evet hacim için de yetmiyor yaBeslenmede çok iyiymiş gerçekten hacim içinse..
Mutlaka o programı kullanmaya baslamalisin mutlaka kalorini hesapla birde iffym calculator yaz googlea link atamiyorum suan oradan bi kalorini ogren ona gore arttir karbonhidrat az aliyosun bi duzenli bulgur yemeyi dene derim hic aksatmadan 1 ay dene gor dirty bulking demek karbonhidrsti kaloriyi cok fazla arttirmak demek benim gözümde bazilari icin hamburger vs yemekte olabilirmerhabalar. bugün OFF günümdü. cheat yaptım biraz. detaylar;
1.ÖĞÜN
4 yumurta
Domates
Salatalık
4 ücgen peynir
Beyaz peynir
Reçel
Ekmek
1 bardak çay
1 büyük bardak süt
2.ÖĞÜN
150gr yulaf
500ml süt
2 muz
3.ÖĞÜN
200gr göğüs
1 tabak makarna
4.ÖĞÜN
yarım tabak türkmen pilavi
150gr et
5.ÖĞÜN
1 porsiyon bici bici
1 porsiyon karışık dondurma
arkadaşlar normal beslenmem bana kilo aldirmiyor. miktar arttir diyeceksiniz ama kolay degil. bunlari yemek icin bile her gun ayri bir çaba sarfediyorum. bu yediklerim beni hem yaglandiriyor, hem kaslandiriyor ama kilo aldirmiyor. yaglandirmasi moralimi bozuyor. kilo arttirsa tamam ama arttirmiyor. su siralar aklim ciddi derece dirty bulk mu diyorlardi boyle aşiri yaglaniyorsun falan ona kayiyor. kilo vermek benim için sıkıntı çikarmaz. daha once hic vermeyi denemedim hep almaya calistim fakat hic yemek yemeden durabilirim. eskiden 1 ögünle yaşardim zaten. sizce ne yapmaliyim? tavsiyelerinizi bekliyorum
Bence her öğünde olmali yani mesela 300gr kuru agirlik bulgur ye gunde ogunlere dağıtabilirsin okul icin yer varsa cantanda yanina al derimben de akşam içmemin yanlış olduğunu düşünüyorum onu antrenman sonrasına alicam hem daha hafif olur
bulgur yerim de evde oldugum bir öğün olacak yani eve gelip tavuk gogsu bulgur yerim oyle giderim bir faydasi olur mu diyorsun
öyle yapacam sanirim başka çare yok bu arada dedigin siteye baktim sonuclar böyleBence her öğünde olmali yani mesela 300gr kuru agirlik bulgur ye gunde ogunlere dağıtabilirsin okul icin yer varsa cantanda yanina al derim
Altta choose your goals var oradan bulking kismindan bi secenek seciceksin kalorini gosterir ama kendin 500 ekleyip alsanda oluröyle yapacam sanirim başka çare yok bu arada dedigin siteye baktim sonuclar böyle
![]()
Kalori ve kac kg alicagini neye gore hesapladin anlamadim3000 alsam günlük temiz bir bulk oluyor sanırım. 3200 alsam ayda 4 kilo yapar. bu biraz fazla olur sanırım. 3000 alsam ayda 2 kilo. bayagı temiz olur ne dersin
Geçen sene yurttaki yegane karb. kaynagım. Ama beyaz al o daha lezzetlikuruyemiş olarak leblebi nasil? fena karb var