Öncelikle abilerime,kardeşlerime merhaba diler bayramını kutlarım.Madem dertleşme diye bir bölüm var hem içimi döküyüm hemde bilgi alayım sizlerden dedim.Ben ilkokuldan beri deli,güçlü,yıkılmaz olarak bilinirim arkadaşlardan dolayı(hepde son tokatı biz yerdik hocadan dolayı
).1-5 sınıflarda sevdiğim kız yüzünden böyle acımasız birisi oldum ki onun için sorun yaratana ayaklarımı bile öptürürdüm.Ancak 5. sınıfta hanımefendi beğenmedi bizi(tipmi var?
)Bende o günden sonra bıraktım kavga,dövüş ''baane artık kimse umrumda deal''diyerekten.Daha sonra orta okulda it kopuk bulaşır oldu epey.Bizim burdada 3-5 kişi bir gezen kral kesilir.3 senemide sessiz sakin kavgasız geçirdim.Şimdi lise-1 okuyorum.Sınıfımda 2 boks,1 kickboxcu var(güya).Bunlardan bir kickboxcu ile bokscu olan it kopuk türden.Bana bulaşıp duruyorlar.Burda size soruyorum ne yapmam gerekir
Bir salona gideyim dedim ailem izin vermedi ve ilkokuldan sonra sıkıntılardan stresten dolayı şişmanlıktan 1 deri 1 kemikde kaldım.Çıkmazdayım yardım edin kafa_kafa_