Michael Jackson Öldü!... Mü ?

İlk aldığım yabancı albüm micheal'ın Bad albümüydü.Benim için çok ayrı bir yeri oldu her zaman.Evet o öldü belki ama onun müziği sonsuza kadar yaşıyacak.

inanamadim ...

Saka sandim :confused:, medyanin uydurmasi hala da inanabilmis degilim, tum zamanlarin pop efsanesiydi , Thriller albumu gelmis gecmis en cok satan album unvanini kazanmisti ...

Michael Jackson gibi biri keske son donemlerde kendini bu kadar sakinmasaydi bizden ...

Michael Jackson `You are not alone` :(

Ben dahil milyonlarca insanı etkilemiş gerçek bir yıldızdı.Müzikten haberi olmayanların bile tanıdığı bir kişi yıldız değil de nedir?Allah rahmet eylesin.Onun gibisi bir daha gelmez.

şahsen iyi yaşta gitti..michael jackson'ın 70 li yaşlarını ne dünyanın ne de kendisinin merak ettiğini sanmıyorum..
bir şekilde insanların gözünde hala dipdiri bir michael figürü var..efsane olmak böyle birşey..daha büyüğü gelmedi gelemez sanırım müzik ve dans adına..

onu tanıyan , dinlemiş olan bir kuşağın üyesi olmak mutluluk verici..

MJ cocuklugum da ismini bildiğim tek yabancı sarkıcıydı sadece benim mi? herkesin az cok tanıdıgı ismini bildiği birisiydi ...

cok iyi hatırlıyorum yazları gitttigım köylerde bile 90 lı yıllarda bırısi biraz sacını,kılıgını kıyafetıni degistirsin hemen jaksın mısın? oğlum sen diye takılırlardı cocukken bahcede enimeni bokkey eni bok key diye cok dans ettiğimi bilirim:)

yaptıgı herseyle adından soz ettirdi olay oldu zaten bunları da yapmasaydı MJ olamazdı ..

Allah rahmet eylesin ölüm haberini duyunca bir kez daha ölümün san,söhret,para,mal mülk demeden herkesin kapısını caldıgı aklıma geldi...

Back
Yukarı