Arkadaşlar selam forumu yeni keşfettim ve çok hoşuma gitti ve bende resimlerimi ekleyeyim dedim. Her türlü yoruma açığım. Şöyle başlamak istiyorum boyum 1.81 kilom 74 ölçülerimi bilmiyorum fakat daha sonra ölçüp buraya yazarım. Vücudum kendimi bildim bileli kas yapmaya çok uygun fakat kas geliştirmeye yeni merak sardım, bazı nedenlerden dolayı vücut geliştirme salonuna gidemiyorum.evde çalışmaya başlamadan önce vücudumu hiç beyenmiyordum fakat biraz toplarlanması hoşuma gitti yaklaşık 1.5 ay önce evde mekik şınav çekmeye başladım ilk olarak günde 10 ar 4 set şınav 20 şer 4 set mekik ile başladım.daha sonraki hafta bunu 10 ar 4 set şınav, 40 ar 4 set mekik e çıkarttım.öteki hafta bunu günde 250 şer 2 set mekik, 100 er 2 set yarım şınav a çıkarttım. geçen haftadan önceki hafta 2 gün ara ile 1 set 400 mekik, 1 set 150 yarım şınav ve 2 set 10 ar şınav a çıkarttım. geçen hafta mekik çekmeyi bıraktım ve ayakları karna çekme hareketine geçtim bunu dakikalı olarak yapıyorum. şınavlar günde 4 set 10 ar ve 1 set 150 yarım olarak devam ediyor. şimdi size sormak istediklerime gelince ; fotoğraflardada göreceğiniz gibi karın gölgesinde yağlanma oldukça fazla ve göğüslere ağırlık vermek istiyorum. Evde çalıştığım için pek fazla hareket bilmiyorum evde 1 adet 8 kiloluk doumble var. Göğüs şişirmek için tavsiye edebileceğiniz evde yapabileceğim bir hareket varmıdır?ayrıca karın bölgesindeki yağ eritmek için en ekili hareket hangisidir? boyunla omuzumun arasındaki kasların diğer bölgelere göre bu kadar şişmesi normal midir? ve hangi hareket programını önerirsiniz. şimdiden teşekkür ediyorum.