bugün ilk defa kullandım antrenman öncesi 1.5 ölçek vapor ve antrenman sonrası 1 ölçek halo. şunu söyliyim öncelikle vaporun tadı denildiği kadar kötü değil rahatça içdim. fakat idman sırasında çok fena mide bulandırıyor. vapor oralete benziyo biraz suyun içine koyunca acenin pembe deterjanları gibi bir görünüm alıyor. dediğim gibi tadında sorun yok ama idmanda fena yapıyor. zor bitirdim idmanı. halo ise tam felaket idmandan sonra o bulantıyla bide haloyu fondip yapdım resmen işkence çıkarıyodum az kalsın içdim ama şu an bu yazıyı yazarken bile midem çok fena bulanıyo ve göz kapaklarım kapanıyo. alkol alırsında etkisi gelince gözler kafayı cevırdıkden sonra gelirya benimde o hesap oldu şaşırdım doğrusu göz kapaklarım kapanıyor ben yatıyorum. bakalım sabah kalkınca yine içices:S
haloyla vapor elime gecti 2gundur kullaniyorum dun spor oncesi 1olcek vapor sonrasi ise 1 olcek
halo kullandim bugun ise olcekleri 2 ye cikardim.daha yeni basladim diyebilirsiniz ama vapor aldiktan sonra fazla bir pump etkisi, damarlanma fln hissetmedim..ancak soylemem lazim ki gercekten ancak yardimla basabildigim incline bench press'in son setini yardimsiz basip 5kilo yukari cikabildim.psikolojikmidir vapordanmi bilmiyorum ama bir kac hafta icinde gorucez neyin ne oldugunu ama soyliyebilirimki vapor aldiktan sonra cok ciddi bir enerji patlamasi yasanmiyor(en azindan tahmin ettigim kadar).olcegi simdilik daha yukseltmicem etkilerini yakinda gorecegim gibi geliyor ama tatlari gercekten kotu suya deterjan at su at karistir ic ayni sey=) halo ozellikle cok pis kokuyor anlatilicak gibi degil! kapagi acinca midem agzima geliyor o kadar diyeyim.az suylada iyice karismadigindan 2 bardak su kadar ictiginizi dusunun ve burnunuz tikali 1 kerede..mide baya calkalaniyor rahatsiz oluyor ustune birde sporda aralarda su icince telef oluyor migde.tok karna icilmemesini oneririm bitersiniz!
halo simdilik bir siskinlik veya sirtta agri veya kasilma yapmadi etkiileri gozlemleyip yazmaya devam edecegim.
ghosttr aroma ne halonun? ben alışdım hatta şu kadar söyliyim en iyi idman sonrası içeceği kesinlikle deneyebilirsiniz. 1 ölçek halo 1.5 ölçek optimum whey shaker a koyuyorum ve %100 dia elma suyu tam idman sonrası için ideal.idman sonrası alınabilecek en iyi kombine. amacada uygun.
Gelişmelerinizi dört gözle takip ediyorum ben de bu tip bir ürün denemeyi düşünüyorum artık 5.sene oldu şu ana kadar whey + amino arasıra da kreatin dışına çıkmadım hiç. Bir türlü karar veremiyorum gaspari sizeon+superpump mu muscletech halo+vapor mu.
peki bu ürünü hangi siteden almamız lazım en uygun fiyata yardımcı olabilrimsin banaÖve öve bitiremedikleri ürün kullanmayı çok istiyorum ama yurtdışından getirtmekte kararsızım gümrük olayları yüzünden gördüğün etkileri paylaşırsan sevinirim. Unutmadan bide sen ürünü nereden temin ettin..