MuscleTech Anabolic Halo

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    116
Arkadaşlar dün bb den verdiğim sipariş geldi öyle abartılacak kadar kötü tadı yok tamam tadı güzel değil ama,içilmeyecek kadar kötü de değil. Bazıları yok yanında snikers yedim yok şöyle yok böyle abartıp insanları korkutmayın lütfen ne yazıkki insanlarımız biraz abartıyı seviyor bunun içinde yapacak bir şey yok.

aromasından kaynaklanıyo taketosi e tabi damak tadıda önemli seninkinin aroması ne

Arkadaşlar bende yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ve Taketoshi sana bu konuda hak veriyorum öyle abartılacak bir tadı yok hatta keyifle içebiliyorum diyebilirim. Bu arada bendekinin aroması Arctic Fruit Punc

Bodybuilding.com dan yalnız sipariş verdikten sonra ilk önce onay maili gelir sonrasında ise iptal edildi diye ana sayfadan contact us bölümünden girip ordan tekrar bilgilerini verip siparişini onaylatırsın.

bende vpx-noshotgun,muscleTech-anabolic halo ve whey kombinesi yapmayı düşünüyorum ama yakın zamanda bunların hepsine ulaşamıyacağım için şimdilik siizn yorunlarınızı okumakla yetiniyorum.

showndose un halo sundan bir yudum aldım ferahlatma olayı dehset birşey tamamen inanılmaz. belki ben cok az içtim diye öle geldi fazla içinde tadı bozuluyor olabilir ama cok değişik bir tadı ve hissi var.

tadında yenileyeme gidilmiş olabilir daha önce içtiğimde zorlanıyodum şimdi bana da güzel geliyo alışmışta olabilirim tabi ama önemli olan tadı deyil çöpte 1 ölçek bulsam gene içerim haloyu

• Like
Reactions: uzk
üründen 2 kutu kullandım. 2.kutunun bitmesine cok az kala bıraktım.

öncelikle; ürün acayip işe yarıyor eger beslenme ve dinlenmeniz iyi durumda isegercekten buyuk kutleler kazandırıyo fakat tek sorun bariz sertleşme sorunu yaşattı bana ve bu yuzden bıraktım şimdi vucudumun toparlanmasını bekliyorum.ürün degmez bence kullanmayın derim. kullanım şeklim antreman sonrası 2 ölçek idi.

üründen 2 kutu kullandım. 2.kutunun bitmesine cok az kala bıraktım.

öncelikle; ürün acayip işe yarıyor eger beslenme ve dinlenmeniz iyi durumda isegercekten buyuk kutleler kazandırıyo fakat tek sorun bariz sertleşme sorunu yaşattı bana ve bu yuzden bıraktım şimdi vucudumun toparlanmasını bekliyorum.ürün degmez bence kullanmayın derim. kullanım şeklim antreman sonrası 2 ölçek idi.
urun acayip işe yarıyor demişsiniz en son cumlede değmez bence kullanmayın demişsiniz nasıl bir çelişki bu anlayamadım.

Forumdaki bütün yazılanları okudum. Kısacası Anabolic Halo'nun bazı yan etkileri olabileceği gibi aynı zamanda çok olumlu etkileride bulunmakta. Yaşım 20, 1 sene 2 ay oldu salon antrenmanlarına başlayalı. Tecrübeli arkadaşlara soruyorum, sizce yaşımdan dolayı halo kullanmamda sakınca olurmu? Teşekkürler...

urun acayip işe yarıyor demişsiniz en son cumlede değmez bence kullanmayın demişsiniz nasıl bir çelişki bu anlayamadım.

yazılanı anlamadınız galiba, 5-6 kilo kas için cinsel hayatınızı olumsuz etkilemeye degmez demek istemiştim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:24 ----------

Forumdaki bütün yazılanları okudum. Kısacası Anabolic Halo'nun bazı yan etkileri olabileceği gibi aynı zamanda çok olumlu etkileride bulunmakta. Yaşım 20, 1 sene 2 ay oldu salon antrenmanlarına başlayalı. Tecrübeli arkadaşlara soruyorum, sizce yaşımdan dolayı halo kullanmamda sakınca olurmu? Teşekkürler...

bence kullanma, cinsel anlamda yan etkileri bariz biz şekilde farkediliyor.

sertleşme sorunu korkunç bir iddaa acaba bu ürünü kullanan diğer arkadaşlarımız da sertleşme sorunu yaşadımı??? anlamak mümkün değil bu bir recovery ürünü içeriği de çok çok acayip değil ama bilemiorum..bilgisi olanlar ve bu ürünü kullananlar yardım etsin lütfen...

yazılanı anlamadınız galiba, 5-6 kilo kas için cinsel hayatınızı olumsuz etkilemeye degmez demek istemiştim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:24 ----------

bence kullanma, cinsel anlamda yan etkileri bariz biz şekilde farkediliyor.

sertleşme deyince adele sertleşmesi geldi ilk benim aklıma :p

valla bıraktım 3 hafta oldu normale döndüm baska bir secenek gelmiyor aklıma
belki psikolojiktir, bazen creatin kullanırken bana da olmuştu ama geçici olduğunu biliorum..ama ole çok ciddi bi durum yoktu..yani ürünü bırakacak kadar bi durum yoktu..bu supplement dünyada en çok satan supplementlar arasında şuan hiç biyerde bulmak mümkün değil gibi..bütün bodyciler ikdidarsızlığamı gidior..aman tanrım..

Back
Yukarı