• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

MİĞDE NASIL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yasamaru

Üye
daha once 6 ay bu sporu yaptım sonra birsene kadar ara verdım şimdi baslayalı 1 ay oldu ve yardımcı kullanmayı dusunuyorum ne onerırsınız

bol bol protein karbonhidrat ayrıca mide yi boşwer en önemsiz yer..onu sonrada yaparsın diğer bölgelerle uğraş..

Eğer tekrar başladıysan yemek düzenini değiştirmelisin yani fazla yemelisin bir vücutcu normal insandan 2-3 kat fazla
gıda almalıdır.bunu günde 5 öğüne yayarak.karbonhidrat-proteinli gıdaları arttırmalısın eğer salonda çalışıyorsan hocadan bilgiler almaya bak.vücut yapın fena değil kilo aldığında herşey değişecektir başarılar.

mide kasların gayet güzel gelismis ve dikkat cekici...
fakat üst mide kasların böyle..

alt mide kaslarına gelince...cok düsük görünüyor...hatta hic görünmüyor...

sana tavsiyem idmanlarında abdominal rectus a agırlık ver...
alt mideye yüklen...ve baklavaları 3*3 yap...

bunları yapan onuda yapar...

kolay gelsin..
basarilar...

gercekten mide üst mide felana değil güzel ama lat mideye de çalış strongman'ın dediği gibi..ayrıca yan karın kaslarına da yüklen beline yanı cok boş gözüküyor oataya göre...ayrıca mideye çalış tamam ama bak omuzlların doğal olarak geniş omuz başları da çıkmış kollar da fena değil bence omuzlara ve göğüse yüklensen kilo almadan göğüslerini açıp omuzunu biraz daha şişirirsen çok atletik durursun...iyi çalışmalar vücudun güzel gelişecek bence

alt miden pek belli olmuyor.biraz daha alt mideye yönelsen 10 numara miden olur

migde iyi gøzukuyor ama arkadaslar dedigi gibi kilo alman gerek ve yan karinlari yapiyormusun ? tek orta migdeni calisiyorsun gibi?

https://www.bodyforumtr.com/forum/viewtopic.php?t=3581

3- Karin kaslarin gözükmesi icin karnin alt kismini calistirmak yeterlidir.

Malesef.

Alt kismi denilemez, cünkü öyle bisey yoktur. Karin/mide kasi Rectus abdominis büyük bir kastir. Normal konusmada
daha fazla kaslar olarak söylensede - Six pax dedigimiz "kaslar". Karni calistirinca tüm karin kasini calistirmis
oluyorsunuz. Peki neden bazen calistirinca karnin üst kismi daha fazla calismis gibi hissediyorum ?
Bunun nedeni normal bir karin egzersizinde vucudun ust kismi harekete gecer, yani ust kisimdaki lifler ilk önce
calisir. Bu nedenle ust "kaslar" daha fazla calismis gibi olur.

özel bişey yapmamaışsın ianan çoğu insanda okadar mide kası var ama çok zayıf olmadıkları için belirgin değil sen kilo al dostum başarılar

umarım kilo alırken kaybetmessin görüntüyü ama forumdada birçok kişinin dedigi gibi en son mide önce diger kaslar ve flexor hocamda biyerde belirtmişti mideyi çok çalıştırmayın gögüsler ve diger kaslar bitmeden estetigi bozar diger kasların demişti sende bodye başlayınca mide güzel dahada yükleneyim deme bence gögüsleride şişir

mide güzel ama sadece sanslısın...anatomiden kazanmıssn :) bende bı suru ınsan gorurom asırı zayıflar body le alakalrı yok ama mıdelerı paramparca(hayalımızdekı gıbı ;) )yani midenle övünme..dier bölgelerine agırlık ver..ve kılo al tabıkı oncelıkle..bence mideyi en sona bırak derimm..zaten parcalı bi vucudun var orası en kolay yerin..hadı kolay gelsın 8)

Bloodlust dedi:
ilk önce kilo almaya çalış mide o kadar önemli değil diğer tarafları geliştir sonra mideye geçersin
walla bende katılıyorum önce kilo mide sonra ;)

biraz kilo alsan cok iyi olucak bide yan karın kaslarınıda calıstırman lazım onlar ortada tek basına garip duruyolar

sadece mide nasıl kilitliyorum bu başlığıda genel resimlerini koy eski ve yeni zayıfsın diye miden belirgin sadece hepsi bu yorumu eski ve yeni resimlerine göre yapalım genel olarak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı