Lutfen Sustanon hakkinda yardim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhabalar iyi gunler ben 20 yasindayim vucut kutlemi arttirmak icin gecen hafta carsamba gunu sustanon 250 aldim ve igneyi yaptim 8 haftalik kür halinde kullanmak istiyorum ama ilk hafta ereksiyonda problem olusmaya basladi ereksiyon haline zor geciyorum yaninda birsey kullanmam mi gerekiyordu bunun icin yoksa herkeste ayni etkiyi mi gosteriyor lutfen acil yardim edin cok utaniyorum bu durumdan

Bu sabırsızlık nedendir. Üstelik steroid kullanıp da bu şikayetleri yapan çok iken. Bu konuda çok yazı varken. Herkesin kendi yolu farklı tamam steroid almakta özgürsünüz fakat bari prof bir destek alın. Yazık günah değil mi. Ne olursa olsun ne yorum alırsan al sağlığını riske atmaya değmez bir şekilde doktorlara başvur tıbbi destek al hormon dengeni vücudunun ne durumda olduğunu daha ne tepkiler verebileceğini kimse bilemez. Lütfen aklı selim davran ve iyi bir hastaneye yönel. Umarım sağlığın düzelir.

Bu sabırsızlık nedendir. Üstelik steroid kullanıp da bu şikayetleri yapan çok iken. Bu konuda çok yazı varken. Herkesin kendi yolu farklı tamam steroid almakta özgürsünüz fakat bari prof bir destek alın. Yazık günah değil mi. Ne olursa olsun ne yorum alırsan al sağlığını riske atmaya değmez bir şekilde doktorlara başvur tıbbi destek al hormon dengeni vücudunun ne durumda olduğunu daha ne tepkiler verebileceğini kimse bilemez. Lütfen aklı selim davran ve iyi bir hastaneye yönel. Umarım sağlığın düzelir.
Haklisiniz ama bunu cok kisi kullaniyor hatta testesteron hormonlari dusuk olan kisilerde bunun yaninda anti ostrojen kullansam ise yaramaz mi dersiniz?

Haklisiniz ama bunu cok kisi kullaniyor hatta testesteron hormonlari dusuk olan kisilerde bunun yaninda anti ostrojen kullansam ise yaramaz mi dersiniz?

Çok kişinin kullanması bunu aklar mı? Aklamaz. Ben gidin iyi bir hastaneye ve uzman bir destek alın diyorum. Siz ise benden "bunu da kullanayım olur mu" diyorsunuz. Bir canlı bedeninden, insan bedeninden bahsediyoruz. Oyuncak mı bu? Vücudundaki tek hormonlar bunlar mı? Olayı iki hormona indirgeyip düz mantıkla iş mi yapılır? Çok kişi kullanıyor ama işin ehli olan var bir de kolayca sallama iş yapıp böyle yakınanlar var. Ben kendi kendime uyarım, kendi aklıma uyarım, kendime denek gibi davranırım dersen buyur devam et. Sonra geri dönüş olmayan noktalara gelme.

Hiç bir yardım , destek almadan kullanıcak kadar professional misin ki , çok ciddi bir yan etki, ki daha kürü tamamlamamışsın bile tamamladıktan sonra artık bülbül etmiyor diye geziceksin ortalıkta

Acilen tıbba yönelmeni öneririm, en doğru çözümü uzmanlar verir kimseyi dinleneme sağlığın için git doktora, çözümü neyse söylerler

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Forumda steroid konuları 'Doping ve Hormonlar Bölümü' dışında konuşulması yasaktır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı