MusclePharm Bullet Proof

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan king87
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 25 61,0%
  • Orta karar

Votes: 12 29,3%
  • Başarısız

Votes: 4 9,8%

• Total voters
    41
ben de eylül-ekim gibi yeni sezonla birlikte mp assault'la kombinelemeyi düşünüyordum ama yorumun beni düşündürdü feitosa_33. recovery ve bildiğim kadarıyla gh'yi de arttıran bir etkisi de var ürünün, uyku getirmeyi geçtim, bu diğer iki özelliğinden de verim alamadın mı?

Dostum inan çözemedim nasıl bir üründür bu tadı iğrenç içerken kötü oluyorum normalde kolay kolay hiçbir şeyi yiyip-içerken zorlanmam ne olursa olsun, gh arttırma olayını fark edecek kadar uzun kullanamadım malesef , toparlanmama yardımcı bir etkisi olduğunu da hatırlamıyorum kısacası hayal kırıklığı benim için, aynı fiyata başka ürünleri dene derim ben !

---------- Post added at 01:00 ---------- Previous post was at 00:57 ----------

Dostlar, Bulletproof'a da 3 arkadaş talip çıktı, aranızdan seçim yapma gibi birşey haddime düşmez bu sporu yapan herkes kardeşimdir, sonuçta şehir -mesafe olarak 3ünüzden bana yakın ilde bulunan arkadaşa göndermeyi kararlaştırdım, haksızlık olmasın kimseye !

Son düzenleme:
uyku kaltiesini artırıyor yeni kutuda melatonin de var ben eski kutusunu kullanıyorum şu anda. tadı kötü üzümlüsünün başka aroması varsa denenebilir .çokta gerekli değil bence deneyelim diye aldım tekrar almam

Buna sıra gelene kadar kullanılacak daha iyi - gerekli supplementler var. Amerikada yaşamadığımız için buna sıra gelmez zaten :)

an itibariyle feitosa_33 (Rumi) abimin gönderdiği bulletproof elime geçti fakat sanırım kargodayken nemli yerde kalmış topaklanma değil tamamen kutunun şeklini almış taşlaşmış.acaba kaşıkla falan ezip iyice toz haline getirsek olur mu?

dün sırf vücudu alıştırmak için 1/2 ölçek aldım sanıyorum ki normal servisi 1 tam ölçek ben de az bir miktar kullanayım dedim fakat normal 1 servis olan 1/2 ölçek almışım.neyse
aldıktan yaklaşık 45dk sonra uyudum güzel bi uykuydu fakat ev ahalisinin böğürmesi ve davulcunun bütün ramazan boyunca hiç vurmadığı kadar vurduğu davuldan çıkan sesle bi 5-6dkliğine uyandım sonra fakat tekrar uyudum.desponun bahsettiği gibi aldıktan yarım saat sonra sakinleştiğimi beynimin vücuduma uyu emri verdiğini duydum desem yeridir :)
ama tat olarak 10 üzerinden 3 alır :/ tadı rezalet.

dün 2 ölçek noxplode ve 1 ölçek assault almıştım sanırım ondan gece 02:00 civarı uyumak zorunda kaldım.bundan sonra uyku düzeni oluşturup en geç 12de yatmayı planlıyorum.

bu pazartesi;
mp combat powder + mp kreatin + mp glutamin + mp bulletproof + jack3d + gaspari bcaa 6000 kombinasyonuna başlıcam ve umarım o zaman bulletproofun etkisini iyice görürüm diye düşünüyorum :)eğer uykumu kaçırmaya başlarsa diğer arkadaşlar gibi yani pozitif etkisini göremezsem isteyen arkadaşlara göndericem.
kombinasyonum hakkında etkileri tutacağım günlükte yazıcam :)

Son düzenleme:
Ben bu urunu gecen ay bodybuilding.com dan aldim. Urun clearance urunleri arasindaydi, fiyati da bundan dolayi makul bir fiyatti. Suanda bodybuilding.com da satilmiyor. Muhtemelen ya yeni versiyonu gelecek ya da bu urunun amacladigini yapacak baska bir urun piyasaya surecekler.

Ürün gümrükten nasıl geçti? :)

@-RevoLt-

Hemşerim o kadar supplement kullanacağınıza steroid kullanın aynı hesap. :)

Ürün gümrükten nasıl geçti? :)

@-RevoLt-

Hemşerim o kadar supplement kullanacağınıza steroid kullanın aynı hesap. :)

Ne alakası var supplementler ile steroidi aynı keseye koyuyorsun. Saçma sapan yorum yapıp insanları streoide özendirmeyin!a32

Jack3d en zararlısı zaten. "mp combat powder + mp kreatin + mp glutamin + mp bulletproof + jack3d + gaspari bcaa 6000"

6 tane supplement. Yakında birkaç tane daha ekler. Steroidden pek farkı kalmıyor. Steroid başka organa, 6-8 tane supplement başka organa zarar verir. Tek farkı o.

soru: Bullet proofu gece alıyoruz tamam ama gece yatarken protein tozu içmeye gerek varmı eğer bullet proof içersek? :)

soru: Bullet proofu gece alıyoruz tamam ama gece yatarken protein tozu içmeye gerek varmı eğer bullet proof içersek? :)

Gerek yok zaten içme de etkisini azaltabilir. Boş mideye iç uyu :)

Ürün bugün elime geçti kutu üzerinde 311gr yazıyor 2013/3. ayına kadar son kullanım tarihi var.Sormak istediğim birkaç şey var ; gg üzerinden açık arttırma ile aldım kutusu üzerinde siyah bantlar vardı açtım ve bazı yerlerin üzerini kapatmışlar grow big ,dream big gibi yerleri. İthalatçı firma olarak Kocaman Gıda ... yazıyordu ilk defa duyduğum için biraz internette araştırdım musclepharm'ın sitesinde isimleri yazıyor sahte olma ihtimali varmı sizce ? Ürün jelatinli kapalı olarak geldi ben açtım.

Kullanım şekli olarak kutu içerisinden çıkan ölçeğin yarısınımı koyacağım ?

elimde mevcut kullanıcam da bir türlü fırsat olmuyor.
spor parasını zar zor bulurum protein alamam.
protein parasını bulurum doğal besin alacak para bulamam.
doğal besin alacak parayı bulurum taşınırız 3-4gün yerleşme işiyle uğraşırız
taşınma işi bitecek bu sefer ben bi yerimi sakatlarım kesin..

velhasıl kullandığım zaman yorumlarımı buraya yazarım.

elimde mevcut kullanıcam da bir türlü fırsat olmuyor.
spor parasını zar zor bulurum protein alamam.
protein parasını bulurum doğal besin alacak para bulamam.
doğal besin alacak parayı bulurum taşınırız 3-4gün yerleşme işiyle uğraşırız
taşınma işi bitecek bu sefer ben bi yerimi sakatlarım kesin..

velhasıl kullandığım zaman yorumlarımı buraya yazarım.

herzaman bir terslik sorma bendede o var :( bi işi tam istediğim gibi yapamadım hala

Aldigim urun uzum aromali.Urunu su ile karistirsim mavi renk cikti normal mi acaba ilk defa kullaniyorum ve bildigim kadariyla uzum suyu kirmizi renk oluyor.
171020127509ezlo.jpg

Back
Yukarı