Merhaba Sabah Kahvaltısı Yapamıyorum

spor yapıyormusun supplement kullanıyormusun bilmiyorum ama eğer kahvaltı yapamıyorsan sabah uyandığında 1 ölçek protein tozu+bcaa+glutamin iç en azından sabahki enerjini alırsın bir şekilde. tabiki kahvaltı önemli ama yiyemiyorsan tavsiyemi değerlendir

Nasıl yardımcı olalım ki :D Yemen gerekiyor kendini zorlaman gerekiyor, haşlanmış yumurta mı yiyemiyorsun, tava da dene, yulaf mı yiyemiyorsun tam tahıllı ekmek ye, sana en fazla uyan alternatiflere yönelip azcık kendini zorlaman yeterli aslında olay sende yardım edilecek bir durum yok.

spor yapıyormusun supplement kullanıyormusun bilmiyorum ama eğer kahvaltı yapamıyorsan sabah uyandığında 1 ölçek protein tozu+bcaa+glutamin iç en azından sabahki enerjini alırsın bir şekilde. tabiki kahvaltı önemli ama yiyemiyorsan tavsiyemi değerlendir
Yardımcı olduğu için teşekkürler deniyeceğim

İştahsız olman normal bir şey fakat kendini zorladıkça alışmaya başlayacaksın, artık sabahları bir şey yiyemiyorum değilde , şunu yemekte zorlanıyorum demeye başladıktan sonra aslında yardıma ihtiyacın olacak farklı alternatifler için :)

Back
Yukarı