miğde büyümesi sorunu

Konusu 'Dertleşme' forumundadır ve evroka tarafından 24 Mayıs 2008 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. evroka

evroka Üye

Beğenileri:
    29
    Ödül Puanları:
    0
    mrb arkadaşlar yaklaşık 1 aydır hacim kazanmaya yönelik beslenmeye çalışıorum. Forumdan çektiğim bikaç beslenme programını kendime göre ayarladım günde 4 öğün olarak besleniom (5-6 yapmaya çok çalıştım ama erken kalkamadım malesef)
    nese benim size bi sorum olcak cvbı da bnm için yol gösterici olcak gerçek anlamda:
    kilo alıorum ama karnıma. sanki miğdem büyüyor gibi. kemer bölgesi aşagı doğru bombeleşmeye başlıo gitgide. ii de mekik çalıştığını düşünüom. hatta üst karın ve bii nebze de olsa orta bölgede gelişme var ama alt karın resmen göbek. bira göbeği.
    naapmam lazım??
    hacim dönemimde bu normal mi??

mekik ise çözüm bugüm mesela farklı hareketlerden 600 mekik çaktim diyebilirim.(3 x 20 olarak) Haftada en az 2 en çok 3 gün bu kadar mekik yapmaktayım. (15 günden beri) resmen su gibi ter akıo...
    cvplarınız gerçekten önemli bnm için giydiğim kıyafetleri bile etkilemekte bu göbek...

2. burakula01

burakula01 Üye

Beğenileri:
    190
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    İsT
    beslenme ile alakalı durumun,
    öğün sayısını artır,
    porsiyon sayısını azalt,
    şekeri azalt ,
    ve kardio ,
    2-3 ayda değişikliği farkedersin.

3. evroka

evroka Üye

Beğenileri:
    29
    Ödül Puanları:
    0
    öğün sayısını arttırmayı deniorum
    porsion sayısı sanki kararında; karbonhidrat ve protein i aynı öğünde alıorum ve inananı ikisi toplam 1,5 porsion yapar
    şeker nerdeyse sıfır zaten(lifalif, konserve mısır, muz, antremandan hemen sonra küçük bi meyve suyu içiom, çayda kahvede hiç yok, sütü bile laktozsuz kullanıom)
    yediklerimin yağına dikkat ediom, yağlı olan ne varsa aklınıza gelen onların hiç biri yok bende. sadece ton balığını ligt olarak kullanmıom. abur cubur sıfır..
    cardio ya gelince haftada 3 gün; interval, yer hareketlerinden oluşan plates ve aerobik ve mekik çalışması toplamda 1 saat falan...
    2-3 ay önce göbeğim gene vardı fakat ozman rejim yaptım(sitede de olan anabolik diyet) göbek gitti.
    ben de büyük ölçüde eridim.
    ne zaman hacim olayına girdim göbek geri geldi.
    bu arada hem anabollik diyet hem de kilo alma döneminde cardioyu hiç kesmedim. salonun en isteklisi ve sınırlarını zorlayanı hep ben oldum.
    bu gün 600 küsür mekik çektim(setler halinde) akşam oldu gene gittim cardioya.
    sorun başka bişi sanki ama ne ??!!

Son düzenleme: 24 Mayıs 2008
  4. Pain&Gain

Pain&Gain Üye

Beğenileri:
    63
    Ödül Puanları:
    0
    başlığınla alakası yok ama laktozsuz süte nerden buluyosun ?

5. evroka

evroka Üye

Beğenileri:
    29
    Ödül Puanları:
    0
    bizim buradaki marketlerde (marketten kastın adı market olan aslında bakkal olanlar değil) bulunuo. marka olarak da Pınar'ın Denge die bi süt grubu var(3 çeşidi var) ondan alıom.

bu market linki

bu da ürünün linki

Pain&Gain bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş