Megan Fox Bu Gece Saat 22:45 ' te Beyaz Show'da

ocensers elbette meganın dünya güzeli ilan ettiğimiz yok ama ben dahil bütün erkekler megan hanımla özel anlar yaşamak ister buda bir gerçek yoksa ben fitnessçı kızlardan hoşlanırım çoğunlukla bu arada azi bıyık fotoya gülmekten öldüm birde aziye baka baka bende çok teşekkür eden üyeler arasına giriyorum yavaş yavaş sanırım kimse kızmıyordur herkes ister yorumuna teşekkür edilmesini

ocensers elbette meganın dünya güzeli ilan ettiğimiz yok ama ben dahil bütün erkekler megan hanımla özel anlar yaşamak ister buda bir gerçek yoksa ben fitnessçı kızlardan hoşlanırım çoğunlukla bu arada azi bıyık fotoya gülmekten öldüm birde aziye baka baka bende çok teşekkür eden üyeler arasına giriyorum yavaş yavaş sanırım kimse kızmıyordur herkes ister yorumuna teşekkür edilmesini

Megan la özel anlar mı yaşamak istiyorsunuz kadın evli yaw ne bicim insansınız

siz :) yazık size :D bakın carmen electra ya tam özel anlar yaşamalık :) google

görsellere carmen electra playboy yaz ne demek istediğimi anlayacaksın :D

Şu kadın bile daha güzel ya amma abarttınız;
fft99_mf1934313.Jpeg

Azi farkını biliyorsun sanırım bu kadının :D

• Like
Reactions: Azi
Abi dün gece beyaz şovu izledim de şu megan çok soğuk bi kadın yaaw. Ne güler ne konuşur. Wilma elles felaketti ama yaa çok güldürdü beni : )))))))

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=sT5D79k4cC4[/YOUTUBE]

oyle evlımı olur arkadaslar her sey ortada.istnbulu begenmemıs gece yarısı sultan ahmet camısıne gıtmek ıstemıs aslında yılbası gecesı gelseydı taksım meydanında bı tur atardı ..:)

• Like
Reactions: Azi
Back
Yukarı