MuscleTech Anabolic Halo

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    116
Kerwan ve Memolf orange avalanche aromasının oldukça iyi olduğundan bahsetmişler.Ben de orange avalanche aromasından almayı düünüyorum.Fruit punch Türkiye için alışık olunmadık bir tat.Elma, çilek gibi aromalı içeceklerin çok tüketildiği ülkelerdeki insanlar ancak onun tadını beğenebilir.

orange avalanche ın tadı gayet güzel. bogazda bıraktığı o tuhaf ferahlıkta cabası. ama yınede bırdaha halo almam. etkısını hıc begenmedım.....

ürün cok methedilmis sitede.bende biraz önce baktim alman sitesine bizim burda halonun 1080 grami 60 euro.yani yaklasik 110 milyon falan.peki bu 1000 gramlik halo ne kadar yeter.yani kac hafta yada kac gün.bi kür yapmak icin kac kutu lazim.yapan arkadaslar söylesin...ben nanoo vaporu kullandim begenmedim.onu icin halo ve nicto tech beraber kullanacam.

arkadaşlar size bişey sorucam bu konuda net bi cevap veren olmamış elimde vapor + anabolik halo + optimum protein tozu var bunları nası kullanacağımı tam olarak yazarsanız sevinirim
saygılar

antremandan önce vapor antremandan dan sonra hem vapor hem anabolik halo hemde protein tozu alsam nası olur

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar size bişey sorucam bu konuda net bi cevap veren olmamış elimde vapor + anabolik halo + optimum protein tozu var bunları nası kullanacağımı tam olarak yazarsanız sevinirim
saygılar

antremandan önce vapor antremandan dan sonra hem vapor hem anabolik halo hemde protein tozu alsam nası olur

halo vs.. kutunun arkasındaki talimatları uygulamalısın..protein kullanımı forumda zaten mevcut..incelemelisin..

Son düzenleme:
hepsinin nasıl kullanılacağını biliyorum ama antremandan sonra vapor-halo-protein tozu üçünüde aynı anda almam gerekiyo o zaman yine aynı etkiyi yaparlarmı yoksa 15-20 dk araylamı almam gerek bunları.mesela ant.dan hemen sonra protein tozu 15 dk sonra halo bi 15 dk sonra vapor bu şekildemi yapsam daha etkili olur. bu konuda net bilgi veren olmamış bilgilendirirseniz sevinirim.

erdogan
sabah 2 ölçek halo iç
antremandan sonra 2 ölçek vapor
1 saat sonrada proteinini iç , eğer vapor ile proteini peşpeşe içersen kusabilirsin

bence sabah 1 halo
öğlen protein
idmandan önce 2 vapor
idmandan sonra 1 halo
yatarken protein

halo önce vapor sonra değilmiydi ? yanlışmı hatırlıyorum

Arkadaşlar selam herkese anabolik halo kullanımı kutusunda şu şekilde yazmaktadır ilk kullanımda toleransı öğrenebilmek için 1 ölçek antrenmandan hemen sonra kullanılır. sorun yoksa 2ye veya 3e çıkarılabilir. tavsiye edilen kullanımı antrenmandan hemen sonra 3 ölçek 12 oz su ile off günler yine 3 ölçek sabah kullanılmalıdır deniliyor tam olarak etkisini görmek istiyorsanız bu şekilde kullanmalısınız herkese iyi çalışmalar

Etkileri forumda okuduğum kadarıyla süper. Ancak damarların şişmesi, belirginleşmesi, bazı arkadaşların daha fazla kan pompalandığını hissetmesi vs sizce vücudu dışardan alınan bir maddeyle çok zorlamak değilmidir?

Son zamanlarda artık protein ve amino kullanımından bile ileride sağlık açısından sorun çıkarabilir diye korkuyorum.

Ürünü kullanan arkadaşlar sağlık açısından olumsuz bir etki göen var mı?

Etkileri forumda okuduğum kadarıyla süper. Ancak damarların şişmesi, belirginleşmesi, bazı arkadaşların daha fazla kan pompalandığını hissetmesi vs sizce vücudu dışardan alınan bir maddeyle çok zorlamak değilmidir?

Son zamanlarda artık protein ve amino kullanımından bile ileride sağlık açısından sorun çıkarabilir diye korkuyorum.

Ürünü kullanan arkadaşlar sağlık açısından olumsuz bir etki göen var mı?

mrak etme sorun olmıcaktır

bu arada arkadaşa halo gainer noxplode tavsiyesi yaptım 2. haftasında şimdi bide amino ekledik şuan çok iyi gidiyo

slm arkadaşlar. firebird, shownodese, therion memolf vs :)) öncelikle tebrikler. hala yaşıosunuz :) ürünün etkilerini anlatmışsınız süper ötesi. almanyadan getirticem m.tech nitrotech. yanında vapor ve nanox9 istedim.
doğru bi kombinasyon olur mu benim için. bilg,i verirseniz sevinirim. 1er kutuyla faydasını görürmüyüm. maksat denemek. tşkler

baslık halo da halomu ıstedın anlamadım kombınende halonun ısmı gecmıyor.

