Lorethlorien
Üye
sabah yulaf shake içerim, antrenmandan önce karb protein karısık takilirim, antrenmandan sonra yine yulaf, son öğün saglam bi protein sonra yatış. böyle daha iyi olacak sanirim tesekkur ederim ikinize de
sabah yulaf shake içerim, antrenmandan önce karb protein karısık takilirim, antrenmandan sonra yine yulaf, son öğün saglam bi protein sonra yatış. böyle daha iyi olacak sanirim tesekkur ederim ikinize de
okuldan dolayi gec olur ya sabah erken kalkmak sıkıntı oluyor o yuzden koymadimEger karsilarsan bunlarla bence iyi ama antr sonrasi yulaf shake ve son ogun arasina bi karbonhidrat iceren bi ogun daha koyabilirsin yada son ogun cok gec değilse karb ekleyebilirsin sustum![]()
yulafı sevdigimden degil de o yulaf shake e karşı bağısıklılık mı kazandim ne oldu bilmiyorum o kadar igrenc olmasina rağmen cok rahat tuketiyorum ve iyi karb varBence yulafı at, maddi açıdan iyi degilsen. Ha maddiyat iyiyse devam et![]()
Cok basarili olmus bence makrolar gayet guzel bulguru sicakta sogukta yemesi zor valla ne yazik ki bende bugun sicak bi sekilde yedim yarin sabahtan aksama kadar disarda olucam nasil yiycem hic bilmiyorummerhabalar. bugün GÖĞÜS antrenmanım vardı. üst göğüsle başladim. haliyle bench presste kilo arttiramadim. bi süre üst göğüsle baslayacagim aynadaki duruma göre..
1.ÖĞÜN
100gr beyaz peynir
Reçel
2 3 dilim ekmek
1 büyü bardak süt
(evde yumurta bitmiş markete git gel yemegi hazirla zaman kalmazdi bugun boyle oldu mecburen)
2.ÖĞÜN
2 avuç sarı leblebi
3.ÖĞÜN
200gr bulgur (pişmemiş ağırlık)
1 kutu meyve suyu
(@egemenn bulgur tavsiyen için teşekkürler çok iyi oldu ögle arası yedim acikcasi biraz utandim cikarip yemeye ama sonra kilo almak icin mecbur oldugumu dusundum mecburen cikartip yedimsoguk soguk pek guzel olmadi ama baska care yok
)
4.ÖĞÜN
3 tane haşlanmış patates orta boy
200gr göğüs
5.ÖĞÜN
Yulaf shake (100gr yulaf + 350ml süt + 1 muz)
6.ÖĞÜN
200gr göğüs
1 kase yoğurt
GÖĞÜS
İncline Dumbell Press 4x12 15kg
İncline Dumbell Fly 4x12 10kg
Bench Press 4x12 50,5kg (son set yardımlı)
Dumbell Fly 4x12 10kg
Fatsecret programına göre makrolar..
![]()
iyi akşamlar..
Cok basarili olmus bence makrolar gayet guzel bulguru sicakta sogukta yemesi zor valla ne yazik ki bende bugun sicak bi sekilde yedim yarin sabahtan aksama kadar disarda olucam nasil yiycem hic bilmiyorum![]()
Iyi fikir tesekkurler sabah 9 aksam 9 cantaya yemekler nasil sigicak bilmiyorum hepimize alllah kolaylik versinallah kolaylık versin bence yanina bi miktar kuruyemiş al bulgurun çilesi azalir biraz
![]()
evet ilk defa denedimCok iyi beslenme piramit bar curlden memnun kaldinmi ilk defa deniyosun sanirim?