Lorethlorien
Üye
teşekkür ederim
Arttir ozaman aynen basit sekerde dene requ nun dedigi gibitam 1 hafta oldu gecen pazar 75.4tü bu sabah 75.0 çıktım
Dinlenmis olursun takma kafana uzun surmez umarim buralardasin ama heralde?merhaba arkadaşlar bir süre günlükte aktif olamayacağım bazı özel sebeplerden dolayı. her şeyi yoluna koymuşken bunun olması kötü oldu. mümkün olduğu kadar beslenmemi ve sporumu aksatmamaya çalışacağım ama bu yoğun tempoda zor gibi görünüyor umarım en kısa zamanda bu sorun ortadan kalkar ve ben de kaldığım yerden devam ederim
herkese teşekkürler iyi geceler
bozma moralini düşürme motivasyonunu sadece omuz 2 cm belkide yanlış ölçümmerhabalar. ölçülerde doğal olarak düşüş var göğüs hariç. beklediğim bir şeydi moralim ciddi anlamda bozuldu ancak yapacak bir şey yok. bir sure daha bu şekil devam. ilk yazdigim olculer baslangic, ikincisi 4.ay ve ucuncusu su anki olculerim
Boy 183
Kilo 67-76-75
Omuz
116-123-121
Kol
27,5-33-33
Göğüs
85-93-97
Bel
83-87-87
iyi akşamlar..
anladım dükkan meselesi bende de var okul yok bi tek neyse kiolabilir ben evde kendim ölçünde 123 çıktı kolum 34 hatta kalinlaştigi belli ama bilmiyorum hoca bu şekilde ölçtü
evet yagdan gitti sanirim kilolar karin kaslarim biraz daha belirginlestibacaklar icin 12-15 tekrara döndüm squatı 60kiloya kadar cikardim cok iyi oldu yanliş hatirlamiyorsam bacaklarim 64tü son ölçümde
eski düzene ne zaman donecegim belli degil cunku ciddi sorunlar var mecbur butun yük bana bindi elimden geldigince beslenmeyi duzgun yapmaya calisiyorum ama cok agir geliyor hem 7 saat okul hem yazililar hem dukkan hem spor hal kalmiyor yine de yarindan itibaren biraz daha cökmeye calisacagim oldugu kadar devam![]()