kfks
Üye
belki spor salonunda başına kötü bir olay gelmiştir![]()
arkadşım senin bırakmanı istemiyorum , çünkü senin gibilerin zamanını salonlarda harcaması daha iyi gözüküyor=)
arkadşım senin bırakmanı istemiyorum , çünkü senin gibilerin zamanını salonlarda harcaması daha iyi gözüküyor=)
kfks sen body yaparken birçok şeyi bırakmışsın bazı insanlar vardır 2 3 şeyi bir arada götüremezler sen aslında bundan şikayetçisin. akıllı adam hem günlük işlerini yapar, hem maneviyatını yerine getirir, hem cafeye gider arklarıyla sohbet eder, hemde sporunu yapar arkadaşıyla gecer vs vs. birçok şey i güne sığdırır. sonuçda pro değiliz. bu arada bunları yapamayan aptaldır diye birşey söylemiyorum yanlış anlaşılmasın sakın, insan istedikten sonra yapıyor hepsini.
sen o zaman tamam bu sporu sildin saçma dedin açıklamasınıda kendince yaptın. senin için hayat ne bunu anlat? sen işin ucuna gidipte bakarsan şu hayatta yapılan herşey insana aptalca gelir düşündükten sonra en ufak şey bile hayatta yapılan hiç birşey o zaman güzel değil biz normal insanlar bu hayatın her noktasından bize sunulan nimetlerin tadına bakmak istiyoruz diyim sana o zaman sen bırak bu düşünceyle intihara kadar gidersin bunalımdasın şu ansen bi kere kaybetmişsin.
benim için hayat; az ye , az uyu , az konuş.
bu yüzden body-building bana göre değil.
Buldum Bale yapmalısın dostum narin bir fizik elde edersin bu iyiliğimi unutma kolay gelsin..
Tühh yetişemedik dalga geçilcek bişe kalmamış
benim için hayat; az ye , az uyu , az konuş.
bu yüzden body-building bana göre değil.
Yazmıyacaktım ama kendinle bile çekişkidesin. Seninla dalga geçmiyorum yanlış anlaşılmasın. Sadece yazdıklarımı düşünerek okumanı rica ediyorum. Çünkü ben senin yazdıklarını öyle okudum.
Yukarıda yazdığın az ye, az uyu, az konuş felsefesi askeri yaşam tarzıdır. Peki düşünürsek askerin felsefe yapma hakkı var mı? Yok.
Askerin üretkenlik hakkı var mı? Yok.
Askerin fikir yürütme yetkisi var mı? Yok.
Askerin özgür iradesi var mı? Yok.
Gelmek istediğim nokta eğer böyle asker gibi yaşarsan bulunduğun noktanın 1cm ilerisini bile net göremezsin, üretken, çalışkan, yaratıcı vs.... olamazsın. Bu da senin dekdiklerine çok ters düşüyor. İşte bu noktada aslında sende hangi yoldan gitmen gerektiğini göremediğini görüyorum. Bence boş boşuna burada savunmaya geçme. Çünkü burda spor yapan kişilerin hiç biri sana haklısın bırakıyorum demez. Çünkü zaten çok tan bırakmıştır ve burada değildir. diez'in dediğini ben he zaman söylerim. Bu spor çok zor bir spordur. İnsanın hayatına düzen ve sorumluluklar getirir. Bu sporu yapan birinin iş hayatındaki 8-5 arası sorumlulukları yerine getiremeyeceğini düşünmüyorum. Forumun üyelerinin eğitim ve sosyal kalitesinin göz önünde bulundurur isek düşüncemi tamamen desteklemiş oluruz. Bu sporun zorluklarını kaldıramayan biri iş hayatında veya özel hayatında ne tür verimli bir kişi olur? Bunun cevabını sana bırakıyorum![]()
aynaya bakınca dalga geçilecek daha fazla şey bulabilrsin emin ol.