Münzevi bench press 5 * 100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan münzevi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok iyi bence, ama dikkat edin arkanızda her zaman biri olsun bu tip ağır kilolarda. allah korusun bileginize birşey olsa, anlık bir baş dönmesi veya istenmiyen birşey. o demir kaburganızı bile kırabılır.
- saygılar

Evde çalışmanın tek kötü tarafı da bu zaten. Ama dikkatli olunursa kaza ihtimali çok zayıftır. Rahatça kaldıramayacağınız ağırlığın altına girmezseniz sıkıntı olmaz. Tek başına maksimum denemesi kesinlikle yapılmaz. Bu yüzden şu anda 110 kilo da kaldırabileceğimi bilmeme rağmen partnersiz bunu denemem.

Tebrik ederim, oldukça nizami ve güzel tempoda.

Duyduğum kadarıyla nefes alıp vermede hata yapıyorsun.Hareketin tepesinde nefes veriyormuş gibi duyuluyor.Kaldırmaya başladığında nefes vermeye başla...

Duyduğum kadarıyla nefes alıp vermede hata yapıyorsun.Hareketin tepesinde nefes veriyormuş gibi duyuluyor.Kaldırmaya başladığında nefes vermeye başla...

Nefes konusu dikkat ettiğim konulardandır, genelde dediğiniz gibi yapmaya çalışırım. Sadece nefes kesilirse düzen bozulabilir.

Kaldırışlar gayet nizami tebrikler. Videodan seçebildiğim kadarı ile vücut gelişimin gücün nisbetinde biraz daha eksik kalmış gibi. Beslenme ve idman sistemini biraz gözden geçirmeni tavsiye edebilirim.

Kaldırışlar gayet nizami tebrikler. Videodan seçebildiğim kadarı ile vücut gelişimin gücün nisbetinde biraz daha eksik kalmış gibi. Beslenme ve idman sistemini biraz gözden geçirmeni tavsiye edebilirim.

Parçalı görünüm için biraz erken sanırım. Yaza kadar 6 ay düzensiz ve Ramazan'dan sonra 1.5 aydır düzenli bir geçmişim var. Buna rağmen gözle görülür bir hacim artışı var hemen hemen her bölgemde, ki zaten hedefim hacim ve güç olduğu için define bir vücut hayalim yok.

Nesi amatör arkadaş ?
Olması gereken budur
Önce emniniyet
Zaten tek çalışıyor
Ayrıca kimseye amatör gibi sıfatlar takamazsınız

Amatör diye ona demedim amatörce yanlış dedim.Daha dikkatli oku lütfen.Ben sadece yanlışı gösterdim emniyet içinse sorun yok.

Sıkıntı yok arkadaşlar amatörün kralıyım ben.:) Ama boksbody'nin de dediği gibi bu şekilde bile yeterince risk alıyorum tek başıma zaten, bir de baş parmak dediğiniz şekilde olsa bu kadar ağır basmaya cesaret edemem ki.

Tartışmaya girecek değilim
Bence munzevinin yaptığı parmak tutuşu acemice değil

Yeri belmişken bu baş parmak tutuş farkının ne gibi fayda ve zararları olduğunu bilen bir arkadaş bizi aydınlatabilir mi?

şirketteyim videoyu izleyemedim ama başparmağın kavramadığı tutuş şekli ise adı bile "suicide grip" diye geçiyor yani intihar tutuşu
sadece biraz daha fazla tricepslere abanmanıza yol açar başka da bir şeye yaramaz, un ufak bir kaymadan 100 kiloyu göğüse düşümermede baya faydalıdır, youtube da baya video var bu tutuştan düşürenlerin

çok iyi, tebrik ederim, gaza geldim :) bir sorum olacak, sadece bench press için değil diğer hareketler için de, genelde 6'dan düşük tekrar mı çalışıyorsunuz? vücudunuz vücut geliştiriciden ziyade powerlifter gibi gözüküyor.

yanlış anlama olmasın,takdir ettim :)

Back
Yukarı