MMA'ye Başlamadan Önce bilinmesi Gerekenler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba değerli bodyforum üyeleri,
bugün size MMA'ye başlamadan önce bilinmesi gerekenleri ''objektif'' bir biçimde anlatıcağım hiçbir sporu övmeden veya yermeden size bu spor hakkında bilgi vericeğim öncelikle söylemek isterim MMA (USA) yapmaktayım ve Antrenör olarak MMA dersleri vermekteyim.(konu hakkında bilgisi olan biriyim).

Öncelikle MMA'ye başlamadan Boks ve BJJ eğitimi almak şarttır.Şayet MMA clübüne gitmiyorsanız,(orada ikiside verilmektedir.)
MMA yaş sınırlaması yoktur fakat müsabık olmak için MMA (USA)'da 18 yaş istenmektedir.
MMA'da başarılı olmak için MMA Work Out Training yapmak zorunludur (bunu yapmayanlar MMA'cı olarak kabul edilmez,)
Müsabakaya çıkmak için gerekli seviyeler,
Kick boks veya Boksda (1,5 Yılı doldurmuş olmak)
BJJ veya Jiu Jitsuda (Mavi Kemer olmak ortalama 2,5 civarıdır (ben Kahverengiyim) )
Mutlaka darbe eğitimi almış olmak gereklidir,
MMA kurallarını okumuş ve anlamış olmak,
Spor Türkiyede RESMİ OLARAK YAPILMAMAKTADIR.[MMA'nın federasyonu türkiyede yoktur, (USA'da ve Almanyada mevcut)
MMA'da müsabık olmak isteyen kişinin mutlaka önceden müsabık olması gereklidir,
Türkiyedeki eğitimle Ancak illegal dövüşlere katılabilirsiniz legal için USA'ya veya Meksikaya gitmek şarttır,(Fight Network TV Bildirgesi)
Eğitimi Kick boksör veya Boksör güreşci veremez hepsi hakkında bilgisi olan MMA Trainerleri verebilir.
Şimdilik bilinmesi gerekenler bunlar,
Başlamak isteyen arkadaşlara başarılar dilerim,

Umarım konumu beğenmissinizdir,
Alıntı değildir.[
Muay thai spor dali olmuyormu yada illa kemer mi lazim yaklasik 1 yildir muay thai yle ugrasiyorum ondan once 3 yil body building le ugrastim 2 yil daha muay thai sporuyla ugrastiktan sonra katilim olamazmi

Muay thai spor dali olmuyormu yada illa kemer mi lazim yaklasik 1 yildir muay thai yle ugrasiyorum ondan once 3 yil body building le ugrastim 2 yil daha muay thai sporuyla ugrastiktan sonra katilim olamazmi
Katılacağınız organizasyonun veya federasyonun katılım şartlarına bakıp buna en sağlıklı cevabı alırsınız. Nacizane tavsiyem birden cok dövüs sanatında belli bir seviyeye ulasmıs olmanız.

Ben 15 Yaşındayım ilk önce kickboks ve jjt mu yapmalıyım yoksa ilk önce boks ondan sonramı jjt yapmalıyım iyi bir mma dövüşçüsü olmak için ?[DOUBLEPOST=1528900114][/DOUBLEPOST]
Ben 15 Yaşındayım ilk önce kickboks muay thai ve jjt mu yapmalıyım yoksa ilk önce boks muay thai ondan sonramı jjt yapmalıyım iyi bir mma dövüşçüsü olmak için ? ayriyetten iyi bir vücudumda olsun istiyorum

Back
Yukarı