Mesaj yazdığım konulardan bildirim gelmiyor

Sezginn-

Üye
- Başlıktada belirttiğim gibi zaman zaman mesaj yazdığım konulara yeni mesaj yazıldığında bildirim alamıyorum, konuya girip bakıyorum yeni mesaj var tek bendemi oluyor forum sıkıntısımı ?

Bununla alakalı bi açıklama varsa affola.

- Başlıktada belirttiğim gibi zaman zaman mesaj yazdığım konulara yeni mesaj yazıldığında bildirim alamıyorum, konuya girip bakıyorum yeni mesaj var tek bendemi oluyor forum sıkıntısımı ?

Bununla alakalı bi açıklama varsa affola.
Profil ayarlarında bildirim al bölümü var, oraya bakarsanız :)

her mesajınızda mı oluyor bu durum..bazı mesaj yazdığınız başlıklardan bildirim geliyor mu?
başka bir deyişle ; bölümden bölüme mi fark ediyor yoksa aynı bölümdeki konular için de aynı sorun oluyor mu?
ör : antrenman bölümündeki iki başlık farklı davranıyor mu yoksa birisi konu dışı birisi antrenman mı? ona göre teknik ekip müdahale edecek..

her mesajınızda mı oluyor bu durum..bazı mesaj yazdığınız başlıklardan bildirim geliyor mu?
başka bir deyişle ; bölümden bölüme mi fark ediyor yoksa aynı bölümdeki konular için de aynı sorun oluyor mu?
ör : antrenman bölümündeki iki başlık farklı davranıyor mu yoksa birisi konu dışı birisi antrenman mı? ona göre teknik ekip müdahale edecek..
Bende farklı bölümleren farklı konulardan olabiliyor. Mesela günlük konularından Lethe552 konusunda bildirim gelmiyor konuya bi bakıyorum bi sürü mesaj var. Her zaman olmuyor bu zaman zaman.

@diez ,@Sezginn- ;bilindigi gibi her Zaman forumda degiliz söyle birsey de var,bir basligi takip ediyorsak misal o basliktan bildirim geliyor,fakat bu basliktan sadece tek bildirim aliyoruz yani,takip ettigimiz bu basliga bizin forumda olmadigimiz zamanlarda birden fazla yorum yapilmissa biz sadece ilk yapilan yorum icin bildirim aliyoruz diger yapilan yorumlara ayrica bildirim gelmiyor,bu sebepten anladigim kadariyla forumda bir hata oldugunu düsünmüyorum.Bendede bir cokkez oldu takip ettigim konudan gelen bir bildirim, fakat girip baktigimda bazen onlarca yorumla karsilasiyorum.

@diez ,@Sezginn- ;bilindigi gibi her Zaman forumda degiliz söyle birsey de var,bir basligi takip ediyorsak misal o basliktan bildirim geliyor,fakat bu basliktan sadece tek bildirim aliyoruz yani,takip ettigimiz bu basliga bizin forumda olmadigimiz zamanlarda birden fazla yorum yapilmissa biz sadece ilk yapilan yorum icin bildirim aliyoruz diger yapilan yorumlara ayrica bildirim gelmiyor,bu sebepten anladigim kadariyla forumda bir hata oldugunu düsünmüyorum.Bendede bir cokkez oldu takip ettigim konudan gelen bir bildirim, fakat girip baktigimda bazen onlarca yorumla karsilasiyorum.

bunu da aynen iletiyorum teknik ekibe..işlerine yarayacaktır..

Abi benim öyle değil, Mesela konudan bildirim gelmediğini farkediyorum bildirimlerime bakıyorum hiç yok. Ama konuya giriyorum durum farklı.

Pardon benim hatam, Mesela bi süredir x kişisinin günlüğünden bildirim almadığımı farkediyorum konuya girip bakıyorum yeni mesajlar var, görmediğim mesajlar. Acaba bildirim ben mi kaçırdım diye bildirimlere bakıyorum ama o tarihlerde o kişisinin konusundan hiç bildirim almamışım. Örneğin ; Full Body warkout , lethe552 antrenman günlüğü. Şuan hatırladığım ve emin olduğum bildirim almadığım konular, yalnız herzaman değil zaman zaman.

Teknik ekip bazı düzeltmeler yaptı..sorun devam ediyor mu?

Back
Yukarı