mart09 beslenme günlüğü

mart09

Üye
1 Senedir BB ile ilgileniyorum son 4-5 aydır beslenme işini çözdüm desem daha doğru olacak hiçbir supplement kullanmıyorum beslenme programım için +- görüş bildirmenizi rica ediyorum NOT: BULK döneminden çıkmadım hala bulktayım

###Sabah (08.00)###
5 yumurta akı
1 yumurta sarısı
50-60 gr peynir kaşar (karışık yiyorum)
1-2 domates(boyutuna göre değişiyor)
300 gr haşlanmış pirinç
TOTAL:750-800 KALORİ
40+ GR PROTEİN

###Ara Öğün(10.00)###
100 gr tavuk göğsü
400 gr haşlanmış pirinç, bulgur, makarna(bunlardan herhangi birisi)
2 kuru kayısı
TOTAL:500 KALORİ
20-25 GR PROTEİN

###Öğle Yemeği(12.00)###

100 gr tavuk göğsü

2 kuru kayısı
20-25 GR PROTEİN

###Spor Öncesi Öğünü(14.00)###
100 gr tavuk göğsü
2 kuru kayısı
20-25 GR PROTEİN

-------------1 ADET MUZ-------- 16.00 ANTRENMAN BAŞLANGICINDA 100 kalori
------------ANTRENMAN ---------16.00
-------------1 ADET MUZ-------- 18.00 ANTRENMAN SONRASINDA 100 kalori
NOT: ısınma giyinme soyunma 2 saat kaybediyorum salonda ortalama antrenman süresi 1 saat 10 dk dır
###Spor Sonrasi Öğün (18.15)###
100 gr tavuk göğsü
2 kuru kayısı
20-25 GR PROTEİN

###Akşam Yemeği Öğünü(21.00)###
100 gr tavuk göğsü
2 kuru kayısı
20-25 GR PROTEİN

###Yatmadan Önce###
100 gr Lor
1 avuç badem

Arkadaşlar Umarım Programımı Buraya Kadar Okumuşsunuzdur. En Yukarıda da dediğim gibi Hiç Bir Supplement Kullanmıyorum.

Günlük Toplam Protein: 160-170 gr
Günlük Toplam Kalori: 3500-3600 kalori

Bazal Metabolizma Hızım 2000 kalori

KURU KAYISILAR KABIZ OLMAYAYIM DİYE =)

Son düzenleme:
Pirincler sanirim pismis hali,hesaplarinda kuru degerler kullanirsan,daha kesin rakamlar elde edersin,kuru kayisilari kabizlik icin yiyorsun,kuru kayisi yerine salata sebze eklemen bu sorununu ortadan kaldiricaktir,lif orani yüksek sebzeleri tercih edersen kuru kayisiya gerek kalmicaktir.Boy ve kilonu yazsaydin diyetin icin daha aydinlatici olurdu.Böyle bir beslenmeyi uygulayabiliyorsan daha cook uzun süreler zaten suplement gerekecegini sanmiyorum.
Kolay Gelsin.

Pirincler sanirim pismis hali,hesaplarinda kuru degerler kullanirsan,daha kesin rakamlar elde edersin,kuru kayisilari kabizlik icin yiyorsun,kuru kayisi yerine salata sebze eklemen bu sorununu ortadan kaldiricaktir,lif orani yüksek sebzeleri tercih edersen kuru kayisiya gerek kalmicaktir.Boy ve kilonu yazsaydin diyetin icin daha aydinlatici olurdu.Böyle bir beslenmeyi uygulayabiliyorsan daha cook uzun süreler zaten suplement gerekecegini sanmiyorum.
Kolay Gelsin.
teşekkür ederim ilginize
boy:166
Kilo: 76,5
Yağ Oranım 16.2

aylık ölçüm yaptırıyorum salata sebze yer kaplasın istemiyorm miğdemde o sebepten tüketmiyorum

Son düzenleme:
Kardeşim pirinç yüklemesi yapıyorsun vücuduna resmen. Gün içerisinde 2300 gram pirinci nasıl yiyorsun?

Ayrıca senin amacın yağ yakmak olmalı, %16 yağ oranıyla Bulking yanlıştır ve bu şekilde beslenerek yağ yakamazsın.

Karbonhidrat kesinlikle çok fazla, dengesiz bir program.

Back
Yukarı