gökyüzünün en parlak cismi olacak. Mars çıplak gözle dolunay kadar büyük görünecek. 27 Ağustos'ta Mars dünyaya 34,65 milyon mil yaklaştığında en büyük göründüğü gün olacak. 27 Ağustos gecesi 00:30'da gökyüzünü izleyin. Dünyanın iki ay'ı varmış gibi görünecek. Mars'ın dünyaya bu kadar yakın geçeceği bir sonraki tarih 2287 yılı. Bugün hayatta olan hiçbir kimse bu olayı tekrar göremeyecek. ewt arkadaşlar bu olayı kaçırmamamk için telefonunuza not alın ve tam o saatte uyarsın ki bu güzel zerafeti kaçırmayın derim kaçırırsanızkafanızı duvar vurmayın kafa_
yok arkadaşım ne felaketi allah vercek olsa şimdide verir ama genede allah bilir mars yaklaştığında dolunay büyüklüğünde fakat rengi koyu sarı olcak diye duydum hayırlısı olsun nediyelim ki
bu sanki sahteydi ya. 2-3 ay önce yine buna benzer bir mail ortalarda dolaşıyordu. galiba yalan bu ama emin değilin gerçekte olabilir?
Evet Konyada çöken Kuran kursunda ölen 17 çocuğun aileleride kurs ve yurt yöneticilerinden şikayetçi olmama nedenlerini ''Allah'' takdiri diye açıklıyor. Bilimsel bir olay hakkında başlık açıyorsun; bilimsel olayların özellikle gezegenlerin bu şekilde birbirlerine yakınlaşmaları tarih boyunca kayıtlarda bulunan ve raslantı denilemeyecek olaylara neden olmuştur.Ay gibi ufak bir uydunun bile dönemsel olarak neden olduğu med-cezir olayı ve yakın tarihte meydana gelen 11 Ağustos 1999da gözlenen tam Güneş tutulmasından 6 gün sonra 17 Ağustosda Marmara depreminin olması çok ilginçtir.Fakat bu deprem bir kesime göre (ne denir onlara bilemiyorum) Gölcükteki donanma üssünde oynatılan dansöz neden olmuştur ve sonucunu ''Allah'' takdir etmiştir. Bu kadar can kaybı olmasında bizlerin yaptığı çürük binaların,yönetimlerin planladığı yanlış şehirlerin,kaçak yapılara göz yumulmasının hiç bir etkisi yoktur. Bende bazıları gibi herşeyin arkasına ''Allah''ın takdiridir deyip sığınmayı, veremediğim cevaplardan böyle kurtulmayı, iyi olanları ''Allaha'' kötü olanları ''Şeytana'' maledebilmeyi çok isterdim.