar gıbı kımısıne cok ıyı etkı edıyıor kımısıne etkısı olmuyor. o yuzden hemen gaza gelmemek lazım.

saygılar.........

arkadaşlar aydınlatırsanız sevinirim bu anabolic halo neyin yerini tutuyor
vapor unmu proteininmi amino acid inmi neyin ??

öncelikle başta therion olmak üzere deneyimlerini paylaşan herkese teşekkürler.

kullanmayı düşünenler, üşenmesin bu konuyu ilk sayfasından okusun, saolsun kullanan arkadaşlar üşenmeyip etkileri yazmış.

her üründe olduğu gibi artıları eksileri var, kimisine daha iyi etki ediyor kimisinede (therion gibi) motoru bozuyor :)

bende önümüzdeki hafta Nitrotechle beraber kullanamya başlayacağım. Sonuçları, etkileri buradan paylaşırım inşllh. Fiyatını hak ediyor mu o zman göreceğiz. Benim muscletechin bütün ürünlerine aşırı bir güvenim var çünkü nitrotech ve celltechten çok iyi etkiler gördüm.

Özellikle celltechin etkisini kullanmayı bıraktıktan 2 hafta kadar sonra gördümki resmen moral bozucuydu, hem ağırlıklar düştü hemde recovery süreci bariz uzadı(tabii bunlar direk bağlantılı yani 1. 2.nin bir sonucu sanırım). ama kalıcı olan ortaya çıkmış damarlar oldu çünkü düzenli kullanımla baya motive bi süreç geçirdim ve iyi çalıştım. -daha önce hiç creatin kullanmamıştım belkide bu kadar fark etmesinin nedeni budur.

Halo yu nitrotechle beraber kullanacağım, Nitrotech için şunu söylemek isterim; eğer ben vücut geliştirme yapıyorum diyorsanız ve supplement alacak bütçeniz varsa bu ürünü birinci sıraya yazın. dğerleri detay olsun paranız oldukça ekleyin. Abartmak olmasın ama Weideri optimum proteinlerin yanında GNC neyse bunlarda Nitrotechin yanında öyle kalıyor :lol: Yağlanmadan kilo almak, kalınlaşmak için tek kelimeyle süper. 1,5 ay kadar kullanmadım, dedim iyi beslenirim, protein açığını kapatırım buna gerek kalmaz. resmen 1,5 ayda göbek çıktı yaw hemide yağsız yemeğe dikkat ediyorum. haftada 4 antremanada aç gezilmezki.

Uzun sözün kısası 2 kutu nitrotech 2 kutu halo kullanıp sonuçları paylaşacağım. thums:

bu halo vapor vs ürünlerle alınan kiloların su olmasından korkuyorum bu çelişkiyi sonlandırarak gerçekden kalıcı kas inşasına yarıyorsa whey proteinden öncelikli olur benim için :D

halo nun yan etkı olarak tabır edebılecegım ozellıgı su. calısırken arada sırada kıramplar gırebılıyor kaslarınıza. ornegın kol calıstıgım gun kolum omrumde hıc bu kadar gergın sıskın ve sert olmamıstı. daha da zorladım kolumu 4. 5. tekrarda resmen kolum koptu heralde dedım oyle buyuk bır acı hıssettımkı korkudan başım dondu o derece =)

ama yanı bu bence yan etkı degıl yarar olarak algılanmalı. urun bıttıkten sonra kayıp tabıkı oluyor. ama soyle dusunulmelı kullanırken +5 bıtınce -2 sonucta +3 tesınız.

bence mınımum 2. kutu kulalnılmalı. vaporla kombınesı sızı tabırı caızse kuduz kopeklere cevirir. ben bu ıkısını kombine ederek çok yarar saglamıstım.

ama vaporu dengesız kullanırsanız carpıntı yapabılır o kadar.

Back
Yukarı