Mert96 yağ yakım günlüğü

Mert96

Üye

Evet arkadaşlar yaklaşık 15 dk sonra spor salonuna gitmek için evden çıkıcam. Bundan önce günlüğümü açayım dedim.Hedefim 70-75 kg arasında olmak.Sonra da VG ye başlıycam. Bugün neler yediğimi yazim.

Sabah : 1 dilim buğday ekmeği , 100 gr tulum peyniri, bir salatalık
Öğle : 1 elma ve 1 muz
Spordan 1.5 saat önce : Patates salatası ve 1 bardak ayran

Biliyorum öğlen yemeğim öyle olmamalıydı ama akşamdan tavuğu haşlayamadım.

Evet arkadaşlar yaklaşık 15 dk sonra spor salonuna gitmek için evden çıkıcam. Bundan önce günlüğümü açayım dedim.Hedefim 70-75 kg arasında olmak.Sonra da VG ye başlıycam. Bugün neler yediğimi yazim.

Sabah : 1 dilim buğday ekmeği , 100 gr tulum peyniri, bir salatalık
Öğle : 1 elma ve 1 muz
Spordan 1.5 saat önce : Patates salatası ve 1 bardak ayran

Biliyorum öğlen yemeğim öyle olmamalıydı ama akşamdan tavuğu haşlayamadım.
Bu beslenmeyi asla tavsiye etmem protein değeri çok çok düşük.Tulum peyniri yerine lor peynirini tavsiye ederim tulumun hemen hemen tuzsuzu ve daha az yağlısıdır.Öğlen tavuk yiyebiliyormussun orası güzel.Spordan önce ayran içme derim ben laktik asit nedeniyle çünkü spor esnasında zaten laktik asit salgılanıyor antreman öncesi aldığın ayran sana uyku,yorgunluk hissi verebilir.Akşam yemeğindede protein ağırlıklı beslenirsen iyi olur.

sporda yaptıklarım

-25 dk koşu bandı
-15 er dakika uzay yürüyüşü,bisiklet ve merdiven
-3 tane makineye girdim 2 si göğüs diğeri bacak içindi. Hafif kilolarla 4*15 yaptım

Eve gelince bir muz yedim. 1,5 saat sonra akşam yemeğinde kahvaltılıklarla(kaşar,zeytin,salatalık) birlikte 1 yumurta yedim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:33 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:28 ----------

Bu beslenmeyi asla tavsiye etmem protein değeri çok çok düşük.Tulum peyniri yerine lor peynirini tavsiye ederim tulumun hemen hemen tuzsuzu ve daha az yağlısıdır.Öğlen tavuk yiyebiliyormussun orası güzel.Spordan önce ayran içme derim ben laktik asit nedeniyle çünkü spor esnasında zaten laktik asit salgılanıyor antreman öncesi aldığın ayran sana uyku,yorgunluk hissi verebilir.Akşam yemeğindede protein ağırlıklı beslenirsen iyi olur.

Haklısın prtein açısından hatta tüm besin değerleri açısından çok düşük. Ama dediğim gibi yemek için hazırlığımı tam yapamadım.Yarından itibaren daha iyi beslenicem.

Bugün hocamla konuştum ona 2. 3. aylardan itibaren L-carnitine kullanmak istiyorum dedim. O da şimdi kullansan daha faydalı olur dedi. Sizce kullanmaya başlamalı mıyım yoksa hoca bana satış yapabilmek için mi söyledi bunu?

sporda yaptıklarım

-25 dk koşu bandı
-15 er dakika uzay yürüyüşü,bisiklet ve merdiven
-3 tane makineye girdim 2 si göğüs diğeri bacak içindi. Hafif kilolarla 4*15 yaptım

Eve gelince bir muz yedim. 1,5 saat sonra akşam yemeğinde kahvaltılıklarla(kaşar,zeytin,salatalık) birlikte 1 yumurta yedim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:33 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:28 ----------

Haklısın prtein açısından hatta tüm besin değerleri açısından çok düşük. Ama dediğim gibi yemek için hazırlığımı tam yapamadım.Yarından itibaren daha iyi beslenicem.

Bugün hocamla konuştum ona 2. 3. aylardan itibaren L-carnitine kullanmak istiyorum dedim. O da şimdi kullansan daha faydalı olur dedi. Sizce kullanmaya başlamalı mıyım yoksa hoca bana satış yapabilmek için mi söyledi bunu?
L-carnitine kullanabilirsin 2.ayı falan beklemene gerek yok.

Hocan satıyorsa zaten olay ortada. L-carnitine vs boş işler daha yeni başlamışsın zaten rahatlıkla kilo verirsin idman ve beslenmene odaklan.

Bugün ikinci günüm . Spora 8-10 arası gidicem. Diyete 5 gün önce spora dün başladım. Psikolojik midir nedir bilmiyorum ama kendimi daha rahat hissediyorum. Daha rahat nefes alıyorum sanki.Bugünkü beslenmem:

Uyanınca : 1 bardak su
Kahvaltı : 1 dilim buğday ekmeği, 1 bardak süt, 2 dilim beyaz peynir, 3 zeytin , 2 adet kaşar peyniri
Ara öğün : 1 elma
Öğle : Haşlanmış 100 gr makarna (1 kaşık yoğurt ve bol pul biberle)
Ara öğün : 20-25 gr fındık , 1 havuç , 3 tatlı kaşığı yoğurt

Spora daha erken gidip gelirsem yarım kase sebze çorbası içebilirim.

Bu beslenmeyle verdigin kiloyu , 1 ay içerisinde geri alırsın sana tavsiyem protein ağırlıklı beslen ben de öyle yapıyorum sporla birlikte 1 ayda 8 kg verdim hala da devam başarıların devamını dilerim

Back
Yukarı