kendim bu şekilde yaptım bayada güzel oldu tek kişilik *250gr tavuk veya pişmiş kırmızı kuşbaşı et(100 yazdım heralde normali böyledir ben 300gr kadar kırmızı etle yaptım) *250gr mantar *bir dımçı tuz *bir çorba kaşıyı sızma zeytinyağı *yeşil acısız köy bineri veya çarliston 2-3 adet *isteğe göre domates(ben koymadım eklek banıp yiyecekler için iyi olur ben kuru hale gelenekadar kavurup kaşık kaşık yedim) mantarlar yıkanıp kuşbalşı yapılır pişmiş kuşbaşımız kenarda bekler çarlistonlar inceden dilimlenir çeyrek su bardağı su tavaya ile birlikte hepsi tavaya tuz eklenir konur iyice suyunu çekince (yaklaşık 10dk sürer) yağ ve hemen ardından et konulur yaklaşık 2-3dk hafif kavrulup afiyetle yenilir isteğe göre karabiber pul biber baharat ekleyebilirsiniz çok güzel bir protein amino asit ve karbo yemeğidir