mesutfb2005
Üye
Merhabalar. Bu dergileri forum ortaminda paylasabilirmiyim? Eger sorun yoksa hangi bölümde paylasabilirim. Her ay düzenli olarak okuyorum, siz forum ahalisininde yararlanmasini isterim.
paylaşabilirsin fakat tarayıcın varsa süper olurhatta pdf olarak kaydet yani süper hüper olur herkeste yararlanır
![]()
bende de her dergi var üyeyim çünkü mens... ve muscle .. yefakat tarayıcım yok
En kısa zamanda bir tarayıcı alman dileğiyle. En fazla 70-80 lira bişi olmalı oldukça işe yarayan cihazlar.
Telif hakkı olayından haberiniz yok sanırım.Modların buna izin vereceğini sanmıyorum.Böyle bir yasal sorumluluğu olmak istemeyeceklerdir![]()
hayır öle bir durum varsa o zaman kimse alıntı yapıp başlık açmasın ne yani ben dergideki yazıyı aynen buraya yazıp paylaşınca sorun yok ama tarayıcıda taratıp koysam telıf hakkı var![]()
Dergiyi paylaşıp altınada kaynak:M&F koydukmu tamam , yanı kurallara uygun oluyor sanırım
Ancak boyle bi durum biraz yakışıksız olur yanı dergi zaten belli bi kitleye satıyor o kitlenınde cogu bu foruma üye
Ancak şöyle bişi olursa uygun olabılır yanı burdaki sayılar 1 ay geriden giderse olur dıye dusunuorm. Pekte satısları etkılemez heralde ayrıca güzel arşiv olabılır , bende baya birikmiş sayı vardı alayını geridönüşüme attım![]()
hocam çok iyi olur, devamını bekliyoruz. MF 2010-2009 varsa onları da alabilirsek harika olur zira nette pdf yok bu ilk olacak
konu hakkında yetkili birisi cevap yazarsa çok iyi olur.Sonuçta gayet yararlı bir durum.Danny_boy'un dediği satış trajını vs. etkilemiyeceğinden sanmıyorum ki yasak olsun.Eğer izin verilirse kasımdan itibaren bu aya kadar sayıları taratabilirim.Herkes elindekileri taratırsa muhteşem bir arşiv olur.Ancak Şöyle bir durumda var herkes internetten okuyabilcekse sayıları gelecek satışları etkilemesinden ötürü izin verilmeyedebilir ama yinede alan alır bence sonuçta gazetede internetten okunabilmesine karşın bana göre ele alıp okumak ayrı bir zevk