Savaşcı
Üye
ben 18 yaşındayım kendime bir motor almak istiyorum. tabi bir hafta sonu işi bulmam gerek. neyse
sizce 0 yada 2 el motor alırken nelere dikkat edilmesi gerekir.
kullanırken nelere dikkat edilmelidir
ehliyet almımı hakkında....
yardımcı olursanız sevinirim
motorsiklet ile ilgili motorsikletten mektup adlı konu var sadecehttps://www.bodyforumtr.com/vbforum/motosikletten-mektup-var-t5969.html?t=5969&highlight=motosiklet
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tabi benim istediğim görünüş.Zaten yolda problem çıkarmamalı. ucuz olan gördüğüm bazı motorları yazayım bura
aşağıdaki gib bir mototr istiyorum ama para biriktiremem her halde
kanuni- tiger
kanuni-seyhan 200
aşağıdakilerde olur
kanuni-seyhan 150c anca bu parama yetio ama iş bulursam.bunu alacak kadar para biriktireceğimi düşünüyorum. ve buda hoşuma gidiyor
kanun iracer 200s
aşağıdakide dikkatimi çeker ama
harley davidson
işte görünüşü böle olanlar dikkatimi çekiyor. buna benzer görünüşleri olanlarıdapaylaşırsanız sevinirim
sizce 0 yada 2 el motor alırken nelere dikkat edilmesi gerekir.
kullanırken nelere dikkat edilmelidir
ehliyet almımı hakkında....
yardımcı olursanız sevinirim
motorsiklet ile ilgili motorsikletten mektup adlı konu var sadecehttps://www.bodyforumtr.com/vbforum/motosikletten-mektup-var-t5969.html?t=5969&highlight=motosiklet
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tabi benim istediğim görünüş.Zaten yolda problem çıkarmamalı. ucuz olan gördüğüm bazı motorları yazayım bura
aşağıdaki gib bir mototr istiyorum ama para biriktiremem her halde
kanuni- tiger

kanuni-seyhan 200

aşağıdakilerde olur
kanuni-seyhan 150c anca bu parama yetio ama iş bulursam.bunu alacak kadar para biriktireceğimi düşünüyorum. ve buda hoşuma gidiyor

kanun iracer 200s

aşağıdakide dikkatimi çeker ama
harley davidson

işte görünüşü böle olanlar dikkatimi çekiyor. buna benzer görünüşleri olanlarıdapaylaşırsanız sevinirim
Son düzenleme: