Miss Wallpapers

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hsd nin gönderdiği bayanlar (!) hardcore bodybuilder oluyo dimi :D
odnamok tan gelenler fitness modeller
emeğe saygı,teşekkürler
ben mümkünse ikinci grubu alayım :D
bi de ava cowan var,her zaman tek geçerim

-Rachel moore ;)

hsd'ninkiler asiri testesterondan ne olduklarini sasirmislar. Ikinci gruptakilerin bazilari gercekten bomba. Ozenin diye soylemiyorum, ama Amerikadaki spor yapan ablalar hakkaten super oluyor. Tamam, bizim Turk kizlari da guzel ama sporsuz guzel, belli bir yasi gecti mi hemen sarkmalar basliyor. Burdaki hatunlarda bir kalca, bir bacak, bir hafif kasli karin oluyor ki sormayin, insan kendi antremanini unutuyor onlara bakarken.

Yalniz bir de bilinen bir sey varki, guzel kadin her sekilde guzel, zaten bu bodybuildingci kizlar baslamadan guzel olsalardi hic bu ise girismezlerdi gibime geliyor. Fitnesscilere diyecegim bir yok, onlara boynumuz kildan ince :)

bu kadınlar kendilerine uzaktan bakinca guzel mi goruyorlar acaba. SPOR İCHİN YASHAMA, YASHAMAK İCHİN SPOR YAP.

steroid etkisiyle yüzü değişmiş olanlar dışında mükemmeller. cinsel kimlikleriyle ilgili yapılan" bunlar gay, karıyla yatarlar" tarzı yorumları yapanların da seviyesinden şüphe ediyorum.

bu resimleri gördükten kendi adıma sonra diyorum ki body-fitness kadınlar için muhteşem bir uğraş ancak ne kadar harccore body-building, o denli bir erkeksilik ve çirkinlik. iki arkadaşın da emeğine sağlık, ancak ikinci seri güzelll, misss :)

hsd nin gönderdiği resimlerden favorilerim bana göre hem estetik hemde güzel olan hatunlar lisa bıckels kristy wılls melissa dettwiller trına gılls marcy porter ve courtney moorley iyi vücut yapmışlar beğendim

odnamokun gönderdiği resimlerdeki hatunlar zaten bir içim su ben böyle bir şey görmedim yüzleri güzel vücutları güzel seksi ve çekici beğendim

"ulan böyle bitane bulayım evlenecem zaten benim gibi bb cinin böyle sevgilisi olur." diyemeyeceğim .korktum valla .saygılarımla

kızlar neden futbol oynar ve bedeb bb yapar? şimdi bana bayan üyelereden biri neden erkeler transexuel oluyor yada bale yapıyor derse verecek cevabım yok ada ayrı. resimler tabiki itici merjinal insanlar bunlar.şuda bir gerçek ama çoğunun bacak kasları bir çoğumuzdan güzel ve dolgun

Back
Yukarı