MertDeniz Antrenman+Beslenme Günlüğü

Hareketin adi sanirim straight arm pulldown olmasi lazim program hayirli olsun guzel sonuçlara devam

merhabalar. bir programın daha sonuna geldik. bugün BACAK çalıştım. her antrenmanda olduğu gibi göz kararması, baş dönmesi, mide bulantısı yine oldu. bacağı çok iyi hissettim fakat squatı 3 set yaptım. 4 set yapmam gerekiyordu fakat 4.seti yapmaya kalsaydım bayılırdım o derece. antrenman bitiminde soyunma odasinda 5dk yattım, kalkamadım. salonun dışında yine 5dk dinlendim. çok kötü oldum cidden ama antrenmanın hakkını verdiğimi düşünüyorum. bacaklar uzun ve güçsüz olunca squat yapmak çok zor oluyor. zamanla düzelecek insallah..

1.ÖĞÜN
3 yumurta
Beyaz peynir
Reçel
Domates
Salatalık
3 bardak çay
Reçel
3 4 dilim ekmek

2.ÖĞÜN
150gr yulaf
500ml süt
2 muz

3.ÖĞÜN
150gr göğüs
2 orta boy haşlanmış patates

4.ÖĞÜN
7 tane rus mantısı (ketcap ve mayonezli)
Rus salatası

5.ÖĞÜN
100gr yulaf
400ml süt
1 muz

BACAK
Leg Press 4x25
Leg Press Calf 4x25
Dumbell Lunge 4x10 10kg
Squat 3x20 38kg

iyi akşamlar..

merhabalar. bugün OFF günümdü. cheat yaptım biraz. detaylar;

1.ÖĞÜN
4 yumurta
Domates
Salatalık
4 ücgen peynir
Beyaz peynir
Reçel
Ekmek
1 bardak çay
1 büyük bardak süt

2.ÖĞÜN
150gr yulaf
500ml süt
2 muz

3.ÖĞÜN
200gr göğüs
1 tabak makarna

4.ÖĞÜN
yarım tabak türkmen pilavi
150gr et

5.ÖĞÜN
1 porsiyon bici bici
1 porsiyon karışık dondurma

arkadaşlar normal beslenmem bana kilo aldirmiyor. miktar arttir diyeceksiniz ama kolay degil. bunlari yemek icin bile her gun ayri bir çaba sarfediyorum. bu yediklerim beni hem yaglandiriyor, hem kaslandiriyor ama kilo aldirmiyor. yaglandirmasi moralimi bozuyor. kilo arttirsa tamam ama arttirmiyor. su siralar aklim ciddi derece dirty bulk mu diyorlardi boyle aşiri yaglaniyorsun falan ona kayiyor. kilo vermek benim için sıkıntı çikarmaz. daha once hic vermeyi denemedim hep almaya calistim fakat hic yemek yemeden durabilirim. eskiden 1 ögünle yaşardim zaten. sizce ne yapmaliyim? tavsiyelerinizi bekliyorum

merhabalar. bugün OFF günümdü. cheat yaptım biraz. detaylar;

1.ÖĞÜN
4 yumurta
Domates
Salatalık
4 ücgen peynir
Beyaz peynir
Reçel
Ekmek
1 bardak çay
1 büyük bardak süt

2.ÖĞÜN
150gr yulaf
500ml süt
2 muz

3.ÖĞÜN
200gr göğüs
1 tabak makarna

4.ÖĞÜN
yarım tabak türkmen pilavi
150gr et

5.ÖĞÜN
1 porsiyon bici bici
1 porsiyon karışık dondurma

arkadaşlar normal beslenmem bana kilo aldirmiyor. miktar arttir diyeceksiniz ama kolay degil. bunlari yemek icin bile her gun ayri bir çaba sarfediyorum. bu yediklerim beni hem yaglandiriyor, hem kaslandiriyor ama kilo aldirmiyor. yaglandirmasi moralimi bozuyor. kilo arttirsa tamam ama arttirmiyor. su siralar aklim ciddi derece dirty bulk mu diyorlardi boyle aşiri yaglaniyorsun falan ona kayiyor. kilo vermek benim için sıkıntı çikarmaz. daha once hic vermeyi denemedim hep almaya calistim fakat hic yemek yemeden durabilirim. eskiden 1 ögünle yaşardim zaten. sizce ne yapmaliyim? tavsiyelerinizi bekliyorum
Mutlaka o programı kullanmaya baslamalisin mutlaka kalorini hesapla birde iffym calculator yaz googlea link atamiyorum suan oradan bi kalorini ogren ona gore arttir karbonhidrat az aliyosun bi duzenli bulgur yemeyi dene derim hic aksatmadan 1 ay dene gor dirty bulking demek karbonhidrsti kaloriyi cok fazla arttirmak demek benim gözümde bazilari icin hamburger vs yemekte olabilir:D ozetle biraz daha dogru karb kaynaklarini secip miktarini arttir son ogundeki karışımı içme bence antr sonrasi falan ic yada

ben de akşam içmemin yanlış olduğunu düşünüyorum onu antrenman sonrasına alicam hem daha hafif olur
bulgur yerim de evde oldugum bir öğün olacak yani eve gelip tavuk gogsu bulgur yerim oyle giderim bir faydasi olur mu diyorsun

ben de akşam içmemin yanlış olduğunu düşünüyorum onu antrenman sonrasına alicam hem daha hafif olur
bulgur yerim de evde oldugum bir öğün olacak yani eve gelip tavuk gogsu bulgur yerim oyle giderim bir faydasi olur mu diyorsun
Bence her öğünde olmali yani mesela 300gr kuru agirlik bulgur ye gunde ogunlere dağıtabilirsin okul icin yer varsa cantanda yanina al derim

Bence her öğünde olmali yani mesela 300gr kuru agirlik bulgur ye gunde ogunlere dağıtabilirsin okul icin yer varsa cantanda yanina al derim
öyle yapacam sanirim başka çare yok bu arada dedigin siteye baktim sonuclar böyle

b278dbe5f9115825fe5ecfd8abeb5176.jpg

öyle yapacam sanirim başka çare yok bu arada dedigin siteye baktim sonuclar böyle

b278dbe5f9115825fe5ecfd8abeb5176.jpg
Altta choose your goals var oradan bulking kismindan bi secenek seciceksin kalorini gosterir ama kendin 500 ekleyip alsanda olur

3000 alsam günlük temiz bir bulk oluyor sanırım. 3200 alsam ayda 4 kilo yapar. bu biraz fazla olur sanırım. 3000 alsam ayda 2 kilo. bayagı temiz olur ne dersin

3000 alsam günlük temiz bir bulk oluyor sanırım. 3200 alsam ayda 4 kilo yapar. bu biraz fazla olur sanırım. 3000 alsam ayda 2 kilo. bayagı temiz olur ne dersin
Kalori ve kac kg alicagini neye gore hesapladin anlamadim :(

o ilk hesaplama yanlis oldu ya :D 500 kalori fazla alirsam 2 kilo aliyorum ayda pardon. 2700 çikti ya programda günlük almam gereken kalori ordan yola cikarak yaptim

Requ ya katiliyorum :D ama ilk once 3200de alabilirsin zorlanirim dersen cunku suan aldiklarin 2700 bile zor buluyodur bence

Back
Yukarı