kısıye gore degısır de kısısel gozlemım muscletech urunlerının abartı reklamları, goz alıcı kutuları ıle ınsanı etkıledıgı ama etkılerının abartıldıgı gıbı olmadıgını dusunuyorum. ornegın ben usa dan nanox 9 getırtmıstım ıcınden kucuk bı kıtapcık bıle cıkmıstı, canlı renklerle damarlara nekadarda etkı ettıgı resımlerle anlatılmıs felan urunu kullandım hemen hıc faydasını gorermemıstım. vapor+halo kombınesı yapmıstım vapor bagırsak sıstemımı magfetmıstı gunde 10 defa wc ye kosuyordum, halo dan hıc fayda gorememıstım. bu benım kısısel tecrubelerımdır o yuzden muscletech urunlerıne artık mesafelı yaklasıyorum. nıtrotechı tecrube etmedım bırtek aklımda o var.

theiron sen bizim için bir eğitim zahiyad ı oldun biraz yukarda bahsettiğim arkadaş 4 kilosunu aldı + yağ oranı % 4 5 falandır en fazla fizik dersindeki maket gibi oldu ç**uk

mrak etme sorun olmıcaktır

bu arada arkadaşa halo gainer noxplode tavsiyesi yaptım 2. haftasında şimdi bide amino ekledik şuan çok iyi gidiyo

Nasıl bu kadar rahat konuşabiliyorsunuz anlamıyorum.

Kimse bişey olmaz diyemez.

En basitinden, damar açıcı ürünlerin sürekli kullanımı dolayısıyla mutlaka damarlarda bir dejenerasyon olacaktır.
Bu dejenerasyondan dolayı kalp vücuda aynı hızla pompalamak istese de bunu yapamayacaktır. Çünkü damar çapları genişliyor.
Bunu gören kalp büyümeye başlar.

Kaynak mı istiyorsun? Kaynak yok. Sadece basit bir mantık kurdum o kadar.

Kesin başına gelir mi bir insanın? Hayır?

Gelme olasılığı var mı? Evet.

Neden yazdım o zaman?

Böyle leblebi çerez gibi "merak etme bişey yapmaz, kullan gitsin" tarzı şeylerle insanları yanlış yönlendirmeyin.

Mantıklı olan " kullandım ve bir yan etki görmedim" demektir.

İyi çalışmalar.

• Like
Reactions: uzk
Reçeteli ilaçlara sarılmadan kalp ve damar hastalıklarının nasıl önlenebileceği ve ortadan kaldırılacağı bilim adamlarının sürekli olarak araştırdıkları bir çalışmadır. Bu alandaki en son ve en önemli bulgulardan biri şüphesiz ki Nitrik Oksit (NO) keşfidir. Dr. Louis J.Ignarro, Nitrik Oksit (NO)'in kan akışını vücudun her tarafına yayan bir düzenleyici olduğunu keşfetmesiyle 1998 yılında Nobel Tıp Ödülü kazanmıştır.
Dr. Louis J.Ignarro, sağlık ve hastalık arasındaki farkın vücudun ürettiği Nitrik Oksit seviyesinin bir fonksiyonu olduğu kararına varmıştır. Bununla birlikte, bu son derece faydalı gazın damarlarda makul ölçülerde arttırılarak hastalıkların önlenebileceği ve hatta geriye döndürülebileceği üzerine araştırmalar günümüzde sürekli sürdürülmektedir. Peki bu Nitrik Oksit nedir, vücutta ne yapıyor?
Gelin bir kaç örnek verelim;

• Nitrik Oksit (NO) vücudun doğal kardiyovasküler ilacıdır. Çünkü; doğru, dengeli ve sağlıklı beslenildiğinde vücut tarafından üretilir.
  • Nitrik Oksit (NO), yüksek kan basıncı (hipertansiyon) ve damar sertliği ile savaşır,
  • Kalp krizi ve felç riskini azaltır,
  • Damarların elastikiyetini korumaya yardımcı olur,
  • Nitrik Oksit (NO), vücudun her noktasında kan dolaşımının kontrolüne yardımcı olur,
  • Nitrik Oksit (NO), enfeksiyona neden olan bakterileri, virüsleri ve parazitleri uzaklaştırmada ve hatta bir takım kanser hücrelerinin çoğalmasını engellemek için bağışıklık sistemi tarafından kullanılır.
  • Anti iltihabi özelliği ile Nitrik Oksit eklem iltihaplarından kaynaklanan ağrı ve şişlikleri indirebilme özelliğine sahiptir.
  • Nitrik Oksit (NO), güçlü bir anti oksidandır.
  • Nitrik Oksit (NO), mide bağırsak sistemindeki normal kan dolaşımını da düzenleyerek midede ülser oluşmasına karşı da bir koruyucudur.
  • Nitrik Oksit (NO), sinerjik olarak lipit düşürücü lipitor ve mevacor gibi ilaçları da destekleyerek kolesterolün düşmesine yardımcı olmaktadır.
Nitrik Oksit'in vücuttaki seviyesi özellikle yaş ilerledikçe ve geceleyin en düşük seviyelere inmektedir. Bu da çeşitli hastalıklara yakalanma ve kalp krizi geçirme riskini arttırmaktadır. Bu sebeple, vücut tarafından üretimini arttırmak için çabalamak gerekir. Doğru oranlarda , dengeli olarak alınacak Nitrik Oksit dostu yiyecekler ile vücutta üretimi arttırılabilir. kaynak:http://www.iyibesleniyiyasa.com/kilo_almak_vermek_beslenmek.asp?page=nitrikoksit

nitrik oksit vücuda ve kalbe zararı yoktuk vücuttaki oranı azaldığında kalp krizi riski taşır .... hayır fikir sunuyorsan sun he bizim birikimimizi boş mantık teorileriyle bastırıyorsan orda dur.dur da ihtiyacı olanlar bilgi edinsin

Back
Yukarı