MusclePharm Combat Powder

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok İyi

Votes: 120 58,3%
  • Orta karar

Votes: 70 34,0%
  • Başarısız

Votes: 16 7,8%

• Total voters
    206
Muscle Pharm benim görüş açıma göre çok iyi bir protein tozu, ayrıca çok da etkili 2 kutu bitirdim ve çikolatalısını aldım 2 kutuda da gerçekten tavsiye ederim. Kombine olarak Gasparinin AminoMax8000 ve SuperPumpMax kullanıyorum. 3'ü gerçekten etkili bir kombine sağlıyor.

erbakanhoca nitrotech kullaniyorum guzel urun ama biktim artik tadi bayiyo combati bi denesek, bu urunu kullanan biri olarak tavsiye edermisin al kullan paran bosa gitmez diosaniz alcm net cevap yani, tesekkurler

Kusura bakmayın evet başarılı bir üründe. Erbakanhocanın yorumunu okudum. Bu ürün protein tozu. Hani evet işe yararda bu kadar değil. Zaten kendisi ne kullansa yarıyor maşallah :)

Nitro-tech in tadı da kötü değil bir kere :D Bunun tadı da bana kalırsa öyle yani...

Kusura bakmayın evet başarılı bir üründe. Erbakanhocanın yorumunu okudum. Bu ürün protein tozu. Hani evet işe yararda bu kadar değil. Zaten kendisi ne kullansa yarıyor maşallah :)

Nitro-tech in tadı da kötü değil bir kere :D Bunun tadı da bana kalırsa öyle yani...

kauss cikolatayı bilmem ama öilek harbi cok kötü yaw:Dayrıca protein tozundan öle üstün olaganüstü bise beklemesin kimse sonucta herseyin özü antreman calısma:D

kauss cikolatayı bilmem ama öilek harbi cok kötü yaw:Dayrıca protein tozundan öle üstün olaganüstü bise beklemesin kimse sonucta herseyin özü antreman calısma:D

Valla bu konuda bir şey diyemeyeceğim. Çünkü çilek asla kullanmam. Marka filan de fark etmez prensip meselesi, itici geliyor :D

ya farkı nasıl anlıyosunuz arkadaşlar proteinlerde ben genrisede içtim weiderde içtim hardline muscleteh ama hiç bi fark anlamadım :S

170 lira 1.8 kilosu

gereksiz pahalı bir ürün.. zaten açın kutuyu yarısının boş olduğunu göreceksiniz...

üstelik aman aman da bi farkı yok diğer ürünlerden.

bende bu üründen almayı düşünüyorum ancak gerçekten ya millette var bişey ya bende çünkü bunun arası yok bu güne kadar

ultimate
multipower
weider
hardline
optimum
musscltech
gaspari myofisuon
bsn syntha 6
piyasadaki protein tozlarının hemen hemen orta seviye ve üstü olanların hepsini kullandım su daha iyiydi su kötüydü diyemiyorum :):):)

saddece kreatin kullandgmda enerji artışını hissedebiliorm aldgm tek etki kreatin lütfen yardım pleasee :p :):):):

bende bu üründen almayı düşünüyorum ancak gerçekten ya millette var bişey ya bende çünkü bunun arası yok bu güne kadar

ultimate
multipower
weider
hardline
optimum
musscltech
gaspari myofisuon
bsn syntha 6
piyasadaki protein tozlarının hemen hemen orta seviye ve üstü olanların hepsini kullandım su daha iyiydi su kötüydü diyemiyorum :):):)

saddece kreatin kullandgmda enerji artışını hissedebiliorm aldgm tek etki kreatin lütfen yardım pleasee :p :):):):

dymatıze iso 100 kullanmadıgın ıcın daha en ıyısını deneme sansın olmamısta o yuzden :D bench_Obench_O

kafaya koydum suan muscleparm combat ,mp bcaa ve mp glutamine alcam bi sunları deneyim gerçi deneyim dediğime bakmayın dünyaları kullansam da anlayamıyorum iyi kötü :):) 2 yıldır yapıyorum sporu 6 aydır hacim alamıyorum arrtık çareler çaresiz herşeyi deniycez :) bi steroid dışında :D

hayırlısı olsun :D begendıklerını paylas bızımde fıkrımız olsun

inşallah paylaşıcam da benden cok ümit bekleme :) nitro tech i yere göğe sığdıramıyo millet ama ben onun da bi etkisini görmüş değilim :):)

yani şöyle kolum iki yılda 33 den 41 oldu illaki gelişim oluyor uzun vadede ancak bişeyi kullanınca aa bu iiyi geliştiriyo beni diyemiyorum :):)

2 senede 6 cm az degıl mı ya beslenmen ve dınlenmen nasıl pekı ??

triple berry için bir yorumum olacak.. sanırım öksürük şurubudur bu. hayatımda böyle kötü bir aroma içmedim. çikolatalısı da bir cok ürüne göre kötü. yani beklentiniz biraz tadıysa almayın efendiler. lakin etkisi diyorsanız gaspari, bsn ve combat kullandım kompleks olarak bugune kadar. Gaspari doyum olarak bir adım öndeydi sanıyorum.

hemen hemen bütün proteinleri kullandım combat en iyisi diyebilirim nutrex te çok iyi eğer kullanmak istiyorsanız nutrex ve musclepharmdan vaz geçmeyin fiyatlarıda iyi protein içtiğini bilirsiniz sorularınız için bekliyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:49 ----------

kafaya koydum suan muscleparm combat ,mp bcaa ve mp glutamine alcam bi sunları deneyim gerçi deneyim dediğime bakmayın dünyaları kullansam da anlayamıyorum iyi kötü :):) 2 yıldır yapıyorum sporu 6 aydır hacim alamıyorum arrtık çareler çaresiz herşeyi deniycez :) bi steroid dışında :D

bana kalırsa musclepharm urunlerınden baska kullanma ben butun markaları kullandım son kararım fıyat ambalaj tad etkı muscllepharm urunlerı suanda comnbat assault we kreatınını ullanıyorum glutamınıde eklıycem musclepharm en ıyısı

muzlusu enfes.

tadı güzel
1.8 kilo olmasına rağmen içinden 54-55 ölçek çıkıyor fiyatına göre makul
karışımı kolay
içeriği hoş
etkisi için bir şey diyemeyeceğim aynı anda bir çok toz kullanıyorum çünkü
ama tad-karışım kolaylığı açısından çok çok başarılı.

ben gün içersinde/öğün arasında tüketeceğim protein amaçlı almıştım,üstünde 8 saat kanı besler yazıyor ama ne ölçüde doğru bilemiyorum tabi

Back
Yukarı