Mazeretleri bir kenara bırak!

Tugi09

Üye
Tuğrul hocayı bilen tanıyan var mıdır bilmiyorum ama kısa bir araştırma ile adamın motivasyon videoları yaptığını gördüm. Diğer bir başlıkta yağ yakımı üzerine videolarını paylaşmıştım, bunu da buraya bırakayı diyorum. Mazeretlerimizden kurtuluruz belki!

Bugün açtığın üyelikle X hocayı biliyor musunuz tarzı bir konu açman tanıtım amaçlı üye olduğun izlenimi veriyor. Eğer bahsettiğin X adlı hoca sen isen, kendini tanıtıp videolar yayınladığını belirtebilirsin. En azından samimi olur. Çünkü bu hareketten sonra gördüğüm bu sporcu sırf bu hareketten ötürü beni irrite etti. Ayrıca paleo+ketojenik+If gibi 3 yanlış diyeti uygulayan birinin ACSM den aldığı sözde personal trainer belgesiyle beslenme uzmancılığı oynaması komik olmuş.

üyeliği bugün açmış olmam neyi değiştiriyor? bir süredir spor yapıyorum ya da internetten de sürekli bir araştırma içerisindeyim. bu forumu bulup üye oldum ve katkıda bulunmak adına önceden araştırdığım ve bana faydalı olduğunu düşündüğüm birkaç videoyu paylaştım. Tuğrul hocanın sadece videolarını izlemekteyim, tanıtım yapmıyorum.

Back
Yukarı